Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest przecudowny , przeslodki ,przecudowny
psiak do tulania i kochania , cieplo z niego bije ....az sie wzruszylam zwlaszcza ta fotka z kasia:loveu:

Posted

ciesze sie ze zdjęcia sie podobaja, taki wlasnie jest Kleksik:lol: cudowny!!!!:loveu:
jestem umowiona z przyszlymi wlascicielami na sobote i tak myśle ze podpiszemy umowe na krotki termin zeby sie kleksik sprawidzł w nowym domku z 2gim psem i potem nie wiem czy nową na stale mam zalatwiac czy już w schronisku to będzie zalatwione? jak sie nie sprawdzi to zaczynamy od nowa akcje poszukiwawcza...;)

Posted

A.Piurek, czy Ty wpłacałaś na konto Kleksa? :roll: Pisałam dwa razy, że na razie nie podaję konta bo dt. jest bezpłatny jeśli to by się zmieniło po 20 grudnia to wtedy miały być wpłaty i nie podawałam nikomu konta, na konto miały wpłynąć pieniądze tylko z bazarków. Dla pewności zaraz sprawdzę i Ci napiszę.

Posted

No to jestem gapcio:oops::oops::oops: Własnie sprawdziłam - niestety wpłaciłam na innego psiaka wpisując w przelew na Kleksika (muszę to wyprostować), jak pisałam wcześniej powoli przestaję ogarniać swoje psie wpłaty. Przepraszam i pozdrawiam bardzo sedecznie

Posted

:lol::lol::lol: Piurek! Możemy sobie podać ręce - ja też ledwo ogarnim swoje wpłaty... :lol: Teraz normalnie robię spis, co komu i kiedy. :oops: Oby tego mąż nie znalazł, bo wie tylko o Kumplu, Guaro i Kastorze.:p Reszta, czyli 7 bidnych zwierzaków jest w ukryciu.;)