PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a): Dzieczyny, to kiedy idziemy na lyżwy? 8) A kiedy wyleją ślizgawke pod palacem? :roll: I czy w ogóle wyleją :-? Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Łyżwy.....! :flasings: Ja bym poszła......:puppydog: Ale najpierw muszę zarobić na bilet wstępu :-? Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Łyżwy.....! :flasings: Ja bym poszła......:puppydog: Ale najpierw muszę zarobić na bilet wstępu :-?Pod pałacem jest za darmo :lol: Więc ewentualnie zarabiaj na wypożyczenie łyżew :lol: A że bys poszła, to wiem, bo chyba z tobą się umawiałyśmy :lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Pod pałacem jest za darmo :lol: Więc ewentualnie zarabiaj na wypożyczenie łyżew :lol: A że bys poszła, to wiem, bo chyba z tobą się umawiałyśmy :lol: Łyżwy to ja mam 8-) Wprawdzie takie festyniarskie, zielone, ale co tam 8-) A jest już ta darmowa ślizgawka? I skoro darmowa, to czy nie ma tam dzikich tłumów? A kto bedzie nam robił zdjecia, jak będziemy na łyżwach? :lol: Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 na pewno jest juz slizgawka pod Wola Parkiem. malenka co prawda, ale za darmo :) codziennie 10.00-21.00 Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Wprawdzie takie festyniarskie, zielone, ale co tam 8-) Zielone? :-o Bomba! :lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Zielone? :-o Bomba! :lol: No ja nie wiem, czy taka znów bomba :-? Wieś tańczy i śpiewa :-? Teklunia, a bardzo mała ta slizgawka? Nie, ja chyba musze mieć dużo miejsca 8-) Asher, a weź ty się przejdż na Stegny i zerknij na cennik. JA NIE MAM ZNIŻEK - jakby co :-? Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 bylam niedawno na Stegnach, wiec moge Wam powiedziec :cool2: w weekendy kosztuje: 6 zl ulgowy, a 8 zl dla doroslych a w tygodniu: 5 - ulgowy i 7 - normalny. aha, to moze sie przydac jesli ktos chce zaoszczedzic, a nie jest idealnie uczciwy :oops:: nie sprawdzaja z reguly legitymacji, wiec mozna teoretycznie kupic ze znizka nawet jak sie hm... nie ma prawa do tego :oops: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Asher, a weź ty się przejdż na Stegny i zerknij na cennik. JA NIE MAM ZNIŻEK - jakby co :-?Się przeszłam. Już wróciłam 8) BILETY(na całą ślizgawkę): Normalny:10 PLN Ulgowy:7 PLN Opiekun:1 PLN Karnety(11 wejść): Normalny:100 PLN Ulgowy:70 PLN Wypożyczenie łyżew: 6 PLN (na całą ślizgawkę) Ostrzenie łyżew: od 8 PLN Bilet ulgowy - dzieci, uczniowie, studenci za okazaniem ważnej legitymacji do 26 lat Szatnia bezpłatna Bilety dla opiekuna mogą kupić wyłącznie opiekunowie małych dzieci. Bilet ten nie upoważnia do jazdy na łyżwach Karnety są ważne przez cały sezon Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Teklunia']bylam niedawno na Stegnach, wiec moge Wam powiedziec :cool2: w weekendy kosztuje: 6 zl ulgowy, a 8 zl dla doroslych a w tygodniu: 5 - ulgowy i 7 - normalny. aha, to moze sie przydac jesli ktos chce zaoszczedzic, a nie jest idealnie uczciwy :oops: : nie sprawdzaja z reguly legitymacji, wiec mozna teoretycznie kupic ze znizka nawet jak sie hm... nie ma prawa do tego :oops: [quote name='asher']Się przeszłam. Już wróciłam 8) BILETY(na całą ślizgawkę): Normalny:10 PLN Ulgowy:7 PLN Opiekun:1 PLN Karnety(11 wejść): Normalny:100 PLN Ulgowy:70 PLN Wypożyczenie łyżew: 6 PLN (na całą ślizgawkę) Ostrzenie łyżew: od 8 PLN Bilet ulgowy - dzieci, uczniowie, studenci za okazaniem ważnej legitymacji do 26 lat Szatnia bezpłatna Bilety dla opiekuna mogą kupić wyłącznie opiekunowie małych dzieci. Bilet ten nie upoważnia do jazdy na łyżwach Karnety są ważne przez cały sezon jakies rozbierzne te cenniki :roll: A Ubezpiecznie jakies mozna wykupic na miejscu? :lol: Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 ano wlasnie - rozbiezne :o ale bylam i takie ceny byly... Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Się przeszłam. Już wróciłam 8) Rany, biegłaś? 8-) BILETY(na całą ślizgawkę): a moge na pół ślizgawki? :evil: Normalny:10 PLN a dlaczego Teklunia pisze, że 8 zł ?? :evil: Ostrzenie łyżew: od 8 PLN przydałoby się pewnie :-? za okazaniem ważnej legitymacji do 26 lat nie mam ani jednego ani drugiego :-? Szatnia bezpłatna dobre i to 8-) Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 PIKA napisał(a):jakies rozbierzne te cenniki :roll: A Ubezpiecznie jakies mozna wykupic na miejscu? :lol:OC czy AC będziecie wykupywać ;-) Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ja wiem, skąd ta rozbieżność :lol: Maga, bo ja na Torwar poleciałam, zamiast na Stegny :cunao: W sumie nic się nie stało, to tylko kawałeczek dalej... 8) (dobrze, że do Ikei nie poleciałam :lol: ) Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Ja wiem, skąd ta rozbieżność :lol: Maga, bo ja na Torwar poleciałam, zamiast na Stegny :cunao: W sumie nic się nie stało, to tylko kawałeczek dalej... 8) Nie no, ASHER :cunao: Jesteś BOSKA Ja tam wolnę Stegny..... Więcej lodu 8-) Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Nie no, ASHER :cunao: Jesteś BOSKA Ja tam wolnę Stegny..... Więcej lodu 8-) Ale, ale, najważniejszy argument - TANIEJ chyba że szatnia płatna :-? TEKLUNIA jak tam szatnia na Stegnach? 8-) Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Ja wiem, skąd ta rozbieżność :lol: Maga, bo ja na Torwar poleciałam, zamiast na Stegny :cunao: W sumie nic się nie stało, to tylko kawałeczek dalej... 8) (dobrze, że do Ikei nie poleciałam :lol: ) O matko Asher :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Teklunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']Ale, ale, najważniejszy argument - TANIEJ chyba że szatnia płatna :-? TEKLUNIA jak tam szatnia na Stegnach? 8-) melduje, ze szatnia jest. BEZPLATNA, za to z gigantycznymi kolejkami :) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Teklunia napisał(a):melduje, ze szatnia jest. BEZPLATNA, za to z gigantycznymi kolejkami :)8-) ta która pierwsza nogi połamie to wam ciuszków na ławeczce będzie pilnować ;-) Quote
PIKA Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):8-) ta która pierwsza nogi połamie to wam ciuszków na ławeczce będzie pilnować ;-) No nie bardzo na tej ławeczce ........ jak dupa boli :roll: Quote
asiunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hej!! Nie chce wyjsc na czepialską ale Prestonka bym sobie poogladala:lookarou: Quote
Ka-ka Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 eeeejjjjj....mnie nie ma, a te wstętne dziewczyny umawiają się na lodowisko :D a po świętach byście nie poszły??? a zdjęcia są już częściowo zrobione, ale znów mi wyskoczyło sporo, więc znowu nie zdążyla wstawić WESOLYCH ŚWIĄT, DZIEWCZYNKI :D Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Ka-ka'] a po świętach byście nie poszły??? Przed Świętami i tak się nie da 8-) U mnie w grę wchodzi tylko weekend :-? Quote
Ka-ka Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 zapisałam już sobie, że mam zabrać łyżwy z domu...jak się okaże, że wiozłam na darmo, to.......:nonono2: a poza tym, to potwornie zmarzłam i postanowilam przypomnieć jesienne klimaty :D:D:D Prestonek w kolorach jesieni ojojojojoj....razi słonko w oczka...... noooooo....od razu lepiej 8-) taki jestem śliczniasty.....i chudy :vamp: ale żeby nie było....pracujemy nad muskułami (powoli....) a teraz kilka fotek, które, niestety, są słabe jakościowo, ponieważ nie potrafiłam się dogadać z pożyczonym aparatem w kwestii robienia pożądnych fotek w ruchu....ale bardzo lubie te zdjęcia, więc je wrzucam :D up, up....and awayyyyyyyy!!!!!!! to się nazywa pożądna technika skoku :D i widok z boczku..... to jest pies cieszący się szczerze i prawdziwie z wygłupów :bigok: Quote
Recommended Posts