Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a dzis Preston zmasakrował dostawce pizzy :evil_lol: :mad:

a konkretniej wyleciał się z nim przywitać, po czym zrobił krótki patrol po klatce i poleciał znów do pana od pizzy. a pan zasłaniał sie szczelnie tym smiesznym opakowaniem na pizzę :lol: Preston i tak robi postępy, choc wolniejsze, bo ostatnio amy mało gości, no ale dobrze, bo u Rodziców, to ludziom na głowe prawie wskaiwał, a tutaj tylko podskakiwał nisko na przednich łapach...ale pan w pierwszym odruchu byl przerazony...potem dopiero skapnął sie, że te 45 kg po prostu bardzo chce się pobawić :evil_lol:
aha, i Preston dzis szczeknął na dzwonek do domofonu :crazyeye: a on zawsze cichutko sedzi. ale to było takie raczej szczeknięcie ostrzegawczo-informujące, bo jak doszłam do drzwi i powiedziałam, że wszystko OK, to zaczął merdac ogonem i piszczeć. ale chyba sie od KORY zaraża szczekaniem :lol: moje dziecko zaczyna domu pilnować :crazyeye:

Posted

HEEEEELP
bo ja ciemna masa jestem

gdzie tu się teraz zmienia profil uzytkownika????

bo sobie założyłam osobne konto e-mailowe na psie sprawy a tu...d...a bo nie wiem, gdzie to sie teraz zmienia :-(

Posted

Ka-ka napisał(a):
HEEEEELP
bo ja ciemna masa jestem

gdzie tu się teraz zmienia profil uzytkownika????

bo sobie założyłam osobne konto e-mailowe na psie sprawy a tu...d...a bo nie wiem, gdzie to sie teraz zmienia :-(
napewno gdzieś w panelu uzytkownika :roll:ale gdzie to ...:shake:

Posted

Ka-ka, musisz wejsc w Panel Uzytkownika (lewy gorny rog strony - kazdej na ktorej jestes), a potem w rubtyce Ustawienia (lewy gorny rog) jest opcja E-mail i Haslo. I tam sie to zmienia :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jestem, jestem...dawno, dawno temu....zmieniłam adres i nie mogłam przez kilka tygodni się doprosić, żeby mi admin wyjasnił, co tu nie działa...ale
I'm back :multi:
rany, muszę sobie avatarek jakiś zrobic bardziej aktualny....może konkurs rozpiszę??? :p

Posted

kobieto!!nawet nie wiesz, jakiej cholery (przepraszam za wyrazenie, to emocje :evil_lol: ) dostawałam, nie mogąc pisać na DGM....chyba jestem nałogowcem :lol: strrrrrrasznie mi Was brakowało :oops:

Posted

Ka-ka napisał(a):
kobieto!!nawet nie wiesz, jakiej cholery (przepraszam za wyrazenie, to emocje :evil_lol: ) dostawałam, nie mogąc pisać na DGM....chyba jestem nałogowcem :lol: strrrrrrasznie mi Was brakowało :oops:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znam ten ból:razz:Można się było pomartwić co z Wami :cool3:

Posted

oj, nawet nie mówcie o zaległościach :evil_lol:

PIKA, nie łudź się, że to dobry adminowy wróżek coś naprawił.ustawilam niejako od nowa swój profil, wracając do starego adresu i od nowa się naklikałam...na kilka postów/maili do Admina, kimkolwiek jest, nie uzyskała ŻADNEJ odpowiedzi :angryy:

co u nas?jakoś zyjemy...jak dobrze pójdzie, Preston zostanie honorowym dawcą krwi :evil_lol:

a tak poza tym, to rozmawiałam dzis z moim (przypuszczalnie już) promotorem pracy magisterskiej. muszę troche skonkretyzować plany, bo trzeba by ją juz zacząc pisać

i miałam nadzieję, że wybije mi moje wariactwa z głowy...a tymczasem....chodzi mi po głowie temat rynku produktów i usług dla zwierząt domowych (zwlaszcza psów).cięzki temat, na takie rzeczy raczej ludzie nie piszą, zwłaszcza na moim wydziale...musiałabym saa robić badania... a p.profesor powiedział, że bardzo fajna praca. i bardzo oryginalna :evil_lol: jemu się podoba. promuje teraz chłopaka, który pisze pracę o rynku kursów żeglarskich (jesli dobrze go zrozumiałam)

to co? w razie czego pomożecie w wypełnianiu ankiet? w końcu psiarzy na DGManii sporo jest :cool3:

taki temat, to samobójstwo, ale marzę o takiej pracy magisterskiej, której pisanie sprawi mi przyjemność....a taki temat chyba oczywsite, że mnie interesuje

jeszcze nie wiem, jakby dokładnie miał wygladać - może cos o działaniach marketingowych (i nabijaniu ludzi w butelke i graniu na ich emocjach :p ) jeszcze zobaczę

to co, POMOŻECIE????? :razz:

Posted

[quote name='Ka-ka']

to co, POMOŻECIE????? :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']
.......POMOŻEMY ;)

Gierek mi sie przypomnial? :roll:

Nie wiecie czemu? :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Gierek mi sie przypomnial? :roll:

Nie wiecie czemu? :diabloti:

no kurcze, zupełnie nie wiem :eviltong:
ale teraz cel jest zbożny :p

dzięki dziewczyny, jesli cos się wyklaruje i ostatecznie wezmę się za ten samobójczy temat-dam znać :cool1: