Paula Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3: No to moja corcia chrzestna ma to samo co wirtualna ;) Na szczescie tez troche z tego wyrasta :razz: :loveu: :buzi: Quote
Pysia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :eviltong:Marudy...... takie mamy małe wyrko :evil_lol: no włączcie już to dogo:mad: O :crazyeye: Ja - psychopatyczna wielbicielka morderczych psów i posiadaczka psychopatycznych suk wielbiących mordercze psy twierdzę że tacy mordercy jak Ozulec są śliczni :loveu: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a co tatko ma taką zrezygnowaną mine :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cezary ale cię OZZY zdominował Alicja pewnie, że my zgodne. ZA MAŁO FOT! Dbsst ty czasami odwiedz moja galerię. Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 buahahah, fajna fota i opis :) :) :) no włączcie już to dogo:mad: Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tluscioszek:evil_lol: :evil_lol: Pan Rydzewski ledwo sie miesci:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon']ale z Ozzyego parówa:turn-l: haha a co Tz taki malo zadowolony :evil_lol::mad:Ewa tylko nie parówa [quote name='KaRa_TC'] Jaki zamyślony Ozzy:cool3: Ozzy proboje pana zepchnac na podloge?Ozzy stwierdził że jak on może na podłodze to i panu nie zaszkodzi [quote name='paula_z']No to moja corcia chrzestna ma to samo co wirtualna Na szczescie tez troche z tego wyrasta :loveu: :buzi:wycałowałam [quote name='Behemot'] Hot dog! :roflt::roflt::roflt:bez sosu...hi hi [quote name='Pysia']O :crazyeye: Ja - psychopatyczna wielbicielka morderczych psów i posiadaczka psychopatycznych suk wielbiących mordercze psy twierdzę że tacy mordercy jak Ozulec są śliczni :loveu:bo do morderca do kochania [quote name='Vectra']a co tatko ma taką zrezygnowaną mine :razz: :evil_lol: :evil_lol: bo tatko zagrożony exmisją [quote name='Agga']Cezary ale cię OZZY zdominował Alicja pewnie, że my zgodne. ZA MAŁO FOT! Dbsst ty czasami odwiedz moja galerię.Maruda [quote name='Kate I Luka']buahahah, fajna fota i opis :) :) :) no włączcie już to dogo:mad: witaj Kasiu ..Ozzy często wpada spojrzeć na dogo [quote name='Vogue'] Tluscioszek:evil_lol: :evil_lol: Pan Rydzewski ledwo sie miesci:evil_lol:eeee to kanapa za waska Witam w ten paskudny poranek .....umykam gotować obiadek a potem do pracy .Mam nadzieje ze po wczorajszych śpiewach w deszczu dziecka sie nie pochorowały:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć Alu, Ozzulku... a co dobrego wciancie dziś na obiad??? :D Quote
BeaC Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dołacza trzecia starawa doopa:razz::razz::razz: (ale młooodo sie czuje) Quote
samograj Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 WITAM i O ZDROWIE PYTAM??? SPADAM, BO ZA DUZO GADAM!!! Porzadki trza skończyć,:angryy: :angryy: :angryy: kompika wyłączyć:placz: :placz: :placz: Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon']ale z Ozzyego parówa:turn-l: haha a co Tz taki malo zadowolony :evil_lol: :hmmmm: mało zadowolny , czy ja wiem , jakiś mega zamyślony i smutny... a Ozzulek fajnie się wciska :loveu: Quote
samograj Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A czy po przeciwnej stronie nie ma przypadkiem telewizora??? MOŻE FAKTY OGLĄDA i ZADUMAŁ SIĘ NAD LOSEM NASZEGO KRAJU, a może zwykłą telenowele, a może sport i tak mu jakoś nie do śmiechu???? Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 samograj napisał(a): A czy po przeciwnej stronie nie ma przypadkiem telewizora??? nie byłaś u Ali, a wiesz gdzie mają telewizor :evil_lol: a pewnie że tam stoi:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ozzy widać bardzo telewizorem zainteresowany :evil_lol: Alka a jak myślisz, co może robić facet leżąc na kanapie i patrząc się przed siebie? TV to najbardziej prawdopodobna wersja :cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 cześć Alu - Ozzy na knapie boski :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witamy kochani ;-)...i o zdroweczko przed swietami pytamy ??? Mizianko dla Ozzulkaa Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Kate I Luka']Cześć Alu, Ozzulku... a co dobrego wciancie dziś na obiad??? :Djuż zjedliśmy ....ryżyk , sosik i roladki z drobiu:cool3: [quote name='BeaC'][quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dołacza trzecia starawa doopa:razz::razz::razz: (ale młooodo sie czuje) :multi::multi:witaj ....hi hi [quote name='samograj']WITAM i O ZDROWIE PYTAM??? SPADAM, BO ZA DUZO GADAM!!! Porzadki trza skończyć,:angryy: :angryy: :angryy: kompika wyłączyć:placz: :placz: :placz:ty nie czujesz że rymujesz;) [quote name='Alka']:hmmmm: mało zadowolny , czy ja wiem , jakiś mega zamyślony i smutny... a Ozzulek fajnie się wciska :loveu:hmmmmm raczej mega niezadowolniony Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='samograj'] A czy po przeciwnej stronie nie ma przypadkiem telewizora??? MOŻE FAKTY OGLĄDA i ZADUMAŁ SIĘ NAD LOSEM NASZEGO KRAJU, a może zwykłą telenowele, a może sport i tak mu jakoś nie do śmiechu????no tak ........tam jest Telewizornia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba w TV leciał serial z ulubionymi braćmi K.:evil_lol: [quote name='Alka']nie byłaś u Ali, a wiesz gdzie mają telewizor :evil_lol: a pewnie że tam stoi:razz::evil_lol:patrzaj jakie na dogo domyślne ludzie są ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ozzy widać bardzo telewizorem zainteresowany :evil_lol: Alka a jak myślisz, co może robić facet leżąc na kanapie i patrząc się przed siebie? TV to najbardziej prawdopodobna wersja :cool3:;)a jakże tylko to.... [quote name='dealer']juhuuuuu:) dzien dobły:):crazyeye:wszelki duch......Dilerstwo już w Polszcze:multi: [quote name='tygra']jaki ładny portrecik ;)portret niezadowolnionego Ozzulca [quote name='malawaszka']cześć Alu - Ozzy na knapie boski :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:to tylko namiastka on bardziej się potrafi rozpychać [quote name='evaxon']dziendoberek :)bry wieczór [quote name='zuzolandia']Witamy kochani ;-)...i o zdroweczko przed swietami pytamy ??? Mizianko dla Ozzulkaa witanko ...ze zdróweczkiem na dobrej drodze jesteśmy Mam nadzieje ze dam rade obskakać wasze galerie .....bo mi już młokos zapowiedział ze o 19 musze opóścić kompika:placz: Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oj młokos młokos;), ale do 19-stej trochę czasu jest :). Jednak na Dogo czas płynie strasznie szybko. Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć Niewyspana Alu :multi: Wita Cię niewyspana Agnieszka :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] .Mam nadzieje ze po wczorajszych śpiewach w deszczu dziecka sie nie pochorowały:cool3: Ja bym na Twoim miejscu liczyla, ze jednak wszystkie leżą pokotem w łóżach w domu :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Witajcie!! Mój ulubiony kłapouszek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts