Alicja Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Niewyspana Alu :multi: Wita Cię niewyspana Agnieszka :evil_lol: Ja bym na Twoim miejscu liczyla, ze jednak wszystkie leżą pokotem w łóżach w domu :evil_lol::razz:oj nie mogły sie pochorować bo bym chyba zdobiła czubek choinki;)/ Vectra wie jakiej:evil_lol:/jakby się dzieciaki rozłożyły na święta ....no i wszystki dzis przyszły do przedszkola:p [quote name='jo-jo']Witajcie!! Mój ulubiony kłapouszek :loveu: :loveu: :loveu:Witaj Klaudia ...kope lat;) [quote name='bonita']Oj młokos młokos;), ale do 19-stej trochę czasu jest :). Jednak na Dogo czas płynie strasznie szybko.już mnie pogania:cool3: Quote
jo-jo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Klaudia ...kope lat;) Oj tak, nie stety nie mam ost czasu na żadne galerie :shake: Do tego cały zcas jak nie szkoła to prace graficzne, ale dzisiaj równocześnie grafike i galerie:loveu: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ewcia , wywalą cię za spam :( teraz mamy rezim na dogo :/ Cześć mamcia :) Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witaj Alu :loveu: Jestem w totalnym szoku że tylko dwie strony miałam do czytania :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Vectra napisał(a):Ewcia , wywalą cię za spam :( teraz mamy rezim na dogo :/ wiem wiem... kozystam z dogo poki jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz sie zyje;) Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='jo-jo']Oj tak, nie stety nie mam ost czasu na żadne galerie :shake: Do tego cały zcas jak nie szkoła to prace graficzne, ale dzisiaj równocześnie grafike i galerie:loveu: [quote name='Vectra']Ewcia , wywalą cię za spam :( teraz mamy rezim na dogo :/ Cześć mamcia :):loveu:nareszcie moja córcia [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Jestem w totalnym szoku że tylko dwie strony miałam do czytania :evil_lol:i tak bywa:p [quote name='evaxon']wiem wiem... kozystam z dogo poki jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raz sie zyje;);)dzięki mała ....ale ja nie chce żeby cie wyrzucili :placz:więc wrzuć karteczkę do Dogomaniackiej Galerii Zyczeń;) Quote
beria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witaj Alu :multi: Czy Ozzy zepchnął w końcu Pana z łóżeczka :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Słodkie kusiolki ciemną nocką ..heheh ;-) Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Od Mikołajka dla Ozzulków:p:p:p Kochani:loveu::loveu::loveu:-wszystkiego dobrego Quote
zuzolandia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dziendoberek kochani ;-)....magiczny czas juz sie zaczął ... Quote
Anja33 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Alu dla Ciebie i reszty Rodzinki i ofkors dla Ozzyego Wesolych Swiat niech ten w czerwonym stroju trafi do Rybnika zostawi mase I oczywiscie wysle jakiegos do pomocy do prac domowych. Jednym slowen Alus wszystkiego naj............ Buziaki Quote
BeaC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ....dla Ali, Ozziegio i całej Waszej rodzinki.... wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Świat Bożego Narodzenia Quote
Kate I Luka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ho ho ho, świątecznie się zrobiło... a my z życzeniami jeszcze wpadniemy.... Dziś tylko: dzień dobry Kochane Ozzulki Quote
Alka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jakie piękny klimacik zapanował :loveu: Witajcie Ozzulki!:multi: Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 hej Ozzulcowe :D Ależ tu nastroj panuje:crazyeye::multi:to my też, my tez:p Życzymy Wam Wszystkiego Najlepszego :tree1: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej alu! :Rose: my z życzeniami jeszcze wpadniemy ;-) Pięknie tu macie teraz ;-) Quote
jo-jo Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witaj Alu ;-))) A jakieś Świąteczne zdjątko Ozzulca się może trafi?:loveu: Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 i znowu mam zaległości.... :cool1: ale i tak Was kocham i życzę wesołych, zdrowych i w ogóle!!! Quote
Rinuś Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ale tutaj siwatecznie i slicznie :loveu::lol::lol: Wesołych Świąt Życzę :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::santagri::santagri::santagri: oraz szampańskiego Sylwestra:knajpa::knajpa: ps.sliczne fotki :):loveu: Quote
Alicja Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='beria']Witaj Alu :multi: Czy Ozzy zepchnął w końcu Pana z łóżeczka :cool3::evil_lol:on tak częśto robi [quote name='zuzolandia']Słodkie kusiolki ciemną nocką ..heheh ;-)dziękujemy poczuliśmy je wirtualnie i cudnie nam się spało:p [quote name='bigos']Od Mikołajka dla Ozzulków:p:p:p Kochani:loveu::loveu::loveu:-wszystkiego dobrego:loveu:Bigoski koffane , dziękujemy [quote name='zuzolandia']dziendoberek kochani ;-)....magiczny czas juz sie zaczął ...dzień doberek ...i najwazniejsze że już wolne i można zacząć przygotowania [quote name='Anka12'] Alu dla Ciebie i reszty Rodzinki i ofkors dla Ozzyego Wesolych Swiat niech ten w czerwonym stroju trafi do Rybnika zostawi mase I oczywiscie wysle jakiegos do pomocy do prac domowych. Jednym slowen Alus wszystkiego naj............ Buziaki :loveu:Anuś , dziekujemy bardzo , bardzo.......a elfik do pomocy by sie przydał;) Dziś zabieramy sie za strojenie gałęzi .....mam nadzieje ze porobimy foty jak Ozzy pomaga;) Quote
Alicja Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: cześć Ewik [quote name='Rinuś']ale tutaj siwatecznie i slicznie :loveu::lol: Wesołych Świąt Życzę :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::santagri::santagri: oraz szampańskiego Sylwestra:knajpa: ps.sliczne fotki :loveu:bardzo dziękujemy za odwiedzinki i za życzenia [quote name='Teklunia']i znowu mam zaległości.... :cool1: ale i tak Was kocham i życzę wesołych, zdrowych i w ogóle!!! Kasieńko ....wcale tak dużo nie było zaległosci;)Kasiu , dziękuję za życzonka [quote name='jo-jo']Witaj Alu ;-))) A jakieś Świąteczne zdjątko Ozzulca się może trafi?:loveu:Cześć Klaudia , mam nadzieję że cos będzie [quote name='goldenka245']Hej alu! :Rose: my z życzeniami jeszcze wpadniemy ;-) Pięknie tu macie teraz witam i cieszę się że u nas ładnie [quote name='*luthien*']hej Ozzulcowe :D Ależ tu nastroj panuje:crazyeye::multi:to my też, my tez:p Życzymy Wam Wszystkiego Najlepszego :tree1: luthienko , dziękujemy za życzonka [quote name='Alka']Jakie piękny klimacik zapanował :loveu: Witajcie Ozzulki!:multi:witaj sąsiadko i Tuffciu [quote name='Kate I Luka']Ho ho ho, świątecznie się zrobiło... a my z życzeniami jeszcze wpadniemy.... Dziś tylko: dzień dobry Kochane Ozzulki :loveu:ale extra mysia [quote name='BeaC']....dla Ali, Ozziegio i całej Waszej rodzinki.... wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Świat Bożego Narodzenia Bea, dziękujemy Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia dla Ozzulka, jego pani i całej rodzinki:loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Piękne fotki:loveu::lol:;) Quote
Recommended Posts