Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ech, nareszcie postanowiłam się zabrać za galerię mojego Szczęścia czarnego i niesfornego :D wprawdzie nie planuję takich wielkich zbiorów, jakimi niektórzy tu dysponują, bo nie mam (narazie :wink:) swojej cyfrówki, ale kto wie...kto wie....... przedstawiam zatem mojego kochanego synusia: PRESTON Marstal we własnej osobie :D Pani przyjechała, nareszcie się doczekam mizianka :D najlepiej się zwinę i udam malutkiego.... oj, jaki ja jestem malutki i bezbronny....trzeba mnie chować i bronić przed całym złym światem :wink: (och, a tulać, to my sie bardzo lubimy :D ) eee!!! co jest???ona ma moje ciasteczko?????? dawaj ciasteczko, dawaj ciasteczko !!!!!!! no dawaj, mówię, bo sam zabiorę !!!!! :D juz koniec?? niemożliwe.... :( pokaż ręce, może jeszcze coś się znajdzie... a tak w ogóle, to ja jestem strasznie fajny chłop !!! i kto sie ładniej uśmiecha???? (już nie mówiąc, kto ma większą głowę....ciekawe, czy to idzie w parze z zawartością...) :fadein: Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ja juz pisałam, że sliczny, ale co tam, napisze jeszcze raz :lol: Śliiiiczny :iloveyou: A na ciasteczko w twoich ustach patrzy takim wzrokiem, że ja bym chyba głowe w piasek schowała :lol: Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Muszę powiedzieć, że Preston jest wyjątkowo przystojnym młodym człowiekiem :lol: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 asher napisał(a):Śliiiiczny A na ciasteczko w twoich ustach patrzy takim wzrokiem, że ja bym chyba głowe w piasek schowała powiem jego sekretarce, może prześle Ci jego fotkę własnoręcznym podpisem :wink: a co do ciasteczka...ech...kwestia zaufania ( i skłonności samobójczych, hihi...) Soma za pozwoleniem mogła odgryźć sobie kawałek paluszka, który akurat w ustach trzymałam i nigdy mi najmniejszej krzywdy nie zrobiła :D adda napisał(a):Muszę powiedzieć, że Preston jest wyjątkowo przystojnym młodym człowiekiem staram się, jak mogę, żeby wyrósł na ludzi :fadein: Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ka-ka napisał(a):Soma za pozwoleniem mogła odgryźć sobie kawałek paluszka, który akurat w ustach trzymałam i nigdy mi najmniejszej krzywdy nie zrobiła :D He he, ten sam patent ćwiczyliśmy namiętnie z ś.p. rotkiem znajomego. Delikatniusi był że hej! :lol: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ale potężny chłop :lol: A czy ja dobrze widzę czy Preston ma długi ogonek?? Słodziachny :loveu: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ło matko jaki malutki lepeniek :o czarny ;) sliczny ten łepeniek a ta ruda postac ollla llla :D super kizi mizi foty :D Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Preston sliczny chlopak :D i jego mamusia fajna tez :D Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='daga10011']Preston sliczny chlopak :D i jego mamusia fajna tez :D my to jednak mamy dobry gust :D Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ka-ka ile ja bym dała żeby miec takie fajne, proste włoski jak Ty! :modla: :lol: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 adda napisał(a):He he, ten sam patent ćwiczyliśmy namiętnie z ś.p. rotkiem znajomego. Delikatniusi był że hej! oj, jak chcą, to potrafia powścignąć mordercze instynkty :evilbat: :wink: Komma napisał(a):A czy ja dobrze widzę czy Preston ma długi ogonek?? no ba!! w końcu prestonek-Ogonek :wink: ma ogonek i dumnie go nosi, a na dworze najchętniej zakręcony, ku czarnej rozpaczy swej Pani :wink: dbsst napisał(a): ło matko jaki malutki lepeniek czarny no taki malusi mu urósł :oops: a jak uderzy tą głową niechcący, to od razu się znam na wszystkich gwiazdozbiorach :D dbsst napisał(a):a ta ruda postac ollla llla hmmmm..... :hmmmm: muszę się zastanowić, które z nas dwojga ma większy udział rudo-kasztano cholera wie czego :fadein: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ka-ka napisał(a):dbsst napisał(a):a ta ruda postac ollla llla hmmmm..... :hmmmm: muszę się zastanowić, które z nas dwojga ma większy udział rudo-kasztano cholera wie czego :fadein: hihihihiih :P lepiej dawaj foteCki malego lepunia ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 tak-lepunia z mamusia :D .ladnie razem sie komponujecie na foteczkach :D Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 daga10011 napisał: Preston sliczny chlopak i jego mamusia fajna tez my to jednak mamy dobry gust aż się zawstydziłam, przepraszam na chwilkę.... :scared: :wink: a tak poza tym.... [quote name='Komma']Ka-ka ile ja bym dała żeby miec takie fajne, proste włoski jak Ty! hmm...no to czuję, że pewnie ja bym dużo dała, żeby mieć takie kręcone, jak Twoje :wink: [quote name='dbsst']superowski kolor aaaa...to juz wyższa szkoła jazdy i kolor nie do odtworzenia, bowiem zrodzony z mych wielkich wysiłków :wink: a tak na serio-skrzyżowanie kilku kolorów, balejażu, moich naturalnych włosów, słońca, które powoli coraz częściej się pojawia i szamponu i odżywki Timotei z henną, kóre ostatnio namiętnie używam :D kurczę, może ja to opatentuję :hmmmm: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :o o shit to opatentuj t ow jednej saszetce i jesyem Twoja ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 haha-ja tez kiedys kombinowalam z kolorami-zwlaszcza ze wtedy bylo bardzo malo kolorow dostepnych :roll: .i sie tu nie wstydzaj tylko fotki dawaj :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='daga10011']haha-ja tez kiedys kombinowalam z kolorami-zwlaszcza ze wtedy bylo bardzo malo kolorow dostepnych :roll: .i sie tu nie wstydzaj tylko fotki dawaj :lol: madrze gada :D Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='daga10011']haha-ja tez kiedys kombinowalam z kolorami-zwlaszcza ze wtedy bylo bardzo malo kolorow dostepnych :roll: .i sie tu nie wstydzaj tylko fotki dawaj :lol: madrze gada :D bardzo bardzo mądrze :D czekam na foty :lol: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 w saszetce, powiadasz... :hmmmm: ....no, to może być problem..ale pomyślę, pomyślę ..... :wink: więszość fotek jest w domu, więc się ich doczekacie... :hmmmm: w lipcu :wink: a poza tym większość, to mimo wszystko Press ma beze mnie, bo ja je zawsze robię :D ale dzisiaj dorzucę jeszcze, jak był malutki-czyli pierwsze chwile, gdy się zakochałam :oops: możecie mi mówić : "Brązowy" 8) : (Prestonek w wieku 3 tygodni) spójrz mi prosto w oczy !!!! i spróbuj się nie zakochać :oops: Wielki Brat (Eliot).... PATRZY :o :wink: no, to już jestem Duży Chłop (5 tygodni) i mam już imię :D wybrane przez Mamusię :fadein: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 o qrde jaki piekny maly..........grubby scurek ;) Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: aż mi mowe odjęło :o śliczne maleństwo!!!! :loveu: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 potem nasza miłość mogła już spokojnie rozkwitać.....wprawdzie po max. 10 min. trzymania na rękach tego słonia cierpły mi ręce, a w dodatku ów słoń mial zwyczaj gryźć mój nos, uszy i co mu pod zęby podpadło...ale cóż tutaj pierwsza wycieczka na działkę...strrrrrasznie się Mały zmęczył i padł trupem pod jabłonką..... taki jestem fajny Misiek :D insynkty macierzyńskie (widocznie gdzieś tam są...... :wink: ) kazały mojej mamusi podłożyć mi kocyk pod moją grubą dupcię :D nie powiem, fajnie było.... :wink: a tu....boski kurdupelek z blissssska, bardzo blisssssska Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 nie moge Szpila dorastala z taka mala czarna ktora jest teraz duza czarna ;) zarabiscie wygladaly ich zabawy Ari taki niedzwiedz siedziala i wzrokiem ganiala walnieta Szpile bo nie byla w stanie ja dogonic ;) a doopsko jej ciazylo a lapy takie krotkie i czyjes byly ;) pozniej lapy troche urosly i jakos zaczely sie pogonie do tej pory po cieczkach itd dalej sie uwielbiaja :D Quote
Recommended Posts