GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Malwi']aż mi się nasuwa pytanie ... gdzie te "kruczki" ;D ;p Dobrze ujęte :evil_lol: Ja nie uwierzę, póki nie zobaczę :eviltong: Oni chyba naprawdę chcą się go pozbyć jak najszybciej z tej kliniki ;):evil_lol: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pliszka napisał(a):Psiak ideał :loveu: Zaciskam kciuki za domek! Pozazdrościć przyszłemu domkowi takiego psa. :loveu: Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):Pozazdrościć przyszłemu domkowi takiego psa. :loveu: Tak, zgadzam się w 100 procentach. Tylko martwię się czy znajdzie się dla Żorża dom naszych marzeń. Znów mam chwilę zwątpienia... :shake: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Znów mam chwilę zwątpienia... :shake: A kysz!!! :shake: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):Tak, zgadzam się w 100 procentach. Tylko martwię się czy znajdzie się dla Żorża dom naszych marzeń. Znów mam chwilę zwątpienia... :shake: Ja mam już drugi tydzień. Polać? Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja mam już drugi tydzień. Polać? Poproszę wobec tego kielonka czystej i ogóra. Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja mam już drugi tydzień. Polać? Nie, jutro zbyt wiele do zrobienia... Na kacu nie da się walczyć... Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):Poproszę wobec tego kielonka czystej i ogóra. No masz!! Ja odpadłam z gry, a tu takie doborowe towarzystwo!! :shake: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='majqa']Poproszę wobec tego kielonka czystej i ogóra. kurde mam tylko łyskacza [quote name='GoniaP']Nie, jutro zbyt wiele do zrobienia... Na kacu nie da się walczyć... a kto mówi o chlejaniu do poziomu kaca? Troche tylko... dla kurażu....:evil_lol::evil_lol: [quote name='GoniaP']No masz!! Ja odpadłam z gry, a tu takie doborowe towarzystwo!! :shake: droga powrotna zawsze jest :evil_lol: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Na kacu nie da się walczyć... A kto tu mówi o fundowaniu sobie kaca? Isadora zachęca wyłącznie do rozumnego w ilości %enta. :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dobra, to co pijemy WSZYSTKIE 3, zgodnie, o tak późnej porze??? Oczywiście za Żorża i już nie Jego zdrowie, a dom??? Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):Dobra, to co pijemy WSZYSTKIE 3, zgodnie, o tak późnej porze??? Oczywiście za Żorża i już nie Jego zdrowie, a dom??? Za dom to chlejamy na umór:evil_lol: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Isadora7 napisał(a):Za dom to chlejamy na umór:evil_lol: Ja bym Umora w to nie plątała. :shake: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):Ja bym Umora w to nie plątała. :shake: :evil_lol: W sumie masz rację, jedna gęba więcej na krzywy ryj do flachy Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):Ja bym Umora w to nie plątała. :shake: :evil_lol: Ani Umora, ani Jamora, ani żadnego innego :evil_lol: Żorża natomiast jak najbardziej, ale dopiero wtedy, gdy będzie co świętować ;) Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Gonia ale podwaliny muszą być ...:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Isadora7 napisał(a):Gonia ale podwaliny muszą być ...:evil_lol: Dobra, ale czy możemy się upić w piątek wieczorem by te podwaliny stworzyć??? Bo ja jutro dużo MUSZĘ!!! Dobranoc Żorż, dobranoc... hmmm... rozpijaczki :diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):Dobra, ale czy możemy się upić w piątek wieczorem by te podwaliny stworzyć??? Bo ja jutro dużo MUSZĘ!!! Dobranoc Żorż, dobranoc... hmmm... rozpijaczki :diabloti: Dobra, dobranoc ja też trzy godziny snu przede mną. Znowu zaglebię w klawiature w pracy. Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wybaczcie tego offa ale sunia nie może czekać :shake: Fredzia pilnie potrzebuje pomocy , siedzi sama na odludziu , przykuta do łanucha i rozwalającej się prowizorycznej budy , w takich warunkach zima może ją zabić :placz: . Pomóżcie błagam . http://www.dogomania.pl/forum/f1156/fredka-przesympatyczna-nieszczesliwa-szuka-domu-147014/ Proszę o banerek i ogłoszenia .... DS albo chociaz DT . POMOCY !! Quote
Wet-siostra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witaj,psiaku.Ależ tu u Ciebie w nocy imprezka była...Teraz pewnie wszystkie ciotki skacowane śpią...:evil_lol: W górę!:multi: Quote
Margo05 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GoniaP napisał(a):Ani Umora, ani Jamora, ani żadnego innego :evil_lol: Żorża natomiast jak najbardziej, ale dopiero wtedy, gdy będzie co świętować ;) ooooo :-o:-o:-o:-o psa chcą upić!!! Wariatki!!! :-o:-o:-o:-o:-o :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to lecimy z ogłoszeniami: Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Żorż wygrał życie, walczy o dom!!!, Poznań, Wielkopolskie CentrumOfert.pl - Darmowe Ogłoszenia - Psy Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Poznań - Zwierzęta Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Żorż wygrał życie, walczy o dom! Ogłoszenia Sprzedam - Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! | Neeon.pl Żorż błąkał się na terenie działek przy / Bernardyn / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! / Psy > Bernardyny - Poznań Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogloszenia Żorż wygrał życie, walczy o dom | i-Bazar.pl Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Ogłoszenie: Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Ogłoszenie nr 2299 - Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! Ogłoszenia Najpewniej.pl - Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Bernardyny Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenie: Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Oddam za darmo - Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Zwierzęta - Ogłoszenia Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!! Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Żorż wygrał życie, walczy o dom!!!!!! poznan.cwirek.pl - Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! - bezpłatne ogłoszenia Ogłoszenia Zwierzęta Psy koty płazy gady ptaki gryzonie konie Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! :: (S004748) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Poznań: Żorż wygrał życie, walczy o dom!!! • Ogłoszenia Szerlok.pl psy do adopcji Poznań - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia Żorż wygrał życie, walczy o dom!!!, Poznań, Społeczność, zwierzaki, Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. Żorż (2504) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Pozostałe psy - Powiat - Poznański ( Poznań ) Quote
3 x Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Piromanka napisał(a):No to lecimy z ogłoszeniami: wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 3 x napisał(a):wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Caly dzien dzisiaj siedze nad ogloszeniami dla niego... Na dzis juz mam dosyc.... Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Piromanka']Caly dzien dzisiaj siedze nad ogloszeniami dla niego... Na dzis juz mam dosyc.... Sie nie dziwię, chylę czoła przed Tobą. Quote
Recommended Posts