Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):

II. Operacja bioderka - (...) wyhamowałam swoje entuzjastyczne pierwotnie stanowisko i obecne skłania się ku "na nie". Jeśli ktoś ma pokochać Jadzię, jeśli kogoś ona urzeknie niech to będzie zauroczenie nią samą i dla niej samej.

jest namiętną zwolenniczką operowania psich łap ;)
ale w przypadku Jadwini popieram Cię Majqa w decyzji "na nie"

Posted

Majguś, opinia "mojego" weta będzie jutro.
Osobiście skłaniam się do pozostawienia łapinki w świętym spokoju.
Jeśli ktoś pokocha Jadwinię, pokocha ją dla niej samej i w nosie będzie miał to małe kalectwo.

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) Jeśli ktoś pokocha Jadwinię, pokocha ją dla niej samej i w nosie będzie miał to małe kalectwo.

I kogoś takiego właśnie szukam, zwłaszcza, że biorąc pod uwagę zwinność, o jaką bym jej nie podejrzewała to...ja bym tego nie nazwała nawet małym kalectwem, a tylko defektem wizualnym. Skubana ma power. :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
I ja bym tego nie nazwała nawet małym kalectwem, a tylko defektem wizualnym. Skubana ma power. :evil_lol:

:evil_lol: masz rację! to napewno nam się tylko tak wydaje, że Jadwinia ma chorą nóżkę
zwidy mamy i tyle :evil_lol:

Posted

Ajula napisał(a):
(...) napewno nam się tylko tak wydaje, że Jadwinia ma chorą nóżkę (...)

Nie zaprzeczam, że chorą ma ale wolę nie myśleć, jak radziłaby sobie z każdą siatką (i pewno radziła) na 4 sprawnych, jeśli na 3 dokonuje cudów. Dziś obeszłam ten boksik, z którego zwiała. Normalnie szans zero, a przynajmniej nigdy tego górą nie dokonał żaden z psów, który tam został zamknięty, a Jadziulek, hop siup, obalił mit. I wiecie co... ona ma w tych oczach takie kombinatorstwo, że mała bania. To normalnie widać. Dziś z budki wykurzyła Klarę i sobie lokal zasiedliła. Mama spanikowała, że Jadzia na dobre nawiała, a ona zaspana wyszła z Klarkowej budencji. :roll:

Posted

Jestem dzięki zaproszeniu majqki :loveu::loveu::loveu:

Jaka babulinka zwinna :crazyeye: szok ;)

że też znalazła się na jej drodze taka dobra dusza jak majqa! :loveu:

Posted

Inteligencji nie można odmówić Jadwini. :shake: Jestem po tel. mamy, Jadzia dostaje 2 ciepłe posiłki dziennie, brzuchol ma więc pełen. Resztę czasu pożytkuje na zwiedzanie boksiku i wybiegu, sprawę lustruje od dołu (podkop) i góra siatek (danie dyla skokiem). Biedna mama wisi w oknie żeby w razie potrzeby zdążyć dobiec (o ile o biegu mamy w ogóle można mówić). Mama, wiedząc, że Jadzia jest nakarmiona i kombinuje, zaniosła jej, by ją zająć, dobrą bułeczkę. Pomyślała, że Jadzia do niej przysiądzie, może będzie jej pilnować przed resztą psiaków i...tu się pomyliła. Jadwinia piorunem rozprawiła się z zakopaniem bułki i powróciła do poprzednich czynności. Mała, kochana wędrowniczka.

Posted

majqa napisał(a):
...Biedna mama wisi w oknie ...

Wykończy się ta Twoja mama psychicznie i fizycznie:shake:
Jadźka,siedź na czterech literach!!! ...powsinogo ty mała:cool3:

Posted

Jadziolek ma wyznaczony zabieg na 26.10.09. Zadzwoniłam i opóźniłam termin. Miał być w czw. ale ja w pt. i sb. mam uczelnię, a nie mogę w te pierwsze, kontrowersyjne = trudne dni zostawić Jadzi bez własnego nadzoru. Wiem, wiem...to nie jest dość zdrowe podejście do sprawy ale ja, niestety, już tak mam. Wszystkiego muszę sama dopilnować.

Posted

majqa napisał(a):
ona ma w tych oczach takie kombinatorstwo, że mała bania.

inteligentna babulka :lol:
oby się znalazł domek, to będzie miał z niej pociechę

Posted

Szczęściara z tej Jadzi, że trafiła na Majgę, a może odwrotnie?
Widzę, że lubisz nadawać psom ludzkie imiona:)
Po kocurze Elżbiecie nic mnie nie zdziwi:evil_lol:
Trzymam kciuki za malutką.

Posted

majqa napisał(a):
Mają ludzkie imiona, bo...kryją w sobie ludzkie dusze, w moim, rzecz jasna, mniemaniu. ;)

pięknie powiedziane :loveu:
podpisuję się pod tym
(KK nas wyklnie :diabloti:)

Posted

majqa napisał(a):
Mają ludzkie imiona, bo...kryją w sobie ludzkie dusze, w moim, rzecz jasna, mniemaniu. ;)

Ciekawa jestem dlaczego nie masz jeszcze Doroty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: