Teklunia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Ka-ka'] genialne zdjecie :lol: taka mine mu uchwycialas, ze boki zrywac... i te cudnie podgiete łapki i odgiete uszka :) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ka-ka , chowałaś jesienne fotki na zimowe wieczory ;-) Quote
Ka-ka Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 teklunia.....te uszy, to mu stanęływ taki sposób, iz wygląda, jak diabeł wcielony 8-) Alu, bo ja taki zmarzluch jestem..poza tym ostatnio tone w książkach i nie mam czasu fotek obrabiać i latać gdzieś na internet, żeby je wstawić :sabber: poza tym stópki mi marzną, moje buty od 2 dni nie chcą już w ogóle wyschnąc, więc fotkami ciepłymi sie rozgrzewam. zwłaszcza, że Prestonek dzisiaj do domku pojechał, a ja musze serwisować drukarkę i dojade dopiero jutro.....buuuuuu.....chyba sie wieczorkiem zapłaczę, jak zobacze pusty kenelik :sabber: P>S> auuuuu....a jak to się stało, że mi wyszło wieksze zdjęcie..... :( Evelinka, ja bardzo proszę go nie wywalać, ja je zmniejszę po swiętach :D ) Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Hahaha, jakie ma wcięcie w talii :lol: Normalnie kompleksów się można nabawić :lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 nonooo talia osy i kształtne umięśnione pośladki :bigok: Quote
anetta Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Aaaaaaaaaahhahhhahahahaha rewelacyjne :roflt: Zwlaszcza ta!! :lol: http://img520.imageshack.us/img520/876/weekend0218gp.jpg talia osy i kształtne umięśnione pośladki Marzenia kazdej babeczki :lol: A tutaj http://img520.imageshack.us/img520/2411/weekend0501pj.jpg jakby mowil "no co to mamusiu? co robimy teraz? jestem zwarty i gotowy" 8) Quote
PIKA Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ka-ka a nie masz jakis letnich foteczek? :lol: Ale Jesienny Preston super :D Quote
Maga100 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ka-ka świetne zdjęcie :klacz: A łyżwy się przydadzą, przywoź 8-) 8-) Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA PRESTONA I ŻEBY PAŃCIA NA NIEGO NIE KRZYCZALA PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek... Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Poświata Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Już dziś sobie pozwolę, bo jutro.... kto wie co będzie jutro ;) Quote
Ka-ka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 o rrrraaaaannnyyyyyy.........dziewczyny :multi: ile życzonek :crazyeye: ale mnie zaskoczyłyście....dziękuję Wam baaaardzo :loveu: mam nadzieję, że spedziłyście cudowne święta i fantastycznie bawiłyście się w Sylwestra ;) życzę Wam pomyślności w Nowym Roku, szczęścia, spokoju i miłości dokoła niestety, w najbliższym czasie zdjęć Prestona nie będzie.załapał się może na 2 czy 3 z Wigilii..... było mnóstwo zdjęć jeszcze do obrobienia...kolorowe, letnio-jesienne i jesienne..... niestety, już ich nie wstawię :-( zastałam dziś przeszukane mieszkanie :angryy: sprzątnęli mi komputer, a ja przecież nie wypalałam na plytach wszystkiego, co miałam na kompie, bo chyba bym zwariowała.... Quote
Recommended Posts