kamilawa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Co ta Jadzia wyprawia... :roll: Jadziulka, zobacz co wszyscy dla ciebie robią, leć na spacer z każdą osobą nie czekaj tylko na Majqę :diabloti: Jadzia chociaż rozdaje buziaki Mamie. Moja sunia, warczy, szczeka i pokazuje zęby gdy moja babcia się do niej zbliża, czego kompletnie nie rozumiem, bo Brit w ogóle nie szczeka (chyba, że na koty), z wszystkimi się lubi, każdego psa toleruje, dzieci... Nie wiem czemu się tak zachowuję... Oj Jadziu, ty mała łobuzico :loveu: Quote
majqa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Jutro podmiana. W ciagu dnia mąż przyjedzie tu, a na noc ja jadę do Jadzi, bo ona w nocy tupta, czasami chce wyjść, nie mogę na mamę zrzucić zasuwania nocką po nastu schodach żeby do Jadwiśki zaglądać. Bidulka, jeden Bóg wie i ona sama, co w jej główce siedzi i skąd ma takie opory z wychodzeniem, bo poza tym, o ile to w ogóle można wrzucić do worka o nazwie "problem", to zupełnie niekłopotliwa królewna. :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cześć Jadziunia, coraz bogatsza widze w przepiękny banerek jak sądzę wykonany przez Selengę - cacko :) Quote
majqa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Banerek to Skarbie Twoje własne dzieło! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='majqa']Banerek to Skarbie Twoje własne dzieło! :evil_lol:[/QUOTE] O jasny gwint... zapomniałam :roflt::roflt::roflt: Ale ja dzisiaj nie wiem jak się nazywam. Przyszedł klient któemu trzeba wydrukować na wczoraj dwa foldery. Miałam 3 godziny na projekty, konsultacje i przygotowanie do druku. Ze łba mi się jeszcze dymi. Nie wspomnę, ze tak na szybko liczac w ciągu ostatnich dwu tygodni wykonałam ... ..... dziesiąt banerków (po 40 przestałąm liczyć) sama się zdziwiłam. Quote
majqa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Tego nie sposób spamiętać więc urocze jest, że oddałaś hołd własnemu dziełu!!! :multi: :multi: :multi: Ma się ten gust!!! :eviltong: :cool1: ;) Quote
Isadora7 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='majqa']Tego nie sposób spamiętać więc urocze jest, że oddałaś hołd własnemu dziełu!!! :multi: :multi: :multi: Ma się ten gust!!! :eviltong: :cool1: ;)[/QUOTE] No tak można to tak nazwać, bo Selengi robótki są mistrzowskie. Musze jej powiedzieć o tym przy okazji i przeprosić że śmiałam :megagrin: Quote
kamilawa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Isadorko- i Twoje i Selengi banerki to cuda :loveu: Quote
GoniaP Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='kamilawa']Isadorko- i Twoje i Selengi banerki to cuda :loveu:[/QUOTE] I niech Jadzia na nich skorzysta! Quote
majqa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Jadzia już po kolacyjce (karmienie z ręki) i śpiunia. Zapomniałabym, z dobrych wieści - byłam dziś zdumiona, bo owszem, owszem, nóżkę Jadzia podkurcza jak biegnie za to, kiedy spacerowała to robiła to na 4! :-o Quote
kamilawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witaj Jadzieńko w sobotni poranek :loveu: Quote
kamilawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cioteczki, przepraszam, ale może zajrzycie...? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-ten-pies-robi-w-schronie-adonis-seter-irlandzki-czeka-na-dom-ilawa-172409/ Quote
majqa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='kamilawa']Witaj Jadzieńko w sobotni poranek :loveu:[/QUOTE] Jadzieńka wita swój wąski funclub. :lol: Najedzona, odspacerkowana, hm...wytarzana w resztkach trawy. :eviltong: Quote
irenaka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czytam i zachwycam się:loveu:. Jadzia jak mój Marcyś. Jedzenie tylko z rączki i na rączkach noszony. I to się staruszkom należy. Jadzia teraz dopiero pewnie wie, co znaczy jak człek pokocha. Czy ja dobrze rozumiem, że nóżka w czasie chodzenia jej nie dokucza? Wystarczą spokojne spacerki i dziewczynka zupełnie nie odczuwa dyskomfortu? Quote
majqa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Irenko, nie ma żadnych oznak bólowych ze strony nóżki, ani wzrokowo (patrząc na Jadziolka) ani dotykowo. Quote
irenaka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='majqa']Irenko, nie ma żadnych oznak bólowych ze strony nóżki, ani wzrokowo (patrząc na Jadziolka) ani dotykowo.[/QUOTE] To niech nasze słoneczko, cieszy się teraz życiem:multi: Quote
Isadora7 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='majqa']Jadzieńka wita swój wąski funclub. :lol: Najedzona, odspacerkowana, hm...wytarzana w resztkach trawy. :eviltong: Dyskutowałabym z określeniem wąski :roflt::roflt::roflt: Quote
majqa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Poprawiam się, funclub niewąski ale mało liczebny. :lol: :cool1: ;) :eviltong: Quote
Ajula Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Isadora7']Dyskutowałabym z określeniem wąski :roflt::roflt::roflt: Isadora Ty to umiesz ludziom humor poprawić :megagrin: Quote
majqa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Jestem z Jadziolkiem :loveu:, hipergrzeczniutkim. Mój Boże, jak ona się cieszyła na mój widok. Zaraz zaliczyłyśmy dworek, tabletusie i kolacyjkę. Znów się nie muszę myć, Jadzia mnie odczyściła. Kiedy zostawiłam ją na dole, poszłam do mamy ... po nastu minutach doszedł nas dziwny dźwięk, jakby łkanie, taka psia skarga. :-( Zdrętwiałyśmy, sądząc, że to któryś z psów na zewnątrz. Okazało się, że to płakunia Jadzia. Domagała się mnie. :-( Nastrój mam... :flaming:Bidna, wierna sunieczka... Jutro przyjedzie tu mąż, spędzimy trochę czasu razem i...ja wracam, on zostaje na dyżurze. Żyć nie umierać. Wiem, że na jego widok też będzie wariowała z radochy, jedyna to pociecha. Quote
Ajula Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 niby fajnie i jest się z czego cieszyć, ale z drugiej strony biedna ta Jadziunia :-( żeby jakas dusza się zlitowała i pokochała babinkę, to świat stałby sie odrazu lepszy Quote
Isadora7 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Mnie rozwala ta jej poddańcza wierność w spojrzeniu. Quote
Recommended Posts