Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='agbar']to daj jakas kawe...nie bede tak z pustym pyskiem milczec....:diabloti: panie siem częstują ;) Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja'] panie siem częstują ;) :hmmmm:...czego ty do mnie w liczbie mnogiej mowisz?:diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='agbar']:hmmmm:...czego ty do mnie w liczbie mnogiej mowisz?:diabloti: bo za chwile pewnie wpadnie tu Dżapkowa :evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']bo za chwile pewnie wpadnie tu Dżapkowa :evil_lol:TADAM:diabloti: Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']bo za chwile pewnie wpadnie tu Dżapkowa :evil_lol: aaaaahaaaaa....bo juz myslalam ze wiesz cos czego nie wiem ja:diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']TADAM:diabloti: :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']aaaaahaaaaa....bo juz myslalam ze wiesz cos czego nie wiem ja:diabloti: :hmmmm: że niby ja ...:hmmmm: nic z tych rzeczy :grins: Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='apple']TADAM:diabloti: no i masz Alu....wykrakalas:evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='agbar']no i masz Alu....wykrakalas:evil_lol:Co wykrakałaś co? Ala już na mnie czekała....... bo wie że ja tą pora łazęguję :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='agbar']no i masz Alu....wykrakalas:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przecie jestem z tych czarnych zwierzów ;)...wronka :grins: [quote name='apple']Co wykrakałaś co? Ala już na mnie czekała....... bo wie że ja tą pora łazęguję :diabloti::evil_lol: no czekała i się dziwiła dlaczemu Ciebie nie ma :razz::razz: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja'] no czekała i się dziwiła dlaczemu Ciebie nie ma :razz::razz: No bo mnie moje kochane dziecię dzisiaj pospac dało Quote
Medorowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 To ja też poproszę kawę, dziś jeszcze nie piłam, bo mleka nie mam:roll: Quote
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dzień doberek dzień doberek :p witamy się z Ozzim... i nie tylko :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']No bo mnie moje kochane dziecię dzisiaj pospac dało noooo nareszcie się wyspałaś :multi: [quote name='mia_mia']witojcie :p :multi:witojcie kumo witojcie;) [quote name='basia2202']dzień doberek dzień doberek :p witamy się z Ozzim... i nie tylko :evil_lol: :loveu: doberek Basiu z Zuzką :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Anja33']A to mój Skarb http://images34.fotosik.pl/132/51148e46b4a8d76dmed.jpg ale mały mapsalek :loveu: a jak chłopaki się dogadują :razz::razz: Quote
Anja33 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']ale mały mapsalek :loveu: a jak chłopaki się dogadują :razz::razz: A chłopaki całkiem całkiem Joker lubi maluci i jest opiekuńczy z większymi może być problem ale z taką malizną nie właśnie malizna jest ze mną w praccy i śpi u mnie na ręcach Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Anja33']A chłopaki całkiem całkiem Joker lubi maluci i jest opiekuńczy z większymi może być problem ale z taką malizną nie właśnie malizna jest ze mną w praccy i śpi u mnie na ręcach aaaa jak fajniscie :loveu::loveu::loveu:....moja malizna;) też właśnie śpi przy mnie ...ale pod stołem Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ło jakie maleństwo śmiszne :lol: cze Alu daj kawkę bo ja też jakoś się dobudzic nie mogiem mimo że już po łąkach pobiegalim, jest po 14 a mnie się wydaje, że świta :shake: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='malawaszka']ło jakie maleństwo śmiszne :lol: cze Alu daj kawkę bo ja też jakoś się dobudzic nie mogiem mimo że już po łąkach pobiegalim, jest po 14 a mnie się wydaje, że świta :shake: to ja zaraz dam 3 kawki ....jedna dla Tła :pdruga dla Mła :pi trzecia jak Klockowa wróci padnięta po randce z elDohtore :razz::razz: Quote
Anja33 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']aaaa jak fajniscie :loveu::loveu::loveu:....moja malizna;) też właśnie śpi przy mnie ...ale pod stołem A moja malizna psi u pani na pierwsi on uwielbi być tulony. Jak sobie przypomne jaki byl wczoraj przestraszony to aż strach maly ma 5 miesiecy i juz nauczony czystosci mam tylko problem z imieniem dla frendzla i to ze lata za mna krok w krok Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kuci kuci jaki słodziak :loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/132/51148e46b4a8d76dmed.jpg Quote
furciaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Anja33']A to mój Skarb Slodki:loveu: [quote name='Alicja']to ja zaraz dam 3 kawki ....jedna dla Tła :pdruga dla Mła :pi trzecia jak Klockowa wróci padnięta po randce z elDohtore :razz::razz: A o mnie zapomnialas:placz: :placz::placz: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='furciaczek']Slodki:loveu: A o mnie zapomnialas:placz: :placz::placz: :splat: ... a widzisz ...zaganiana jestem ....i miałam dziś inspekcję Szeryfa ;)...czyli Mojej Mamci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale już kawusię podaję ... Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']:splat: ... a widzisz ...zaganiana jestem ....i miałam dziś inspekcję Szeryfa ;)...czyli Mojej Mamci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale już kawusię podaję ... Aaaaaaaaaa to dlatego cię nie było............nieobecność usprawiedliwiona :lol: Quote
Recommended Posts