Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:tree1:Z OKAZJI ZBLIZAJACYCH SIE SWIAT

BOZEGO NARODZENIA ZYCZYMY MILEGO NASTROJU

PRZY WIGILIJNYM STOLE I PIEKNYCH PREZENTOW

POD CHOINKA VOGUE I ARNOLD:tree1:

Posted

Witam Cię Aluuuuuu :):):)

ja też przyłłączam się do życzeń świątecznych :) aby te świeta byly spokojne i udane i abyście mieli duuuuuuużo zdrówka, bo to najważniejsze :)

Posted

[quote name='Agga']Jeny moderator was zastrzeli za te życzenia. Przeca utworzono do tego oosbny temat. ALicjo uwazaj na temacik:lol::razz:może nie zauważy

Ewelinka , Dobcia , Vogue, Luizka-----DZIĘKUJĘ:calus:

A ja mam u siebie 1200 stronkę:razz:

Posted

[quote name='leemonca']ale już świątecznie u was :multi:, ja przyjdę z życzeniami jutro :razz:jakoś tak nam się zrobiło , ja poczułam święta dziś jak wyszłam z pracy i uświadomiłam sobie że mam 4 dni wolne:p

[quote name='sota36']A ja jeszcze zyczen nie skladam,ale se walne okragly poscik!!!witaj Joluśko:multi:

Beatko , Pysiu dziękuję za życzonka :loveu:
Ja się tylko obawiam że pani Mod na was może pokrzyczeć

Posted

[quote name='Dobermania']To ja się dołączam do życzeń, mało oryginalnie, ale spam strengstens verboten :evil_lol: :cool3: :eviltong::pdziekuję

[quote name='dbsst']hello sis

życzę Ci samogo szczęścia
i radości :loveu:

[quote name='dbsst']jutro coś lepsiejszego wymodze bom dziś zmęczona ;)

ah ta kaffa:multi::multi::multi:sistersja mła
Słyszałam Cię w telefoniku;) miałam wam kolęde zaspiewać ale bałam się ze nie wytrzymacie tego i uciekniecie:evil_lol:

Posted

witajcie:) a u mnie juz tak pachnie ...mmmmmm pierniczkiem, serniczkiem....

bym wam pozyczyła świąt radosnych i szczesliwych ale wiecie...:evil_lol: nie moge...:diabloti:

Może pani Mod nie zauwazy ze jednak przemyciłam zyczenia hihihi...

Posted

[quote name='samograj']

ALICJO, JUŻ PRAWIE SWIĘTA!!!!
CZUJECIE TEN NASTRÓJ ???

:multi:poczuję swięta jak wróce z ostatnich zakupów ..zostały dosłownie takie drobne sprawuneczki ;)i czeka moja choinkowa gałązka na postrojenie:p

Posted

[quote name='dealer']witajcie:) a u mnie juz tak pachnie ...mmmmmm pierniczkiem, serniczkiem....

bym wam pozyczyła świąt radosnych i szczesliwych ale wiecie...:evil_lol: nie moge...:diabloti:

Może pani Mod nie zauwazy ze jednak przemyciłam zyczenia hihihi...

ha :loveu:
Alunia napisałam u ciebie mojego 1700 posta:)

Posted

[quote name='dealer']ha :loveu:
Alunia napisałam u ciebie mojego 1700 posta:)

[quote name='sota36']A ja u Ali 24000! I to na 2400 stronce!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:ale macie farta dziewczyny
Witam z samego ranka;)

Posted

Alicjo ! Jak tam przygotowania ???
Czy mój syneczek będzie miał w trzech smakach drób, pasztety, dziczyznę i ciast dwadzieścia trzy ???
Staraj się - wpadnę i skontroluję !

Twoja hmmmm - ŚWIEKRA.

A ja właśnie natknęłam się na staropolskie przysłowia. Jedno bardzo mi się podobało :

Kawalerowi wszędzie źle - żonatemu - tylko w domu ... :lol: :lol: :lol:

Ale - ALICJO - mam nadzieję, że to dotyczy wyłącznie innych mężczyzn.
NIGDY Pana Rydzewskiego :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

A ja właśnie natknęłam się na staropolskie przysłowia. Jedno bardzo mi się podobało :

Kawalerowi wszędzie źle - żonatemu - tylko w domu ... :lol: :lol: :lol:

Ale - ALICJO - mam nadzieję, że to dotyczy wyłącznie innych mężczyzn.
NIGDY Pana Rydzewskiego :cool3:

tak juz jesli chodzi o kawalerow i żonatych to niektorym by sie moze przydały takie warsztaty
Warsztaty tylko dla mężczyzn ;-))

WSTĘP WOLNY

Uwaga:
ze względu na trudny i zaawansowany charakter, każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum 8 uczestników.
Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujšce zagadnienia:

DZIEŃ PIERWSZY

1. JAK WYKONAĆ KOSTKI DO LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacja.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - Dyskusja.

3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ - Ćwiczenia praktyczne z pomoca zdjęć i wykresów.

4. NACZYNIA I SZTUĆCE; CZY LEWITUJĄ SAMODZIELNIE KIERUJAC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - Utrata pilota - linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania "kur...a mać" !!!.

7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓZNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEŃ DRUGI

1. PUSTE KARTONY I BUTELKI; LODÓWKA CZY KOSZ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.

2. ZDROWIE; PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROZNE DLA ZDROWIA - Prezentacja PowerPoint.

3. PRAWDZIWI MĘŻCZYZNI PYTAJA O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIA- Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? - Gra na symulatorze.

5. DOROSŁE ŻYCIE; PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJA MATKA A TWOJA PARTNERKA - Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM W ZAKUPACH - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEŻYCIA; JAK ŻYĆ BĘDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE - Dostępni indywidualni psychoterapeuci.

Posted

dealer napisał(a):
tak juz jesli chodzi o kawalerow i żonatych to niektorym by sie moze przydały takie warsztaty
Warsztaty tylko dla mężczyzn ;-))

Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O rany !!!!
Dealer !
Ale sprowokowałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Już sprzedałam POŁOWIE Krakowa :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: meskiej połowie???:diabloti: