Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

ech, nareszcie postanowiłam się zabrać za galerię mojego Szczęścia czarnego i niesfornego :D

wprawdzie nie planuję takich wielkich zbiorów, jakimi niektórzy tu dysponują, bo nie mam (narazie :wink:) swojej cyfrówki, ale kto wie...kto wie.......

przedstawiam zatem mojego kochanego synusia:

PRESTON Marstal we własnej osobie :D

Pani przyjechała, nareszcie się doczekam mizianka :D najlepiej się zwinę i udam malutkiego....

oj, jaki ja jestem malutki i bezbronny....trzeba mnie chować i bronić przed całym złym światem :wink: (och, a tulać, to my sie bardzo lubimy :D )

eee!!! co jest???ona ma moje ciasteczko??????

dawaj ciasteczko, dawaj ciasteczko !!!!!!!

no dawaj, mówię, bo sam zabiorę !!!!! :D

juz koniec?? niemożliwe.... :( pokaż ręce, może jeszcze coś się znajdzie...

a tak w ogóle, to ja jestem strasznie fajny chłop !!! i kto sie ładniej uśmiecha???? (już nie mówiąc, kto ma większą głowę....ciekawe, czy to idzie w parze z zawartością...) :fadein:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja juz pisałam, że sliczny, ale co tam, napisze jeszcze raz :lol:

Śliiiiczny :iloveyou:

A na ciasteczko w twoich ustach patrzy takim wzrokiem, że ja bym chyba głowe w piasek schowała :lol:

Posted

asher napisał(a):
Śliiiiczny

A na ciasteczko w twoich ustach patrzy takim wzrokiem, że ja bym chyba głowe w piasek schowała

powiem jego sekretarce, może prześle Ci jego fotkę własnoręcznym podpisem :wink:
a co do ciasteczka...ech...kwestia zaufania ( i skłonności samobójczych, hihi...)
Soma za pozwoleniem mogła odgryźć sobie kawałek paluszka, który akurat w ustach trzymałam i nigdy mi najmniejszej krzywdy nie zrobiła :D

adda napisał(a):
Muszę powiedzieć, że Preston jest wyjątkowo przystojnym młodym człowiekiem

staram się, jak mogę, żeby wyrósł na ludzi :fadein:

Posted

Ka-ka napisał(a):
Soma za pozwoleniem mogła odgryźć sobie kawałek paluszka, który akurat w ustach trzymałam i nigdy mi najmniejszej krzywdy nie zrobiła :D
He he, ten sam patent ćwiczyliśmy namiętnie z ś.p. rotkiem znajomego. Delikatniusi był że hej! :lol:

Posted

adda napisał(a):
He he, ten sam patent ćwiczyliśmy namiętnie z ś.p. rotkiem znajomego. Delikatniusi był że hej!

oj, jak chcą, to potrafia powścignąć mordercze instynkty :evilbat: :wink:

Komma napisał(a):
A czy ja dobrze widzę czy Preston ma długi ogonek??

no ba!! w końcu prestonek-Ogonek :wink: ma ogonek i dumnie go nosi, a na dworze najchętniej zakręcony, ku czarnej rozpaczy swej Pani :wink:

dbsst napisał(a):
ło matko jaki malutki lepeniek czarny

no taki malusi mu urósł :oops: a jak uderzy tą głową niechcący, to od razu się znam na wszystkich gwiazdozbiorach :D

dbsst napisał(a):
a ta ruda postac ollla llla

hmmmm..... :hmmmm: muszę się zastanowić, które z nas dwojga ma większy udział rudo-kasztano cholera wie czego :fadein:

Posted

Ka-ka napisał(a):
dbsst napisał(a):
a ta ruda postac ollla llla

hmmmm..... :hmmmm: muszę się zastanowić, które z nas dwojga ma większy udział rudo-kasztano cholera wie czego :fadein:

hihihihiih :P

lepiej dawaj foteCki malego lepunia ;)

Posted

daga10011 napisał:
Preston sliczny chlopak i jego mamusia fajna tez

my to jednak mamy dobry gust

aż się zawstydziłam, przepraszam na chwilkę.... :scared:

:wink:

a tak poza tym....
[quote name='Komma']Ka-ka ile ja bym dała żeby miec takie fajne, proste włoski jak Ty!
hmm...no to czuję, że pewnie ja bym dużo dała, żeby mieć takie kręcone, jak Twoje :wink:

[quote name='dbsst']superowski kolor

aaaa...to juz wyższa szkoła jazdy i kolor nie do odtworzenia, bowiem zrodzony z mych wielkich wysiłków :wink:

a tak na serio-skrzyżowanie kilku kolorów, balejażu, moich naturalnych włosów, słońca, które powoli coraz częściej się pojawia i szamponu i odżywki Timotei z henną, kóre ostatnio namiętnie używam :D

kurczę, może ja to opatentuję :hmmmm:

Posted

[quote name='daga10011']haha-ja tez kiedys kombinowalam z kolorami-zwlaszcza ze wtedy bylo bardzo malo kolorow dostepnych :roll: .i sie tu nie wstydzaj tylko fotki dawaj :lol:

madrze gada :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='daga10011']haha-ja tez kiedys kombinowalam z kolorami-zwlaszcza ze wtedy bylo bardzo malo kolorow dostepnych :roll: .i sie tu nie wstydzaj tylko fotki dawaj :lol:

madrze gada :D
bardzo bardzo mądrze :D
czekam na foty :lol:

Posted

w saszetce, powiadasz... :hmmmm: ....no, to może być problem..ale pomyślę, pomyślę ..... :wink:

więszość fotek jest w domu, więc się ich doczekacie... :hmmmm: w lipcu :wink: a poza tym większość, to mimo wszystko Press ma beze mnie, bo ja je zawsze robię :D

ale dzisiaj dorzucę jeszcze, jak był malutki-czyli pierwsze chwile, gdy się zakochałam :oops:

możecie mi mówić : "Brązowy" 8) : (Prestonek w wieku 3 tygodni)

spójrz mi prosto w oczy !!!! i spróbuj się nie zakochać :oops:

Wielki Brat (Eliot).... PATRZY :o :wink:

no, to już jestem Duży Chłop (5 tygodni) i mam już imię :D wybrane przez Mamusię :fadein:

Posted

potem nasza miłość mogła już spokojnie rozkwitać.....wprawdzie po max. 10 min. trzymania na rękach tego słonia cierpły mi ręce, a w dodatku ów słoń mial zwyczaj gryźć mój nos, uszy i co mu pod zęby podpadło...ale cóż

tutaj pierwsza wycieczka na działkę...strrrrrasznie się Mały zmęczył i padł trupem pod jabłonką.....

taki jestem fajny Misiek :D

insynkty macierzyńskie (widocznie gdzieś tam są...... :wink: ) kazały mojej mamusi podłożyć mi kocyk pod moją grubą dupcię :D nie powiem, fajnie było.... :wink:

a tu....boski kurdupelek z blissssska, bardzo blisssssska

Posted

nie moge Szpila dorastala z taka mala czarna ktora jest teraz duza czarna ;)

zarabiscie wygladaly ich zabawy Ari taki niedzwiedz siedziala i wzrokiem ganiala walnieta Szpile bo nie byla w stanie ja dogonic ;)
a doopsko jej ciazylo a lapy takie krotkie i czyjes byly ;)

pozniej lapy troche urosly i jakos zaczely sie pogonie do tej pory po cieczkach itd dalej sie uwielbiaja :D