nuleczka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kochane maleństwo, owinie sobie właścicieli dookoła ogonka :) Quote
malawaszka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tomaszów Mazowiecki bida z kwarantanny. całe to maleństwo w dredach. Malutkie, drobniutkie, chudziutkie. skóra, kostki i kudełki... Ślepek prawie nie widać.... Jeszcze bez imienia. prawdopodobnie chłopak Quote
mala_czarna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kur.... To ja wczoraj z Klembowa żadnej bidy sznaucerowatej nie znalazłam, a Ty mi tu takie pokazujesz?? :-( Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 to dziewczynka :( wątek niuni http://www.dogomania.pl/threads/179531-SZNAUCERECZKA-mini-to-jeszcze-dziecko-Szukamy-DT-a-najlepiej-DS?p=14063780#post14063780 Quote
kamilqax95x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 2 Suczki i 2 psy w schronisku szczecin !! Quote
furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Takie cudo jest w Czestochowie: Cytuje: Ten mały sznaucer jest u nas od zeszłego roku. Ma około 5 lat (może być młodszy, bo ma fatalne zęby i przodozgryz, co może utrudniać ocenę jego wieku), został wykastrowany w zeszłym tygodniu i usunięto mu przepuklinę pępkową. Korek (zakochany jest w jednym z pracowników, który przechrzcił go na Ignasia ) jest dość nieufnym psem, ale z dnia na dzień jego stosunki z ludźmi się poprawiają. Rezerwę można przełamać czymś smacznym, ale nie na tyle, żeby dał się pogłaskać - tylko wybrańcy mogą go dotknąć. Nie atakuje ludzi. Raczej nie nadaje się do domu z dziećmi. Do kotów ma stosunek raczej obojętny. Z psami żyje dość dobrze do momentu, w którym musi bronić miski lub samego siebie - zaatakowany nie odpuszcza przeciwnikowi. A tu watek na ktorym jest: http://www.dogomania.pl/threads/178404-Schronisko-w-CzAE-stochowie?p=14065551#post14065551 Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 właśnie dziś dostałam jego fotki :( niuniek kolejny Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 z cholernych przeklętych pseudo hodowli!!!!! Quote
Helga&Ares Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zapraszam na wątek ZOJKI - jest już w dt! http://www.dogomania.pl/threads/179797-Zojka-w-typie-kudA-acza-niedola-zwykA-ego-psa-o-niezwykA-ym-sercu?p=14098315#post14098315 Quote
brydzia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 U nas w przytulisku dla psów w Lesznie Wlkp. jest sznaucerek przyprowadzony przez właścicielkę, bo nie chce i nie może sobie z nim dać rady :angryy:, na razie jest bardzo wystraszony i obrażony na cały świat (wcale mu się nie dziwię :razz:), mamy na razie tylko jedno zdjęcie , ale postaramy się o więcej, może ktoś go zechce bo szkoda psa. Więcej informacji można uzyskać w przytulisku pod nr 065 529 66 57 w godzinach 7-14.30 Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Brydzia możesz przy okazji robienia zdjęc dowiedzieć się więcej o nim? wiek? płeć - samiec? na czym polegały problemy z nim? to mini czy średniak? Quote
brydzia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ok. wczoraj pisałam na gorąco, wiadomość dostałam telefonicznie :oops:, spróbuje się dziś dowiedzieć czegoś więcej,o ile się nie mylę to nie jest młody i chyba miniatura ,ale dowiem się konkretnie Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 bosko po prostu - starego psa oddać bo sie go nie wycdhowało... jakby babsko dorwała... Quote
brydzia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malawaszka, masz rację , pani go oddała bo zaczął terroryzować rodzinę , prawdopodobnie ugryzł dziecko, wzięli sobie psa nie wychowali a potem konsekwencje i co trzeba oddać do schroniska prosty sposób,no nie :angryy:jest to sznaucer średni , wiek około 6 lat, z tego co się dowiedziałam panowie którzy opiekują się na co dzień nie zauważyli żadnej agresji:shake: Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 6 lat to nie taki stary - ale kurna opinię ma niezaciekawą :( i kto weźmie psa którego taka cholerna durna baba oddała z takim opisem? Quote
AMIGA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tylko wypada sobie w łeb palnąć. Ale co się dziwimy, skoro się oddaje do schronu 6 miesięczną sunię z powodu agresji i nieustannego podgryzania??? Quote
Malwi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 do nas do schroniska prawdopodobnie wróci szczeniak ( po pół roku!) bo terroryzuje i niszczy .... jak sie nie umiało wychować to teraz mają ... ;/ skąd się tacy ludzie biorą? Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 My też mamy w Klembowie "sznupa". Tak wyglądał przed strzyżeniem: A tak po: Ilona, jesteś wielka!!! :multi: Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 ale cudak :lol: to szczyl jest? bo ma takie gruube łapy jakby miał urosnąć jeszcze siusiaka ma szczylowego :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Waszka, ja się nie znam, ale dzisiaj mi dziewczyny mówiły. Homer ma tzw. niedźwiedzią łapę :( Ale taki słodki jest i kochany miziak, że głowa mała. Jak ja go dzisiaj zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, że to ten jeden wielki dred, który z naszą Kostą siedział. Quote
ariss Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 błahahah...maławaszka gdzie Ty się patrzysz:diabloti: on taki terierkowaty jest:loveu: Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 mala_czarna napisał(a):Waszka, ja się nie znam, ale dzisiaj mi dziewczyny mówiły. Homer ma tzw. niedźwiedzią łapę :( Ale taki słodki jest i kochany miziak, że głowa mała. Jak ja go dzisiaj zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, że to ten jeden wielki dred, który z naszą Kostą siedział. no ma trochę niedźwiedzią łapę, ale to odwracalne jakby dostał witaminy - jest szansa, żeby mu ktoś tam podawał? wg mnie to dzieciek i jeszcze urośnie - chyba... Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witaminy?? Szansa??? Monia, proszę Cię... Quote
Recommended Posts