Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):

A ten średniak cudny, ciekawe ile siedzi :-(

ten z Mielca dopiero od niedawna

matrioszka2 napisał(a):
Jeśli masz na myśli tego z Mielca, to chyba dziewczyny stamtąd powinny wiedzieć.Może ulka18 ?

już wiem wsio - chłopak jest cudny, grzeczny, miziak, koty mu nie przeszkadzają, chodzi na smyczy, podaje łapy i lubi się miziać :cry:

Posted

Teraz mi si wydaje też że to średniak, ale wiadomo, ze na zdjeciu to nigdy tak naprawdę nic nie wiadomo.
Ale jaka tam komitywa z kotami jest :loveu:

Posted

Vitka napisał(a):
Malawaszko, a jak tam sznaucer z Malborka (chyba) któremu potrzebny był behowiorysta? Udało się? ;)

przeoczyłam pytanie - sorki :oops: póki co idzie w dobrym kierunku - jakies 2 dni temu jego pani dzwoniła do mnie z relacją "na gorąco" że własnie dostała od gagatka kość :) przyniósł jej i oddał sam z siebie :) szkolenie z polecaną przez Was panią zaczynają jakoś niedługo bo będzie prowadziła akurat w Malborku :) będzie dobrze bo mimo problemów kochają tego drania :)

Posted

malawaszka napisał(a):
przeoczyłam pytanie - sorki :oops: póki co idzie w dobrym kierunku - jakies 2 dni temu jego pani dzwoniła do mnie z relacją "na gorąco" że własnie dostała od gagatka kość :) przyniósł jej i oddał sam z siebie :) szkolenie z polecaną przez Was panią zaczynają jakoś niedługo bo będzie prowadziła akurat w Malborku :) będzie dobrze bo mimo problemów kochają tego drania :)

Cudownie! ;)
Bo jakby co to znam jeszcze jedną dobrą behawiorystkę z Malborka :) jak będzie potrzebna to dajcie znać.