Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Niewyspana Alu :multi:
Wita Cię niewyspana Agnieszka :evil_lol:

Ja bym na Twoim miejscu liczyla, ze jednak wszystkie leżą pokotem w łóżach w domu :evil_lol::razz:oj nie mogły sie pochorować bo bym chyba zdobiła czubek choinki;)/ Vectra wie jakiej:evil_lol:/jakby się dzieciaki rozłożyły na święta ....no i wszystki dzis przyszły do przedszkola:p

[quote name='jo-jo']Witajcie!!

Mój ulubiony kłapouszek :loveu: :loveu: :loveu:Witaj Klaudia ...kope lat;)

[quote name='bonita']Oj młokos młokos;), ale do 19-stej trochę czasu jest :). Jednak na Dogo czas płynie strasznie szybko.już mnie pogania:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj Klaudia ...kope lat;)

Oj tak, nie stety nie mam ost czasu na żadne galerie :shake:
Do tego cały zcas jak nie szkoła to prace graficzne, ale dzisiaj równocześnie grafike i galerie:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Ewcia , wywalą cię za spam :( teraz mamy rezim na dogo :/

wiem wiem... kozystam z dogo poki jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
raz sie zyje;)

Posted

[quote name='jo-jo']Oj tak, nie stety nie mam ost czasu na żadne galerie :shake:
Do tego cały zcas jak nie szkoła to prace graficzne, ale dzisiaj równocześnie grafike i galerie:loveu:

[quote name='Vectra']Ewcia , wywalą cię za spam :( teraz mamy rezim na dogo :/

Cześć mamcia :):loveu:nareszcie moja córcia

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Jestem w totalnym szoku że tylko dwie strony miałam do czytania :evil_lol:i tak bywa:p

[quote name='evaxon']wiem wiem... kozystam z dogo poki jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
raz sie zyje;);)dzięki mała ....ale ja nie chce żeby cie wyrzucili :placz:więc wrzuć karteczkę do Dogomaniackiej Galerii Zyczeń;)

Posted

Alu dla Ciebie i reszty Rodzinki i ofkors dla Ozzyego Wesolych Swiat niech ten w czerwonym stroju trafi do Rybnika zostawi mase I oczywiscie wysle jakiegos do pomocy do prac domowych. Jednym slowen Alus wszystkiego naj............ Buziaki

Posted

ale tutaj siwatecznie i slicznie :loveu::lol::lol:
Wesołych Świąt Życzę :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::santagri::santagri::santagri: oraz szampańskiego Sylwestra:knajpa::knajpa:
ps.sliczne fotki :):loveu:

Posted

[quote name='beria']Witaj Alu :multi:
Czy Ozzy zepchnął w końcu Pana z łóżeczka :cool3::evil_lol:on tak częśto robi

[quote name='zuzolandia']Słodkie kusiolki ciemną nocką ..heheh ;-)dziękujemy poczuliśmy je wirtualnie i cudnie nam się spało:p

[quote name='bigos']Od Mikołajka dla Ozzulków:p:p:p

Kochani:loveu::loveu::loveu:-wszystkiego dobrego:loveu:Bigoski koffane , dziękujemy

[quote name='zuzolandia']dziendoberek kochani ;-)....magiczny czas juz sie zaczął ...dzień doberek ...i najwazniejsze że już wolne i można zacząć przygotowania

[quote name='Anka12'] Alu dla Ciebie i reszty Rodzinki i ofkors dla Ozzyego Wesolych Swiat niech ten w czerwonym stroju trafi do Rybnika zostawi mase I oczywiscie wysle jakiegos do pomocy do prac domowych. Jednym slowen Alus wszystkiego naj............ Buziaki
:loveu:Anuś , dziekujemy bardzo , bardzo.......a elfik do pomocy by sie przydał;)

Dziś zabieramy sie za strojenie gałęzi .....mam nadzieje ze porobimy foty jak Ozzy pomaga;)

Posted

[quote name='evaxon']czesc:multi: cześć Ewik

[quote name='Rinuś']ale tutaj siwatecznie i slicznie :loveu::lol:
Wesołych Świąt Życzę :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::santagri::santagri: oraz szampańskiego Sylwestra:knajpa:
ps.sliczne fotki :loveu:bardzo dziękujemy za odwiedzinki i za życzenia

[quote name='Teklunia']i znowu mam zaległości.... :cool1:

ale i tak Was kocham i życzę
wesołych, zdrowych i w ogóle!!!

Kasieńko ....wcale tak dużo nie było zaległosci;)Kasiu , dziękuję za życzonka

[quote name='jo-jo']Witaj Alu ;-)))

A jakieś Świąteczne zdjątko Ozzulca się może trafi?:loveu:Cześć Klaudia , mam nadzieję że cos będzie

[quote name='goldenka245']Hej alu! :Rose: my z życzeniami jeszcze wpadniemy ;-) Pięknie tu macie teraz witam i cieszę się że u nas ładnie

[quote name='*luthien*']hej Ozzulcowe :D Ależ tu nastroj panuje:crazyeye::multi:to my też, my tez:p

Życzymy Wam Wszystkiego Najlepszego
:tree1:

luthienko , dziękujemy za życzonka

[quote name='Alka']Jakie piękny klimacik zapanował :loveu:

Witajcie Ozzulki!:multi:witaj sąsiadko i Tuffciu

[quote name='Kate I Luka']Ho ho ho, świątecznie się zrobiło... a my z życzeniami jeszcze wpadniemy....

Dziś tylko: dzień dobry Kochane Ozzulki

:loveu:ale extra mysia

[quote name='BeaC']....dla Ali, Ozziegio i całej Waszej rodzinki.... wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Świat Bożego Narodzenia

Bea, dziękujemy