jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:dziękujemy za życzonka ....chciałam wam wysłać karteczkę ale nie wiedziałam jak na stronke posłać:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz pozwoleństwo na podebranie;) W takim razie podbieram :evil_lol: Zaraz będzie w kolekcji :loveu: Quote
Agga Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Co mu zrobiliście???? Alicjo kochana Ja i Tomuś składamy Tobie i rodzince życzenia wesołych, pogodnych i zdrowych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku. Może znowu spędzimy sylwka na czacie:lol: Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Alu wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia i szcześliwego nowego roku i góry prezentów i spełnienia marzen i mnóstwa buziaczków dla Ozzulka - Madzia z Amirkiem :x-mas: Quote
Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwuch duszyczek wokól siebie Aby magiczny czas świąt upłynął Ci w rodzinnej atmosferze razem z Twoim czteronożnym przyjacielem:bluepaw: Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 świateczny Miruś specjalnie dla Ciebie i Ozzulka :grins: Quote
e.v.a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 dziendoberek :) ooo jaka sliczna karteczka z Ozzym :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jaka śliczna kartka :) WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 My juz uciekamy na Wigilię :p jeszcze raz Spokojnych Świąt nie zdążyłam oblecieć wszystkich galerii ale myślę ,że na mnie się nie pogniewacie .Życzenia DLA WSZYSTKICH są u Nas w Galerii oraz Dogomaniackiej Galerii Życzeń :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt, dużo radości, zdrowia, spełnienia marzeń życzy Kasia i Rudolf. Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 :loveu::loveu::loveu:Dziękujemy Wszystkim którzy do nas przyszli z życzeniami .My już po Wigilii , już zawiązujemy sadełko . Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 To teraz z psiakami pobiegac żeby to spalić :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 U mnie najgorsze skutki ma fasola z kapustą :oops: :oops: :oops: Ale Wigilia udana, wszyscy z prezentów zadowoleni :) A u Ciebie? :) :) :) Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']U mnie najgorsze skutki ma fasola z kapustą :oops: :oops: :oops: Ale Wigilia udana, wszyscy z prezentów zadowoleni :) A u Ciebie? :) :) :);)my kapustki z fasolką nie robimy ...jest kapustka z grzybkami:p Ozzy prezenty znalazł wcześniej i częściowo zjadł:evil_lol: A ja dostałam od mojej mamusi :loveu:,,Marley i ja'':multi::multi::multi: Quote
Sabina1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Alusiu, poodnych, ciepłych rodzinnych Świąt życzy Ci Sabina1 i Najserdeczniejsze i Najcieplejsze Życzenia pomyślności we wszystkich przedsiewzięciach w roku 2007, przesyła Ci też Sabina1, w ten powiilijny. przedpasterkowy maiczny wieczór. :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Dziękuję za śliczną karteczkę z Ozulcem. Quote
beria Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy Wszystkim którzy do nas przyszli z życzeniami .My już po Wigilii , już zawiązujemy sadełko . Mnie też ominęło szykowanie Wigilii w domu :cool3: Kapustka z grzybkami też była :cool3: I mam odłożone łuski z wigilijnego karpia, które co roku wkładam do portfela, bo ponoć jeśli się je nosi, kasy nie zabraknie ;) Za chwilę wyciągam z piekarnika pieczoną, faszerowaną gąskę na jutrzejszy obiad :eating: Quote
barbara.h Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka dla Oziego :multi: Quote
samograj Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Co Wam powiedziały wasze zwierzęta??? Ja podsłuchałam jak CZADZIK mówił do ŻMIŁKI: -"Mogliby wreszcie zbanować na amen tę naszą pańcię (jedną i drugą), bo zamiast się nami zajmować, to ciagle piszą coś na tym dogo.....,dogo to mają tutaj w domu!!!" -"Tak CZADOWY, masz rację, my już nic nie robimy, tylko ciągle śpimy z nudów na tej słynnej już kanapie i zero intymności- zaraz wszysko leci na widok publiczny, jak nie Samograj, to Gogunia wkleja nasze fotki - wredne papparazzi, żeby im chociaż za to płacili:mad: :mad: :mad: " Quote
zuzolandia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hello .....my juz tyz po totalnym obzarstwie;-).delektuje sie mietą coby trawienie bylo lepsze...i pilnuje krolika w piekarniku ehehe;-) Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Sabina1']:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Alusiu, poodnych, ciepłych rodzinnych Świąt życzy Ci Sabina1 i Najserdeczniejsze i Najcieplejsze Życzenia pomyślności we wszystkich przedsiewzięciach w roku 2007, przesyła Ci też Sabina1, w ten powiilijny. przedpasterkowy maiczny wieczór. :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Dziękuję za śliczną karteczkę z Ozulcem.:loveu:Sabinko miło że do Nas wpadłaś ...Dziękujemy za życzenia [quote name='beria']Mnie też ominęło szykowanie Wigilii w domu :cool3: Kapustka z grzybkami też była :cool3: I mam odłożone łuski z wigilijnego karpia, które co roku wkładam do portfela, bo ponoć jeśli się je nosi, kasy nie zabraknie ;) Za chwilę wyciągam z piekarnika pieczoną, faszerowaną gąskę na jutrzejszy obiad :eating:ja zrobiłam salatke i też już upiekłam indycze goloneczki:eating: [quote name='barbara.h']Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka dla Oziego :multi: :loveu:śliczna Inezka Dziękujemy Basiu:multi: [quote name='samograj']Co Wam powiedziały wasze zwierzęta??? Ja podsłuchałam jak CZADZIK mówił do ŻMIŁKI: -"Mogliby wreszcie zbanować na amen tę naszą pańcię (jedną i drugą), bo zamiast się nami zajmować, to ciagle piszą coś na tym dogo.....,dogo to mają tutaj w domu!!!" -"Tak CZADOWY, masz rację, my już nic nie robimy, tylko ciągle śpimy z nudów na tej słynnej już kanapie i zero intymności- zaraz wszysko leci na widok publiczny, jak nie Samograj, to Gogunia wkleja nasze fotki - wredne papparazzi, żeby im chociaż za to płacili:mad: :mad: :mad: ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nagadały .....a Ozzy zasnął z pańciem:lol: Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witamy Bozonarodzeniowo - co prawda cenmtralne siadlo, ale jest fajnie! Quote
goldenka245 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witamy Ale kochaną!:loveu: Będą jakieś fotencje z wczoraj? :cool3: Ja do swojej galerii dziś pełno(to u mnie dziwne ;]) wkleiłam i zapomniałam o 2, które będą potem :) Pozdrawiamy! Quote
leemonca Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 W poWigilijny poranek wpadamy i życzymy Wesołych Świąt Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 My też życzymy (troszke spóźnione) Ozzulkowej Rodzince RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W MIŁEJ RODZINNEJ ATMOSFERZE :x-mas: :tree1: Quote
Recommended Posts