Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='goldenka245']Witamy Alu! Życzymy cieplutkich i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! :tree1::loveu:dziękujemy

[quote name='Patka']Alu mam nadzieję że doszła kartka :cool3:Patuś u nas od 2 dni poczta nie chodziła:cool3:...ale bede czekać:multi:

[quote name='gogunia']

Wesołych świąt i pełno prezentów pod choinką
życzy gogunia i reszta ferajny:lol:

Gosiu dziekuję

[quote name='Pysia']Jezu Alu narobiłam się jak dzika :) Mam 4 ciasta :mdleje: Znowu się przejem :evil_lol:
Zdrowych i Wesołych Świat zyczą Zmoroszelmy z dodatkami ;):evil_lol::evil_lol:pójdzie nam w bioderka , dziękujemy za życzonka

[quote name='BBeta']Zdrowych i Radosnych Świąt dla Ciebie, Ozzyiego i całej rodziny ;) :multi:dziękujemy:loveu:

Posted

Nie pamietam czy składałam zyczenia- SANATORIUM się kłania-
ale pochwalić sie chcę ,bo cały wieczór poświęciłam na naukę PSP.
ZROBIŁAM PIERWSZY W ŻYCIU BANNEREK (nie jakis ekstra, bo nie brałam pod uwagę kolorystyki i czcionki , tylko technicznie się doskonaliłam
można go zobaczyć tutaj

ŻYCZĘ SPOKOJNYCH , ZDROWYCH ,RODZINNYCH ŚWIĄT I GADATLIWEGO OZZULKA W NOC WIGILIJNĄ!!!

Posted

[quote name='samograj']Nie pamietam czy składałam zyczenia- SANATORIUM się kłania-
ale pochwalić sie chcę ,bo cały wieczór poświęciłam na naukę PSP.
ZROBIŁAM PIERWSZY W ŻYCIU BANNEREK (nie jakis ekstra, bo nie brałam pod uwagę kolorystyki i czcionki , tylko technicznie się doskonaliłam
można go zobaczyć tutaj

ŻYCZĘ SPOKOJNYCH , ZDROWYCH ,RODZINNYCH ŚWIĄT I GADATLIWEGO OZZULKA W NOC WIGILIJNĄ!!!

:multi::multi::multi:no super ...a ja nadal noga jestem w PSP:oops:...chyba czasu mi brak:cool3:
:loveu:Dziękujemy za życzonka:loveu:

Posted

[quote name='Cerber']Witam... wesołych świąt... :):multi:witam

[quote name='paula_z']:multi: A beda jeszcze, zanim pojde spac? :cool3::lol:już są

Nasza :evil_lol: choinka;)

Ozzulek z prezentem pod choinkę ...ciastka juz w brzuszku:mad:

Znudzony strojeniem...

zmiana fotela:evil_lol:

Posted

:tree1:Alus z Rodzinka - Wesolych Swiat Wam zyczymy! Zeby bylo jak jest u Was dalej wspaniale,cieplo, by milosc tak jak teraz - goscila dalej w Waszych sercach,nie tylko dla ludzi, ale i dla swiata! Wesolych Swiat! Jola, Darek i Gutek z Dyzia.
ps.jest cieplutko - awaryjnie, ale jest!

Posted

Witamy Alu w ten piękny dzień!:multi: Jak tam ostateczne przygotowania? Ja dziś byłam w kościółku na 7 i jak przyszłam to poszłam spać jeszcze:oops: Świetne foteczki Ozzulka:loveu::loveu: Przekochany jest :) Widać, że mu u Was dobrze:loveu::cool3:

Posted

Ale ślicznie ubrana choinka:razz:

Widzę,że i Ozziego nudzą świąteczne porządki w domu:lol:

Wesołych i radosnych świat dla Ciebie Alu i rodzinki oraz Ozziego;)

Posted

[SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas,
Jak to wiadomo każdemu z nas,
Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi,
A i Rok Nowy także nadchodzi.
Zielone gałązki, a na każdej świeczka,
W stroiku z bibułek stoi choineczka.
Gdy zaświeci między gałązkami,
Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy.

:tree1:
[SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas:

Posted

:multi::multi::multi:Witam w przedświąteczne południe ...
u nas prawie wszystko gotowe , bo Wigilię spędzamy u ,,Ozzulkowej Babuni'':p więc grun spakować to i owo i ok.15.45 ruszamy w drogę;).
Dziękujemy za odwiedzinki w galeryjce.Fotki monotematyczne , Ozzy kocha pomagać śpiąc:evil_lol:no ale zdecydowanie lepiej mu idzie pomoc w kuchni ....rozkłada się na środku i nic nie może umknąć jego uwadze;)
Paula, Jolusia, Ewcia,Patuś , Goldenka i Chanelle dziękujemy za odwiedzinki i życzonka:loveu:.
Moj Kochani odwiedzający Naszą Galerię / Foto Blog:cool3:/
Chciałabym życzyć wszystkim ...
Zdrowych , spokojnych , pełnych radości i serdeczności Świąt Bożego Narodzenia , aby spełniały się Wasze życzenia a postanowienia które sobie zamierzycie w tym czasie aby przetrwały próbę czasu i niesprzyjających okoliczności .

tego Wam życzy Ozzy z ludzką Rodzinką:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witam w przedświąteczne południe ...
u nas prawie wszystko gotowe , bo Wigilię spędzamy u ,,Ozzulkowej Babuni'':p więc grun spakować to i owo i ok.15.45 ruszamy w drogę;).
Dziękujemy za odwiedzinki w galeryjce.Fotki monotematyczne , Ozzy kocha pomagać śpiąc:evil_lol:no ale zdecydowanie lepiej mu idzie pomoc w kuchni ....rozkłada się na środku i nic nie może umknąć jego uwadze;)
Paula, Jolusia, Ewcia,Patuś , Goldenka i Chanelle dziękujemy za odwiedzinki i życzonka:loveu:.
Moj Kochani odwiedzający Naszą Galerię / Foto Blog:cool3:/
Chciałabym życzyć wszystkim ...
Zdrowych , spokojnych , pełnych radości i serdeczności Świąt Bożego Narodzenia , aby spełniały się Wasze życzenia a postanowienia które sobie zamierzycie w tym czasie aby przetrwały próbę czasu i niesprzyjających okoliczności .

tego Wam życzy Ozzy z ludzką Rodzinką:loveu:

Dziękujemy za życzonka :loveu: A Ozzulek też pojedzie do "Ozzulkowej Babuni" :evil_lol: ??

Posted

[quote name='goldenka245']Dziękujemy za życzonka :loveu: A Ozzulek też pojedzie do "Ozzulkowej Babuni" :evil_lol: ??:pOzzulek obowiązkowo ...cóż by to były za Święta bez piesa przy stole;)

Posted

Alu!! Świąt beztroskich i radosnych,
trochę śniegu, trochę mrozu.
Pełnego prezentów Mikołaja powozu,
a poza tym dużo zdrowia
i aby po sylwestrze nie bolała głowa.

[SIZE=1]P.S Możemy ukraść karteczke na stronkę?:oops:

Posted

[quote name='jo-jo']

Alu!! Świąt beztroskich i radosnych,
trochę śniegu, trochę mrozu.
Pełnego prezentów Mikołaja powozu,
a poza tym dużo zdrowia
i aby po sylwestrze nie bolała głowa.

[SIZE=1]P.S Możemy ukraść karteczke na stronkę?:oops:

:loveu:dziękujemy za życzonka ....chciałam wam wysłać karteczkę ale nie wiedziałam jak na stronke posłać:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
masz pozwoleństwo na podebranie;)