Ajula Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 majqa napisał(a): II. Operacja bioderka - (...) wyhamowałam swoje entuzjastyczne pierwotnie stanowisko i obecne skłania się ku "na nie". Jeśli ktoś ma pokochać Jadzię, jeśli kogoś ona urzeknie niech to będzie zauroczenie nią samą i dla niej samej. jest namiętną zwolenniczką operowania psich łap ;) ale w przypadku Jadwini popieram Cię Majqa w decyzji "na nie" Quote
GoniaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Majguś, opinia "mojego" weta będzie jutro. Osobiście skłaniam się do pozostawienia łapinki w świętym spokoju. Jeśli ktoś pokocha Jadwinię, pokocha ją dla niej samej i w nosie będzie miał to małe kalectwo. Quote
majqa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Jeśli ktoś pokocha Jadwinię, pokocha ją dla niej samej i w nosie będzie miał to małe kalectwo. I kogoś takiego właśnie szukam, zwłaszcza, że biorąc pod uwagę zwinność, o jaką bym jej nie podejrzewała to...ja bym tego nie nazwała nawet małym kalectwem, a tylko defektem wizualnym. Skubana ma power. :evil_lol: Quote
Ajula Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 majqa napisał(a):I ja bym tego nie nazwała nawet małym kalectwem, a tylko defektem wizualnym. Skubana ma power. :evil_lol: :evil_lol: masz rację! to napewno nam się tylko tak wydaje, że Jadwinia ma chorą nóżkę zwidy mamy i tyle :evil_lol: Quote
majqa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ajula napisał(a):(...) napewno nam się tylko tak wydaje, że Jadwinia ma chorą nóżkę (...) Nie zaprzeczam, że chorą ma ale wolę nie myśleć, jak radziłaby sobie z każdą siatką (i pewno radziła) na 4 sprawnych, jeśli na 3 dokonuje cudów. Dziś obeszłam ten boksik, z którego zwiała. Normalnie szans zero, a przynajmniej nigdy tego górą nie dokonał żaden z psów, który tam został zamknięty, a Jadziulek, hop siup, obalił mit. I wiecie co... ona ma w tych oczach takie kombinatorstwo, że mała bania. To normalnie widać. Dziś z budki wykurzyła Klarę i sobie lokal zasiedliła. Mama spanikowała, że Jadzia na dobre nawiała, a ona zaspana wyszła z Klarkowej budencji. :roll: Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jestem dzięki zaproszeniu majqki :loveu::loveu::loveu: Jaka babulinka zwinna :crazyeye: szok ;) że też znalazła się na jej drodze taka dobra dusza jak majqa! :loveu: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Inteligencji nie można odmówić Jadwini. :shake: Jestem po tel. mamy, Jadzia dostaje 2 ciepłe posiłki dziennie, brzuchol ma więc pełen. Resztę czasu pożytkuje na zwiedzanie boksiku i wybiegu, sprawę lustruje od dołu (podkop) i góra siatek (danie dyla skokiem). Biedna mama wisi w oknie żeby w razie potrzeby zdążyć dobiec (o ile o biegu mamy w ogóle można mówić). Mama, wiedząc, że Jadzia jest nakarmiona i kombinuje, zaniosła jej, by ją zająć, dobrą bułeczkę. Pomyślała, że Jadzia do niej przysiądzie, może będzie jej pilnować przed resztą psiaków i...tu się pomyliła. Jadwinia piorunem rozprawiła się z zakopaniem bułki i powróciła do poprzednich czynności. Mała, kochana wędrowniczka. Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a):...Biedna mama wisi w oknie ... Wykończy się ta Twoja mama psychicznie i fizycznie:shake: Jadźka,siedź na czterech literach!!! ...powsinogo ty mała:cool3: Quote
kamilawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się :loveu: I wyruszamy na spacerek z Jadzią na pierwszą stronę :eviltong: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Jadziolek ma wyznaczony zabieg na 26.10.09. Zadzwoniłam i opóźniłam termin. Miał być w czw. ale ja w pt. i sb. mam uczelnię, a nie mogę w te pierwsze, kontrowersyjne = trudne dni zostawić Jadzi bez własnego nadzoru. Wiem, wiem...to nie jest dość zdrowe podejście do sprawy ale ja, niestety, już tak mam. Wszystkiego muszę sama dopilnować. Quote
Ajula Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a): ona ma w tych oczach takie kombinatorstwo, że mała bania. inteligentna babulka :lol: oby się znalazł domek, to będzie miał z niej pociechę Quote
GoniaP Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jadźka, Ty znajdź wreszcie dom, bo nam przez Ciebie Majgunia osiwieje!!! :mad: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ten proces już się zaczął. :shake: Quote
Helga&Ares Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Szczęściara z tej Jadzi, że trafiła na Majgę, a może odwrotnie? Widzę, że lubisz nadawać psom ludzkie imiona:) Po kocurze Elżbiecie nic mnie nie zdziwi:evil_lol: Trzymam kciuki za malutką. Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mają ludzkie imiona, bo...kryją w sobie ludzkie dusze, w moim, rzecz jasna, mniemaniu. ;) Quote
Ajula Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a):Mają ludzkie imiona, bo...kryją w sobie ludzkie dusze, w moim, rzecz jasna, mniemaniu. ;) pięknie powiedziane :loveu: podpisuję się pod tym (KK nas wyklnie :diabloti:) Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 majqa napisał(a):Mają ludzkie imiona, bo...kryją w sobie ludzkie dusze, w moim, rzecz jasna, mniemaniu. ;) Ciekawa jestem dlaczego nie masz jeszcze Doroty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Wszystko przede mną...jak powiedział mąż o mnie: Ona jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa. Prorok, czy co? :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Doroty nie mam do adopcji, ale Gonię jak najbardziej:) Picasa Web Albums - Dominika - Gonia nowe Quote
Helga&Ares Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Isadora7 napisał(a):czuje sie dyskryminowana :( Niech no tylko jakaś jamolka mi się trafi ...:megagrin: Quote
majqa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Domi, nie kracz. :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts