Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaa']Kleksik, jesteś moim 4 znalezionym psem , nie wysyłałam numeru konta bo Kleksik ma na razie bezpłatny tymczas u Kasi , jak by to się zmieniło , wtedy będziemy zbierać pieniążki i konto prześlę ( tu uśmiech) inaczej się nie da bo mi emotki nie działają

Kamień z serca. Troszkę się gubię. Jakby co, polecam się łaskawej pamięci Moje działają

Posted

dobre wieści:)dzwonila pani z katowic i chce adoptowac kleksika w najbliższych dniach. jeszce zobaczymy jak sie kleksik zaklimatyzuje i mam nadzieje ze nie bedzie tesknil ale ja mam ogromna nadzieje bo to idealne warunki dla niego. pani mieszka z synem 13letnim w 3pokojowym mieszkaniu w bloku, szuka psa w nastepstwie po poprzednim sznaucerku ktorego miala 15 lat, cudownie prawda? mysle ze to jest to:)ale poczekamy jeszcez zobaczymy...:)

Posted

kasiaja napisał(a):
dobre wieści:)dzwonila pani z katowic i chce adoptowac kleksika w najbliższych dniach. jeszce zobaczymy jak sie kleksik zaklimatyzuje i mam nadzieje ze nie bedzie tesknil ale ja mam ogromna nadzieje bo to idealne warunki dla niego. pani mieszka z synem 13letnim w 3pokojowym mieszkaniu w bloku, szuka psa w nastepstwie po poprzednim sznaucerku ktorego miala 15 lat, cudownie prawda? mysle ze to jest to:)ale poczekamy jeszcez zobaczymy...:)

Kasiu a wiesz może z jakiego ogłoszenia państwo się dowiedzieli? Zapowiada się bardzo dobrze , trzymam kciuki ;)

Posted

kasiaja napisał(a):

No to super!!! Kciuki mocno zaciśnięte!!! :)

Posted

wlaśnie przekazalam kleksa nowym wlascicielom, kleks odrazu obsypal ich buziakami nie zwracajac na mnie uwagi i nawet sie ze mnie nie zegnajac:)no cóż, tez nie lubie pozegnan:)w kazdym razie kleks pokochal nowych wlascicieli i oni go też!!!:)
poprosilam zeby wrzucili fotki na ten wątek i zobaczymy, mam dane tej pani wiec moge podać komuś ze schroniska zeby podpisać umowe. ja nie spisywalam umowy tylko same dane tak jak powiedziala pani ze schroniska w Rudzie śl. aha, kaa- pytalas z jakiej strony znalesli ogloszenie kleksa, na stronie schroniska "psy w potrzebie"...;)

Posted

Cudowna wiadomość :multi::multi::multi:
Kleksiku życzę ci szczęścia w nowym domku i dużo prezentów od Mikołaja :cool3::cool3:

Oczywiście czekamy na fotki :loveu:

Posted

Kleksik jest już po podróży z Wrocławia do Katowic. Był niespokojny przez całą drogę. Teraz jest już z nami w domu. Sprawdza wszystkie kąty, obwąchuje, przeszukuje. Wygląda na to, że jest zadowolony. Opróżnił michę z jedzeniem, napił się wody. Zaliczył też pierwszy spacer po najbliższej okolicy. Jutro czeka go dłuższa wizyta w Parku :) Wydaję się, że wszystko będzie dobrze. To niezwykle pogodny, radosny i pełen energii piesek. Baaardzo towarzyski.

Posted

Ola i Maciek napisał(a):
Kleksik jest już po podróży z Wrocławia do Katowic. Był niespokojny przez całą drogę. Teraz jest już z nami w domu. Sprawdza wszystkie kąty, obwąchuje, przeszukuje. Wygląda na to, że jest zadowolony. Opróżnił michę z jedzeniem, napił się wody. Zaliczył też pierwszy spacer po najbliższej okolicy. Jutro czeka go dłuższa wizyta w Parku :) Wydaję się, że wszystko będzie dobrze. To niezwykle pogodny, radosny i pełen energii piesek. Baaardzo towarzyski.

witamy na forum :)))) i dziekujemy za dobre wiesci :))))