Justa Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ka-ka napisał(a):a co do ogonów-powiem Wam, że tak sie przyzwyczaiłam, że już lubię ogony. kocham widok urywającego się ze szczęścia ogona u mordercy :evilbat: haha u Prestonka to należałoby się bać tego wielkiego łba z klatką a nie ogona ;) Kochanym psie ogony ! Niezależnnie od tego jak noszone, jad długie i jak grube :) Ogon to ogon :) Quote
asiunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Hej!! Ja kce małego rottka :cry: :cry: :cry: Quote
Ka-ka Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Justa napisał(a):Ka-ka napisał(a):a co do ogonów-powiem Wam, że tak sie przyzwyczaiłam, że już lubię ogony. kocham widok urywającego się ze szczęścia ogona u mordercy :evilbat: haha u Prestonka to należałoby się bać tego wielkiego łba z klatką a nie ogona ;) Kochanym psie ogony ! Niezależnnie od tego jak noszone, jad długie i jak grube :) Ogon to ogon :) Justa.....klatkę, to akurat ma bardzi cherlawą 8) naprawdę !!!!!! :D ale fakt-łeb, zwłaszcza wyposazony w kaganiec, to broń powalająca...... Asiunia....spokojnie, doczekasz sie i małego :wink: a jak Ci da w kośc, to będziesz tęskniła za powaga dorosłego 8) Quote
asher Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Ka-ka']ale fakt-łeb, zwłaszcza wyposazony w kaganiec, to broń powalająca......Oj tak, coś o tym wiemy :lol: Ka-ka, a widziała takie kagańce? To kagańce Gappaya Mówiłam ci o bardzo podobnych, tez czeskich, kształt prawie identyczny mają, tyle, że metal jest pokryty specjalną powłoczką. Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Oj tak, coś o tym wiemy :lol: Ka-ka, a widziała takie kagańce? To kagańce Gappaya Mówiłam ci o bardzo podobnych, tez czeskich, kształt prawie identyczny mają, tyle, że metal jest pokryty specjalną powłoczką. Asher a gdzie je mozna kupić? Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 PIKA napisał(a):Asher a gdzie je mozna kupić?Te drugie, bywają czasem na Allegro. Sprzedaje je jakis gostek, który bywa chyba na amstafowym zielonym forum. Doddy kupiła od niego kaganiec, naprawdę super sprawa. Natomiast Gapaya nie wiem, gdzie można kupić. Coś mi się kojarzy, że sprowadzał je ktoś z Klubu Agility Fort, a jeśli tak, to na pewno Robull coś o tym wie. Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']Kaka niespodzianka :D a tu awatar :wink: kozacki avantar :D a mnie Rottki z ogonami sie podobuja ;) bardzo tak jak boksie z ogonami :D Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Z allegro, czy innych wysyłkowych nie kupie kagańca, bo sucz jest "niewymiarowa" Ma wąski pysk a za to wielki łeb i albo się nie dopina jak na pysku dobrze lezy, albo kosz jest za kótki więc musze przymierzć przed kupieniem :lol: Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']Z allegro, czy innych wysyłkowych nie kupie kagańca, bo sucz jest "niewymiarowa" Ma wąski pysk a za to wielki łeb i albo się nie dopina jak na pysku dobrze lezy, albo kosz jest za kótki więc musze przymierzć przed kupieniem :lol:Ten koles jest z Warszawy i chyba spokojnie można sie na przymiarkę umówić ;-) KA "Fort" też w Warszawie ;-) Debe, nie znasz się :evilbat: Quote
Ka-ka Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 a własnie, że debe sie zna!!! i dobrze gada :-D ranyyy...co sie z tym forum porobiło....normalnie, jak nowe...a ja tamto z zamknietymi oczami obsługiałam, a teraz tutaj wszystko inaczej...... ja tez własnie kagańca bez przymiarki nie kupię... no i w tych srebrnych martwi mnie, że nie ma paska przez czoło...to jednak dobre jest u Prestona :D Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Ten koles jest z Warszawy i chyba spokojnie można sie na przymiarkę umówić ;-) KA "Fort" też w Warszawie ;-) Debe, nie znasz się :evilbat: a cio avantarek sie nie podoba :shake: Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):a cio avantarek sie nie podoba :shake: :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
anetta Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 asher napisał(a):Natomiast Gapaya nie wiem, gdzie można kupić. Coś mi się kojarzy, że sprowadzał je ktoś z Klubu Agility Fort, a jeśli tak, to na pewno Robull coś o tym wie. Jak juz to AC HoPsA ;) Robull bedzie wiedziec na pewno ;) Ostatnio zamawialismy z Gappaya, Te kagance sa super, widzialam na zywo :D Wogole rzeczy z Gappaya sa faaajne. Ostatnio zamowialm sobie wkretak :lol: ;) Sliczna jest ta suka :iloveyou: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Ten koles jest z Warszawy i chyba spokojnie można sie na przymiarkę umówić ;-) KA "Fort" też w Warszawie ;-) ja wiem, ze Robull jest z wawki :lol: mnie o tego "gostka z Allegro" chodzilo :lol: Anetta masz kontakt z Robullem, zdaje mi sie, dopytaj o te kagańce i czy sa z paskiem przez srodek łba, bo bez paska to kaganiec jest zdjęty w 6 minut :evilbat: Quote
anetta Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']Anetta masz kontakt z Robullem, zdaje mi sie, dopytaj o te kagańce i czy sa z paskiem przez srodek łba, bo bez paska to kaganiec jest zdjęty w 6 minut :evilbat: Pika tam nie ma takich namordnikow :roll: Waszeczko, Gappay to tak aczeska firma produkujaca art. dla psow i ludzi. http://www.gappay.cz/ Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='anetta']Jak juz to AC HoPsA ;) Teraz Hopsa, a wczesniej Fort. Fort wiem, że sprowadzał, a czy i Hopsa sprowadza - nie wiedziałam :lol: ps. a co się stało z Fortem? Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Jak jesteście w temacie kagańców... ASHERKU nie izie mi nauka Leona :( Z kagańca już ładnie je, ale jak tylko usiłuje mu przytrzymać dłużej, czy nie daj Boże zapiąć (i wtedy siłą rzeczy przestaję dawać smakołyk, bo nie mam trzeciej ręki :-? ), to on wpada w panikę :-? Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100']Jak jesteście w temacie kagańców... ASHERKU nie izie mi nauka Leona :( Z kagańca już ładnie je, ale jak tylko usiłuje mu przytrzymać dłużej, czy nie daj Boże zapiąć (i wtedy siłą rzeczy przestaję dawać smakołyk, bo nie mam trzeciej ręki :-? ), to on wpada w panikę :-?To jeszcze nie zapinaj. A czy doszłaś już do etapu, że on sam wsadza pycho w kaganiec, bez smakołyka w środku? I dopiero potem jest nagradzany (oczywiście przez kaganiec)? Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']To jeszcze nie zapinaj. A czy doszłaś już do etapu, że on sam wsadza pycho w kaganiec, bez smakołyka w środku? I dopiero potem jest nagradzany (oczywiście przez kaganiec)? Tak, ale jak on wsadza pychol do kagańca i tam nie ma smakołyka, to NATYCHMIAST go wyjmuje :-? To kiedy mam zapinać? W tym tempie to na Wielkonac 2008 może uda się pierwsze zapięcie :-? Quote
Ka-ka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 a on nie ma jakiejś super absorbujacej zabawki??? takiej, że dawno jej nie widział, a jak ją zobaczy, to zwariuje ze szczęścia??? żeby zapiąć na moment, a potem zacząć machać, piszczeć nią itd....a po chwili-zdjąć Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Tak, ale jak on wsadza pychol do kagańca i tam nie ma smakołyka, to NATYCHMIAST go wyjmuje :-? To kiedy mam zapinać? W tym tempie to na Wielkonac 2008 może uda się pierwsze zapięcie :-?Potrenuj szybsze podawanie nagrody :lol: Możesz również poświergotać :lol: Sposób Ka-ki tysz dobry, Boorek Boogie przesta swirować jak się okazało, że w kagańcu też można dołki kopac :lol: Dzieczyny, to kiedy idziemy na lyżwy? 8) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a)::evilbat::evilbat::evilbat: tez cie toffam :buzi: w nosek ;) Quote
anetta Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Teraz Hopsa, a wczesniej Fort. Fort wiem, że sprowadzał, a czy i Hopsa sprowadza - nie wiedziałam :lol: ps. a co się stało z Fortem? Fort jest, a ja mowilam o tym ze Robull jest w Hopsa :talker: HoPsA tez sprowadza, ale ostatnio byly zamowiania i chyba za pol roku dopiero nastepne...:( Tak mi sie wydaje ze raz na pol roku skladamy zamowiania. Quote
Recommended Posts