Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']TADAM:diabloti:

:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']aaaaahaaaaa....bo juz myslalam ze wiesz cos czego nie wiem ja:diabloti:

:hmmmm: że niby ja ...:hmmmm: nic z tych rzeczy :grins:

Posted

[quote name='agbar']no i masz Alu....wykrakalas:evil_lol:Co wykrakałaś co? Ala już na mnie czekała....... bo wie że ja tą pora łazęguję :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']no i masz Alu....wykrakalas:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przecie jestem z tych czarnych zwierzów ;)...wronka :grins:

[quote name='apple']Co wykrakałaś co? Ala już na mnie czekała....... bo wie że ja tą pora łazęguję :diabloti::evil_lol:

no czekała i się dziwiła dlaczemu Ciebie nie ma :razz::razz:

Posted

[quote name='apple']No bo mnie moje kochane dziecię dzisiaj pospac dało
noooo nareszcie się wyspałaś :multi:

[quote name='mia_mia']witojcie :p
:multi:witojcie kumo witojcie;)

[quote name='basia2202']dzień doberek dzień doberek :p

witamy się z Ozzim... i nie tylko :evil_lol: :loveu:

doberek Basiu z Zuzką :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']ale mały mapsalek :loveu:
a jak chłopaki się dogadują :razz::razz:
A chłopaki całkiem całkiem Joker lubi maluci i jest opiekuńczy z większymi może być problem ale z taką malizną nie właśnie malizna jest ze mną w praccy i śpi u mnie na ręcach

Posted

[quote name='Anja33']A chłopaki całkiem całkiem Joker lubi maluci i jest opiekuńczy z większymi może być problem ale z taką malizną nie właśnie malizna jest ze mną w praccy i śpi u mnie na ręcach

aaaa jak fajniscie :loveu::loveu::loveu:....moja malizna;) też właśnie śpi przy mnie ...ale pod stołem

Posted

[quote name='malawaszka']ło jakie maleństwo śmiszne :lol:

cze Alu daj kawkę bo ja też jakoś się dobudzic nie mogiem mimo że już po łąkach pobiegalim, jest po 14 a mnie się wydaje, że świta :shake:

to ja zaraz dam 3 kawki ....jedna dla Tła :pdruga dla Mła :pi trzecia jak Klockowa wróci padnięta po randce z elDohtore :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']aaaa jak fajniscie :loveu::loveu::loveu:....moja malizna;) też właśnie śpi przy mnie ...ale pod stołem

A moja malizna psi u pani na pierwsi on uwielbi być tulony. Jak sobie przypomne jaki byl wczoraj przestraszony to aż strach maly ma 5 miesiecy i juz nauczony czystosci mam tylko problem z imieniem dla frendzla i to ze lata za mna krok w krok

Posted

[quote name='Anja33']A to mój Skarb

Slodki:loveu:

[quote name='Alicja']to ja zaraz dam 3 kawki ....jedna dla Tła :pdruga dla Mła :pi trzecia jak Klockowa wróci padnięta po randce z elDohtore :razz::razz:

A o mnie zapomnialas:placz: :placz::placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Slodki:loveu:

A o mnie zapomnialas:placz: :placz::placz:

:splat: ... a widzisz ...zaganiana jestem ....i miałam dziś inspekcję Szeryfa ;)...czyli Mojej Mamci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale już kawusię podaję ...

Posted

[quote name='Alicja']:splat: ... a widzisz ...zaganiana jestem ....i miałam dziś inspekcję Szeryfa ;)...czyli Mojej Mamci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale już kawusię podaję ...
Aaaaaaaaaa to dlatego cię nie było............nieobecność usprawiedliwiona :lol: