Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3:
No to moja corcia chrzestna ma to samo co wirtualna ;) Na szczescie tez troche z tego wyrasta :razz:

:loveu: :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:eviltong:Marudy......

takie mamy małe wyrko :evil_lol:

no włączcie już to dogo:mad:

O :crazyeye: Ja - psychopatyczna wielbicielka morderczych psów i posiadaczka psychopatycznych suk wielbiących mordercze psy twierdzę że tacy mordercy jak Ozulec są śliczni :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ale z Ozzyego parówa:turn-l:

haha a co Tz taki malo zadowolony :evil_lol::mad:Ewa tylko nie parówa

[quote name='KaRa_TC']
Jaki zamyślony Ozzy:cool3:

Ozzy proboje pana zepchnac na podloge?Ozzy stwierdził że jak on może na podłodze to i panu nie zaszkodzi

[quote name='paula_z']No to moja corcia chrzestna ma to samo co wirtualna Na szczescie tez troche z tego wyrasta

:loveu: :buzi:wycałowałam

[quote name='Behemot']

Hot dog! :roflt::roflt::roflt:bez sosu...hi hi

[quote name='Pysia']O :crazyeye: Ja - psychopatyczna wielbicielka morderczych psów i posiadaczka psychopatycznych suk wielbiących mordercze psy twierdzę że tacy mordercy jak Ozulec są śliczni :loveu:bo do morderca do kochania

[quote name='Vectra']a co tatko ma taką zrezygnowaną mine :razz: :evil_lol: :evil_lol:

bo tatko zagrożony exmisją

[quote name='Agga']Cezary ale cię OZZY zdominował
Alicja pewnie, że my zgodne. ZA MAŁO FOT!

Dbsst ty czasami odwiedz moja galerię.Maruda

[quote name='Kate I Luka']buahahah, fajna fota i opis :) :) :)

no włączcie już to dogo:mad:
witaj Kasiu ..Ozzy często wpada spojrzeć na dogo

[quote name='Vogue']

Tluscioszek:evil_lol: :evil_lol: Pan Rydzewski ledwo sie miesci:evil_lol:eeee to kanapa za waska

Witam w ten paskudny poranek .....umykam gotować obiadek a potem do pracy .Mam nadzieje ze po wczorajszych śpiewach w deszczu dziecka sie nie pochorowały:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dołacza trzecia starawa doopa:razz::razz::razz: (ale młooodo sie czuje)

Posted

[quote name='evaxon']ale z Ozzyego parówa:turn-l:

haha a co Tz taki malo zadowolony :evil_lol:

:hmmmm: mało zadowolny , czy ja wiem , jakiś mega zamyślony i smutny...
a Ozzulek fajnie się wciska :loveu:

Posted

A czy po przeciwnej stronie nie ma przypadkiem telewizora???
MOŻE FAKTY OGLĄDA i ZADUMAŁ SIĘ NAD LOSEM NASZEGO KRAJU, a może zwykłą telenowele, a może sport i tak mu jakoś nie do śmiechu????

Posted

samograj napisał(a):

nie byłaś u Ali, a wiesz gdzie mają telewizor :evil_lol: a pewnie że tam stoi:razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Alu, Ozzulku... a co dobrego wciancie dziś na obiad??? :Djuż zjedliśmy ....ryżyk , sosik i roladki z drobiu:cool3:

[quote name='BeaC'][quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dołacza trzecia starawa doopa:razz::razz::razz: (ale młooodo sie czuje)

:multi::multi:witaj ....hi hi

[quote name='samograj']WITAM i O ZDROWIE PYTAM???
SPADAM, BO ZA DUZO GADAM!!!
Porzadki trza skończyć,:angryy: :angryy: :angryy:
kompika wyłączyć:placz: :placz: :placz:ty nie czujesz
że rymujesz;)

[quote name='Alka']:hmmmm: mało zadowolny , czy ja wiem , jakiś mega zamyślony i smutny...
a Ozzulek fajnie się wciska :loveu:hmmmmm raczej mega niezadowolniony

Posted

[quote name='samograj']
MOŻE FAKTY OGLĄDA i ZADUMAŁ SIĘ NAD LOSEM NASZEGO KRAJU, a może zwykłą telenowele, a może sport i tak mu jakoś nie do śmiechu????no tak ........tam jest Telewizornia
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba w TV leciał serial z ulubionymi braćmi K.:evil_lol:

[quote name='Alka']nie byłaś u Ali, a wiesz gdzie mają telewizor :evil_lol: a pewnie że tam stoi:razz::evil_lol:patrzaj jakie na dogo domyślne ludzie są ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Ozzy widać bardzo telewizorem zainteresowany :evil_lol:

Alka a jak myślisz, co może robić facet leżąc na kanapie i patrząc się przed siebie? TV to najbardziej prawdopodobna wersja :cool3:;)a jakże tylko to....

[quote name='dealer']juhuuuuu:) dzien dobły:):crazyeye:wszelki duch......Dilerstwo już w Polszcze:multi:

[quote name='tygra']jaki ładny portrecik
;)portret niezadowolnionego Ozzulca

[quote name='malawaszka']cześć Alu - Ozzy na knapie boski :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:to tylko namiastka on bardziej się potrafi rozpychać

[quote name='evaxon']dziendoberek :)bry wieczór

[quote name='zuzolandia']Witamy kochani ;-)...i o zdroweczko przed swietami pytamy ???
Mizianko dla Ozzulkaa

witanko ...ze zdróweczkiem na dobrej drodze jesteśmy

Mam nadzieje ze dam rade obskakać wasze galerie .....bo mi już młokos zapowiedział ze o 19 musze opóścić kompika:placz:

Posted

Cześć Niewyspana Alu :multi:
Wita Cię niewyspana Agnieszka :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
.Mam nadzieje ze po wczorajszych śpiewach w deszczu dziecka sie nie pochorowały:cool3:

Ja bym na Twoim miejscu liczyla, ze jednak wszystkie leżą pokotem w łóżach w domu :evil_lol: