Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
To fajnie! :diabloti: Będzie dla nas więcej miejsca :eviltong:

GoniaP napisał(a):
Nie udawaj zmartwionej! :diabloti: Będziesz miała mniej gąb do wyżywienia ;):p:eviltong:

Zawsze wiedziałam, ze mnie nie lubisz, ale ja się naćpam asmenoli, claritin, dereventów, flixotidów, dowalę alvesco i encorton i mam w nosie koty wtedy.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Zawsze wiedziałam, ze mnie nie lubisz, ale ja się naćpam asmenoli, claritin, dereventów, flixotidów, dowalę alvesco i encorton i mam w nosie koty wtedy.
Dawaj! Naćpana jesteś bardziej znośna, to i Majdze zachodu zaoszczędzisz, a my jakoś się "ściupimy" i miejsce dla Coebie i ogonów się znajdzie :diabloti: Od razu uprzedzam, nie ręczę za Bobo :laugh2_2:

Posted

Jadzia na obrotach i po ciepłym śniadanku. Dziś był pan doktor u innego piesia, Jadzia zobaczyła ruch w interesie, a jednocześnie nie mogła znieść, że to nie na niej skupiło się zainteresowanie więc...zaczęła rąbać wszystko, co się dało w jej polu rażenia. :roll: Na szczęście dało się ją opanować ale...ona mi zaczyna przypominać pycholem, żywotnością, pomysłowością i świrnięciem znacznie od niej młodszą Klarkę, z którą jest razem na fotkach. Za przeproszeniem - obym się myliła. :cool1: