Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
i ta niunia ma domek :laola: farmerka63 wzięła ją na tymczas wczoraj i dziś jużwiem, że nikomu niunia nie oddadzą :lol: no i to nie mini a średniaczka :)

:multi: :multi: :multi:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']i ta niunia ma domek :laola: farmerka63 wzięła ją na tymczas wczoraj i dziś jużwiem, że nikomu niunia nie oddadzą :lol: no i to nie mini a średniaczka :)[/QUOTE]

Czy jakieś fotki z nowego domu można gdzieś zobaczyć?

Posted

malawaszka napisał(a):
Warszawa - pies adoptowany z Palucha w listopadzie, oddany z powrotem w styczniu - fajny, przyjazny do ludzi i innych zwierząt, grzeczny w domu główne śpi, jest wykastrowany ma około 4-5 lat. GROZI MU POWRÓT NA PALUCH PO ŚWIĘTACH... ponieważ sika w domu podczas nieobecności opiekunki - wg mnie to jest reakcja na stres psa porzuconego, lęk separacyjny, któremu można zaradzić, ale trzeba chcieć, może klatka na czas nieobecności... ale trzeba chcieć...

ZDJĘCIA DOMOWE USUNIĘTE NA "GROŹBĘ" EX WŁAŚCICIELKI...

[FONT=verdana]ID: 0023/10/P
Gatunek: PIES [ SZNAUCER ] [ samiec ]
Opis: MIX
Masc: czarny
Waga: 20,000
Skad: pop nr 3268/07
Znaki: pop 3268/07

i tak wygląda teraz... z mieszkania znowu przy budzie :( zaniedbany....

[/FONT]

Posted

http://www.schronisko.klomnice.pl/
Sznaucer olbrzym, w schronisku od roku :( nie wiem o nim nic :( rozmawiałam kiedyś ze schroniskiem to niewiele się dowiedziałam, dziewczyny które tam jeżdżą mówią tylko, że oszczekuje z kojca - on już rok siedzi w kojcu, bez spacerów :( to co ma robić... info ze strony schroniska:
Numer:
995 Imię:
27 marca 2009
aktualne zdjęcia

Posted

malawaszka napisał(a):
i Paluch - w plastikowym kontenerku.... od ponad miesiąca .... :(

****, ****, ****!!! Waszka, czy ja dobrze rozumiem, że on miał kwarantannę do 8 lutego? Może go przenieśli już do jakiegoś boksu. Nie wierzę, że on tam cały czas jest. Niemożliwe!

Posted

mala_czarna napisał(a):
****, ****, ****!!! Waszka, czy ja dobrze rozumiem, że on miał kwarantannę do 8 lutego? Może go przenieśli już do jakiegoś boksu. Nie wierzę, że on tam cały czas jest. Niemożliwe!

niestety jest tam cały czas bo zdjęcie jest dzisiejsze albo wczorajsze - szukam dla tego psa DT i kogoś kto by go na siebie adoptował - pokrywam koszty

Posted

wiem tylko, ze okreslili go na ok 8 lat, a na ten plastik przywalili kartkę, że pies z charakterem... kużwa ja to bym kogoś zagryzła chyba jakby mi kazali jeść, spać i srać w takim ciasnym dziadostwie.... a oni jeszcze go obrzydzają potencjalnym chętnym!!!

Posted

zobaczcie jakie cudo szuka domu!!!! zabrana od pseudoszmaty bo przypełzła uśpić okruszka bo się leczyć nie opłaca :angryy: bo jakieś wyłysienia się pojawiły - to pewnie tylko alergia bo w zeskrobinie nic nie wyszło ale łatwiej uśpić - kto by do interesu dokładał :angryy::angryy::angryy: mała jest w Rudzie Śląskiej, sprawa jest PILNA!!! suczka ma 2,5 miesiąca - bezdyskusyjny warunek adopcji - sterylizacja!! SZUKAMY TEŻ DT
608 464 683