Maga100 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Ka-ka'] niestety, już ich nie wstawię :-( zastałam dziś przeszukane mieszkanie :angryy: jak to?? :crazyeye: Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Obrobili Ka-kę :angryy: :angryy: :angryy: Kamila, a ja jednak wróciłam do domu... Jak ci się znudzi w akademiku, to przyjeżdżaj ;) A serio, jak jutro też będziesz w potrzebie to wpadaj. Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ka-ka napisał(a): zastałam dziś przeszukane mieszkanie :angryy: sprzątnęli mi komputer, a ja przecież nie wypalałam na plytach wszystkiego, co miałam na kompie, bo chyba bym zwariowała.... :shocked!:Coooooooooo???????????? :crazyeye: Quote
Ka-ka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 ok, zobaczę jutro, czy mnie mieszkanie nie przerazi.....i jak coś, to tym razem zwalę się Tobie na głowę, bo w akademiku, warunki iście spartańskie i studenckie ;) może to goopie, ale nie czuję się tam bezpiecznie, póki Prestona nie będzie (i ludziów) zwłaszcza, że jak zaraz przed wyjściem znalazłam mój nóż w szafie na ubrania w przedpokoju :crazyeye: to doszłam do wniosku, że chyba nie mam ochoty na dalsze niespodzianki.... jutro rano czeka mnie sprzątanie pokoju z tego cholernego policyjnego proszku....:angryy: chamy jedne....(mówię o złodziejach, of course...)widać, że ich żaden rottweiler w doope porządnie nie ugryzł.....zwłaszcza, iż wnioskując po pewnych rzeczach....sądzę, że to jakieś młode bądź dość młode gnojki :mad: Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Oj biedna Ka-Ka :placz: :buzi: Ka-ka napisał(a): jutro rano czeka mnie sprzątanie pokoju z tego cholernego policyjnego proszku....:angryy: E proszek to pryszcz, :roll:gorzej sprzątnąc to co z szaf chamy powywalali, jak kipisz robili :angryy: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :shake: oj Ka-ka współczuję ci bardzo .Cóż więcej można powiedzieć . A gnojków to :mad: Quote
malawaszka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :crazyeye: Ka-ka współczuję!!! A Preston będzie z Tobą mieszkał w akademiku??? Quote
Ka-ka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Preston jest w domu, przyjeżdża w piątek. narazie zostajemy tam, gdzie byliśmy :( Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ka-ka będa następne piękne zdjęcia. Napewno przykra sprawa, a komp jak komp Debe ma Pika, Ala, Maga no i ja więc możesz zacząć odwiedzanie i z kompa korzystanie hahaha buziak;) Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 agabass napisał(a):Napewno przykra sprawa, a komp jak komp Debe ma Pika, Ala, Maga no i ja więc możesz zacząć odwiedzanie i z kompa kożystanie hahaha buziak;) I się najpierw na Bielano- Żoliborz przeprowadzić :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 PIKA napisał(a):I się najpierw na Bielano- Żoliborz przeprowadzić :evil_lol: na 25 piętro wieżowca, zamykane na 10 zamkow z balkonem pod napięciem :mad: Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ka-ka napisał(a):na 25 piętro wieżowca, zamykane na 10 zamkow z balkonem pod napięciem :mad: :crazyeye: no nie przesadzaj jak chcesz to ci wypożyczę moich bodygardów :cool3: to jak ja bedziesz mogła na parterze mieszkać Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 agabass napisał(a)::crazyeye: no nie przesadzaj jak chcesz to ci wypożyczę moich bodygardów :cool3: to jak ja bedziesz mogła na parterze mieszkać Ja mam jednego bodygarda a tez na parterze mieszkam :evil_lol: i to bez krat :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Hahaha, ja i mój bodyguard też mieszkamy na parterze :lol: :lol: Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Haha, a ja i moje pierdołowate ochroniarze na drugim pietrze :eviltong: Quote
Ka-ka Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 spoko, spoko...jutro Preston przyjeżdża :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ka-ka napisał(a):spoko, spoko...jutro Preston przyjeżdża :evil_lol:nareszcie bo smutno pewnie pańci bez Ogoniastego :roll: Quote
malawaszka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 smutno i straszno po ostatnich wydarzeniach :angryy: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ale dobrze, ze Prestona nie bylo :roll: Jak się ktoś wlamuje to jest na psa przygotowany :roll: A to sie zle moze skonczyc dla psa wlasnie :roll: Quote
Ka-ka Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 sądzę, że oni wiedzieli, że od kilku dni nie ma Prestona. on sie rzuca w oczy :evil_lol: (zwłaszcza, że teraz przytył :oops: ) ale zasadnioczo rozglądam się za nowym lokum. nie widze marazie szans na opracowanie sensownego wyjścia z obecnymi lokatorkami. właścicielki mieszkania (tzn córki) nie widza problemu w tym wszystkim ani tez ani troche swojej winy....:mad: tzn one mnie nie wyganiają, ale ja tam sie nie czuję zbyt bezpiecznie :shake: zatem rozglądam sie za nowym lokum....ja bym chciała wreszcie trochę spokoju :angryy: Quote
Ka-ka Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 pojawiły się nowe fotki rodzeństwa miotowego Prestona, więc chciałam się pochwalić, jaką Press ma ładna rodzinkę :D:D:D - tym razem część męska miotu :cool3: jak widać na załączonych obrazkach, Preston, to największy kurdupelek z całego męskiego grona :shake: brat PASCAL (2 x Zwycięzca Młodzieży, multi CAC/CACIB res.) ogroooooomny braciszek (chyba największy z miotu) PORTER POKER'a nie ma nowych, więc nie wrzucam, żeby się mały nie poczuł ;) Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Rany piękne :loveu: ale PORTER faktycznie REWELACJA Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Co zauwazył :evil_lol: sliczne rodzeństwo zpełnie jak Preston Quote
anetta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Kotecka...?:evil_lol: super maczo :cool1: Kaka, strasznie Ci wspolczuje :bigcry: Quote
Recommended Posts