Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nad życzeniami dla Ciebie Alu i wszystkich pozostałych myślę już od paru dni...ale nie :shake: wymyśliłam nic co by w pełni oddało to co chciałabym Wam powiedzieć. Znalazłam tu najwspanialszych ludzi z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Dzięki Wam zobaczyłam więcej, więcej poczułam i zrozumiałam i... baaaardzo wiele się nauczyłam. Wszystkim Wam za to bardzo dziękuję, a w szczególności Ali, która jako pierwsza na dogo okazała mi pomoc i życzliwość.

Wesołych Świąt!

Posted

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

Alu!!!
Zle rozplanowalas prace domowe i zaniedbujesz Galerie!!!!:shake:
Boosze!!! Jak ja Wam wszystkim zazdroszcze!
Moj Tz gdzies tam kolysze sie na oceanie a my sami!!!
Jest mi strasznie przykro i nic mnie nie cieszy:shake:

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzenia szczęścia zdrowia ,
wszelkiej pomyślności ,
wytrwałosci i radosci
oraz spelnienia marzen
z okazji nadchodzacego
Nowego Roku 2007

Guest Kamcia_14
Posted

Kochani :loveu: :loveu: :loveu:.
Życzę wam ...

Świąt beztroskich i radosnych,
trochę śniegu, trochę mrozu,
pełnego prezentów Mikołaja powozu, poza tym dużo zdrowia i aby po Sylwestrze nie bolała głowa

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Jak tam przygotowania ???
Czy mój syneczek będzie miał w trzech smakach drób, pasztety, dziczyznę i ciast dwadzieścia trzy ???
Staraj się - wpadnę i skontroluję !

Twoja hmmmm - ŚWIEKRA.

A ja właśnie natknęłam się na staropolskie przysłowia. Jedno bardzo mi się podobało :

Kawalerowi wszędzie źle - żonatemu - tylko w domu ... :lol: :lol: :lol:

Ale - ALICJO - mam nadzieję, że to dotyczy wyłącznie innych mężczyzn.
NIGDY Pana Rydzewskiego :cool3::pKochana Haniu , teściówko moja ,Twój syn jest a-tradycyjny ...i strasznie go denerwuje ten szał przedświąteczny ....ale już wparował w sernik świąteczny ....popróbował moczki i wogóle to jest podziębiony i marudzi.....

[quote name='evaxon']czesc Alu:multi:cześć Ewulek

[quote name='paula_z']Czesc Alus :loveu: Pogodnych i spokojnych, rodzinnych swiat Wam zycze :tree1:
I poprosze prezencik w postaci Ozzulkowego zdjecia :cool3: :x-mas:Paula .....witaczki....fotki są niech no tylko przebrnę przez galerię

[quote name='constancja']Nad życzeniami dla Ciebie Alu i wszystkich pozostałych myślę już od paru dni...ale nie :shake: wymyśliłam nic co by w pełni oddało to co chciałabym Wam powiedzieć. Znalazłam tu najwspanialszych ludzi z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Dzięki Wam zobaczyłam więcej, więcej poczułam i zrozumiałam i... baaaardzo wiele się nauczyłam. Wszystkim Wam za to bardzo dziękuję, a w szczególności Ali, która jako pierwsza na dogo okazała mi pomoc i życzliwość.

Wesołych Świąt!

...no i się zawstydziłam .....ale cieszę się ze Nareszcie zajrzałaś i nadal czekam na spotkanko w realu

[quote name='LAZY']Spokojnych i rodzinnych Świąt Ozzulkowa rodzinko!Paulinko dziękujemy

[quote name='Agga']Ten kurs rewelacyjny.

Ozzulek pewnie pilnuje pancię w kuchni.Agguś ...Tomcia zapisujesz ....

[quote name='Kate I Luka']
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach.
Niesie w plecaku babki i świeczki,
a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych Świąt!

Kasiu dziękuję za życzonka

[quote name='zuzolandia']

ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT ...
..ORAZ BOGATEGO DZIECIATKA.....
...zyczy CAłA ZUZOLANDIA ...
wow jakie piękne życzenia od Zuzolków

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ekhm....musze powiedziec, ze od ponad 2 stron nie ma ani jednej fotki Ozzula:mad:witaj Madziulku ...będą

[quote name='Vectra']Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:loveu:moja córcia ...dziękuję

[quote name='madzia i medor']Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.:pdziękuję

[quote name='an3czka']Heloł!!!:multi: heloł Aniu

[quote name='Vogue']Alu!!!
Zle rozplanowalas prace domowe i zaniedbujesz Galerie!!!!:shake:
Boosze!!! Jak ja Wam wszystkim zazdroszcze!
Moj Tz gdzies tam kolysze sie na oceanie a my sami!!!
Jest mi strasznie przykro i nic mnie nie cieszy:shake:oj to faktycznie przykro samym .....oć przytulę :calus::glaszcze:

[quote name='keleris']Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzenia szczęścia zdrowia ,
wszelkiej pomyślności ,
wytrwałosci i radosci
oraz spelnienia marzen
z okazji nadchodzacego
Nowego Roku 2007serdeczn dziękuję

[quote name='HankaRupczewska']

Alu , życzyma Wam spokojnych i pogodnych Świąt.

Hania, Giez i Mania .

Haniu dziękujemy:loveu:

[quote name='Kamcia_14']Kochani :loveu: :loveu: :loveu:.
Życzę wam ...

Świąt beztroskich i radosnych,
trochę śniegu, trochę mrozu,
pełnego prezentów Mikołaja powozu, poza tym dużo zdrowia i aby po Sylwestrze nie bolała głowa
Kamciu serdecznie Ci dziękuję
[quote name='Rybc!a']Ale ja wam zazdroszczę takich spacerków. I pieski takie szczęśliwe i właściciele korzystają. Istna SYMBIOZA :Dmasz rację Rybciu , te spacerki są wspaniałe