dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 czy da radę zpisac tego mojego na kurs ona ma galopujący problem nr 3 z pierwszego dnia :shake: Quote
samograj Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mojego nie dotyczy tylko pkt 1 z dnia drugiego!!! Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 haha n emyślcie że ja mam jakiegoś ideała ale pnkt 3 dziś był grany w wymianie porannego dzień dobry :shake: :angryy: Quote
agbar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ja musze wyslac TZ na kurs dzien drugi punkt 3:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień dobry Alu :) A Ty pewnie zagoniona w świątecznych porządkach :roll: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny kurs ...musze TZta wysłać bp nadal niedouczony:cool3: Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Czesc Alus :loveu: Pogodnych i spokojnych, rodzinnych swiat Wam zycze :tree1: I poprosze prezencik w postaci Ozzulkowego zdjecia :cool3: :x-mas: Quote
constancja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nad życzeniami dla Ciebie Alu i wszystkich pozostałych myślę już od paru dni...ale nie :shake: wymyśliłam nic co by w pełni oddało to co chciałabym Wam powiedzieć. Znalazłam tu najwspanialszych ludzi z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Dzięki Wam zobaczyłam więcej, więcej poczułam i zrozumiałam i... baaaardzo wiele się nauczyłam. Wszystkim Wam za to bardzo dziękuję, a w szczególności Ali, która jako pierwsza na dogo okazała mi pomoc i życzliwość. Wesołych Świąt! Quote
LAZY Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Spokojnych i rodzinnych Świąt Ozzulkowa rodzinko! Quote
Agga Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ten kurs rewelacyjny. Ozzulek pewnie pilnuje pancię w kuchni. Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT ... ..ORAZ BOGATEGO DZIECIATKA..... ...zyczy CAłA ZUZOLANDIA ... Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ekhm....musze powiedziec, ze od ponad 2 stron nie ma ani jednej fotki Ozzula:mad: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Alu!!! Zle rozplanowalas prace domowe i zaniedbujesz Galerie!!!!:shake: Boosze!!! Jak ja Wam wszystkim zazdroszcze! Moj Tz gdzies tam kolysze sie na oceanie a my sami!!! Jest mi strasznie przykro i nic mnie nie cieszy:shake: Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Alu , życzyma Wam spokojnych i pogodnych Świąt. Hania, Giez i Mania . Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kochani :loveu: :loveu: :loveu:. Życzę wam ... Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu, pełnego prezentów Mikołaja powozu, poza tym dużo zdrowia i aby po Sylwestrze nie bolała głowa Quote
Rybc!a Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale ja wam zazdroszczę takich spacerków. I pieski takie szczęśliwe i właściciele korzystają. Istna SYMBIOZA :D Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Jak tam przygotowania ??? Czy mój syneczek będzie miał w trzech smakach drób, pasztety, dziczyznę i ciast dwadzieścia trzy ??? Staraj się - wpadnę i skontroluję ! Twoja hmmmm - ŚWIEKRA. A ja właśnie natknęłam się na staropolskie przysłowia. Jedno bardzo mi się podobało : Kawalerowi wszędzie źle - żonatemu - tylko w domu ... :lol: :lol: :lol: Ale - ALICJO - mam nadzieję, że to dotyczy wyłącznie innych mężczyzn. NIGDY Pana Rydzewskiego :cool3::pKochana Haniu , teściówko moja ,Twój syn jest a-tradycyjny ...i strasznie go denerwuje ten szał przedświąteczny ....ale już wparował w sernik świąteczny ....popróbował moczki i wogóle to jest podziębiony i marudzi..... [quote name='evaxon']czesc Alu:multi:cześć Ewulek [quote name='paula_z']Czesc Alus :loveu: Pogodnych i spokojnych, rodzinnych swiat Wam zycze :tree1: I poprosze prezencik w postaci Ozzulkowego zdjecia :cool3: :x-mas:Paula .....witaczki....fotki są niech no tylko przebrnę przez galerię [quote name='constancja']Nad życzeniami dla Ciebie Alu i wszystkich pozostałych myślę już od paru dni...ale nie :shake: wymyśliłam nic co by w pełni oddało to co chciałabym Wam powiedzieć. Znalazłam tu najwspanialszych ludzi z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Dzięki Wam zobaczyłam więcej, więcej poczułam i zrozumiałam i... baaaardzo wiele się nauczyłam. Wszystkim Wam za to bardzo dziękuję, a w szczególności Ali, która jako pierwsza na dogo okazała mi pomoc i życzliwość. Wesołych Świąt! ...no i się zawstydziłam .....ale cieszę się ze Nareszcie zajrzałaś i nadal czekam na spotkanko w realu [quote name='LAZY']Spokojnych i rodzinnych Świąt Ozzulkowa rodzinko!Paulinko dziękujemy [quote name='Agga']Ten kurs rewelacyjny. Ozzulek pewnie pilnuje pancię w kuchni.Agguś ...Tomcia zapisujesz .... [quote name='Kate I Luka']Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Kasiu dziękuję za życzonka [quote name='zuzolandia'] ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT ... ..ORAZ BOGATEGO DZIECIATKA..... ...zyczy CAłA ZUZOLANDIA ... wow jakie piękne życzenia od Zuzolków Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ekhm....musze powiedziec, ze od ponad 2 stron nie ma ani jednej fotki Ozzula:mad:witaj Madziulku ...będą [quote name='Vectra']Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:loveu:moja córcia ...dziękuję [quote name='madzia i medor']Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.:pdziękuję [quote name='an3czka']Heloł!!!:multi: heloł Aniu [quote name='Vogue']Alu!!! Zle rozplanowalas prace domowe i zaniedbujesz Galerie!!!!:shake: Boosze!!! Jak ja Wam wszystkim zazdroszcze! Moj Tz gdzies tam kolysze sie na oceanie a my sami!!! Jest mi strasznie przykro i nic mnie nie cieszy:shake:oj to faktycznie przykro samym .....oć przytulę :calus::glaszcze: [quote name='keleris']Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007serdeczn dziękuję [quote name='HankaRupczewska']Alu , życzyma Wam spokojnych i pogodnych Świąt. Hania, Giez i Mania . Haniu dziękujemy:loveu: [quote name='Kamcia_14']Kochani :loveu: :loveu: :loveu:. Życzę wam ... Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu, pełnego prezentów Mikołaja powozu, poza tym dużo zdrowia i aby po Sylwestrze nie bolała głowa Kamciu serdecznie Ci dziękuję [quote name='Rybc!a']Ale ja wam zazdroszczę takich spacerków. I pieski takie szczęśliwe i właściciele korzystają. Istna SYMBIOZA :Dmasz rację Rybciu , te spacerki są wspaniałe Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witamy Alu! Życzymy cieplutkich i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! :tree1: Quote
Recommended Posts