Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Obrobili Ka-kę :angryy: :angryy: :angryy:

Kamila, a ja jednak wróciłam do domu... Jak ci się znudzi w akademiku, to przyjeżdżaj ;) A serio, jak jutro też będziesz w potrzebie to wpadaj.

Posted

Ka-ka napisał(a):
zastałam dziś przeszukane mieszkanie :angryy: sprzątnęli mi komputer, a ja przecież nie wypalałam na plytach wszystkiego, co miałam na kompie, bo chyba bym zwariowała....

:shocked!:Coooooooooo???????????? :crazyeye:

Posted

ok, zobaczę jutro, czy mnie mieszkanie nie przerazi.....i jak coś, to tym razem zwalę się Tobie na głowę, bo w akademiku, warunki iście spartańskie i studenckie ;)

może to goopie, ale nie czuję się tam bezpiecznie, póki Prestona nie będzie (i ludziów)

zwłaszcza, że jak zaraz przed wyjściem znalazłam mój nóż w szafie na ubrania w przedpokoju :crazyeye: to doszłam do wniosku, że chyba nie mam ochoty na dalsze niespodzianki....

jutro rano czeka mnie sprzątanie pokoju z tego cholernego policyjnego proszku....:angryy:

chamy jedne....(mówię o złodziejach, of course...)widać, że ich żaden rottweiler w doope porządnie nie ugryzł.....zwłaszcza, iż wnioskując po pewnych rzeczach....sądzę, że to jakieś młode bądź dość młode gnojki :mad:

Posted

Oj biedna Ka-Ka :placz: :buzi:

Ka-ka napisał(a):
jutro rano czeka mnie sprzątanie pokoju z tego cholernego policyjnego proszku....:angryy:

E proszek to pryszcz, :roll:gorzej sprzątnąc to co z szaf chamy powywalali, jak kipisz robili :angryy:

Posted

Ka-ka będa następne piękne zdjęcia. Napewno przykra sprawa, a komp jak komp Debe ma Pika, Ala, Maga no i ja więc możesz zacząć odwiedzanie i z kompa korzystanie hahaha buziak;)

Posted

agabass napisał(a):
Napewno przykra sprawa, a komp jak komp Debe ma Pika, Ala, Maga no i ja więc możesz zacząć odwiedzanie i z kompa kożystanie hahaha buziak;)

I się najpierw na Bielano- Żoliborz przeprowadzić :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
I się najpierw na Bielano- Żoliborz przeprowadzić :evil_lol:

na 25 piętro wieżowca, zamykane na 10 zamkow z balkonem pod napięciem :mad:

Posted

Ka-ka napisał(a):
na 25 piętro wieżowca, zamykane na 10 zamkow z balkonem pod napięciem :mad:

:crazyeye: no nie przesadzaj jak chcesz to ci wypożyczę moich bodygardów :cool3: to jak ja bedziesz mogła na parterze mieszkać

Posted

agabass napisał(a):
:crazyeye: no nie przesadzaj jak chcesz to ci wypożyczę moich bodygardów :cool3: to jak ja bedziesz mogła na parterze mieszkać

Ja mam jednego bodygarda a tez na parterze mieszkam :evil_lol: i to bez krat :evil_lol:

Posted

Ale dobrze, ze Prestona nie bylo :roll:
Jak się ktoś wlamuje to jest na psa przygotowany :roll: A to sie zle moze skonczyc dla psa wlasnie :roll:

Posted

sądzę, że oni wiedzieli, że od kilku dni nie ma Prestona. on sie rzuca w oczy :evil_lol: (zwłaszcza, że teraz przytył :oops: )

ale zasadnioczo rozglądam się za nowym lokum. nie widze marazie szans na opracowanie sensownego wyjścia z obecnymi lokatorkami. właścicielki mieszkania (tzn córki) nie widza problemu w tym wszystkim ani tez ani troche swojej winy....:mad: tzn one mnie nie wyganiają, ale ja tam sie nie czuję zbyt bezpiecznie :shake:

zatem rozglądam sie za nowym lokum....ja bym chciała wreszcie trochę spokoju :angryy:

Posted

pojawiły się nowe fotki rodzeństwa miotowego Prestona, więc chciałam się pochwalić, jaką Press ma ładna rodzinkę :D:D:D - tym razem część męska miotu :cool3:

jak widać na załączonych obrazkach, Preston, to największy kurdupelek z całego męskiego grona :shake:

brat PASCAL (2 x Zwycięzca Młodzieży, multi CAC/CACIB res.)

ogroooooomny braciszek (chyba największy z miotu) PORTER

POKER'a nie ma nowych, więc nie wrzucam, żeby się mały nie poczuł ;)