Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

ok, one mają takie smutne oczka :( a szary ma dodatkowo coś na dolnych powiekach - co to? poranione? gryzą się tam psy? :( matulu te oczy ... tak patrzą i proszą :( nigdy nie nauczę się patrzeć na to obojętnie :(

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a my mamy w Dąbrówce 4 przerażone ludźmi szczeniaki

niestety nie są wesołymi, przebojowymi i ciekawymi świata szczeniakami, kiepski miały start w życiu. ale możemy to zmienić!

więcej zdjęć tutaj: (to ogólny wątek wszystkich szczeniaków z Dąbrówki)
http://www.dogomania.pl/threads/174041-KlAE-ska-urodzaju-juA-30-szczeniakA-w-w-schronisku/page9

czarno widzę ich adopcję "na bieżąco", ludzie którzy przyjeżdżają po szczeniaka oczekują wdzięcznego, rozmerdanego pieska - i takie szczeniaki błyskawicznie znajdują domu. A kto weźmie takiego czarnego wypłosza, który na widok człowieka, zamiast się wdzięczyć, ucieka do budy?

Posted

u mnie jest kolejny sznupek .... nie mam zdjęcia , ale to szczenior, biszkoptowy , około 3 miesięcy nie wiecej ... mam nadzieję że się zgubił i po niego przyjadą bo chociaż w szpitaliku jest to i tak jest tam zimno strasznie ...

Posted

malawaszka napisał(a):
biszkoptowy to nie sznupek :lol:

Może go przemalowali! ;)
Te czarne maleństwa są prześliczne. Może się ktoś zlituje nad nimi. Młodziutkie, ładne, duża szansa na adopcję.

Posted

A teraz u mnie widać wszystkie? Tak Reksiu jest bardzo długo w schronisku, szkoda psiaka:(
Szarka zdjęć nowych nie mamy może jedno lub dwa. Szarek nie lubi być ciągnięty za obrożę
próbuje gryźć.

Jeszcze w schronisku od niedawna są dwie suczki takie sznaucerowate trochę, siostry chyba.
Nie znam ich dobrze lecz czarna chyba jest szczenna i ma krótki ogon.

Posted

malawaszka napisał(a):
Uroczy 3 letni pies.Pongo jest bardzo żywiołowy i widać jak bardzo brakuje mu człowieka.
Psiak jest nieco zadredziały i zaniedbany, toteż wątpimy, by ktoś go szukał. Szukamy dla Pongo nowego, wspaniałego domu, w którym nowy właściciel zaopiekuje się zarówno psim serduszkiem jak i zadba o imponującą, długą sierść.
Przebywa w schronisku w Orzechowcach.
Kontakt:
37-712 Orzechowce 3
tel. 016 672 07 07, lub:
[email protected]

Czy to mozliwe żeby ten pies dotarła tam spod Sokołowa podl. bo jest tak łudzaco podobny do mojego Misia który zagina na poczatku marca...

Posted

[quote name='malawaszka']http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4078

umer: 416
numer chip: 953000005131242
imię: Tosia
wielkość: mala
rasa: sznaucer miniaturowy
data przyjęcia: 2009-11-24
kwarantanna do 2009-12-08
przebywa w boksie: hotel

opis: Tosia jest starszą sznaucerką miniaturową. Sunia jest grzeczna, kontaktowa i przyjacielsko nastawiona. Mamy nadzieję, że poszukuje jej właściciel i wkrótce zostanie odebrana.
26.11.2009. Tosia trafiła do boksu z innymi psami, sunia jest bardzo wystraszona, źle się czuje i widać, że nie radzi sobie w nowej sytuacji, mimo iż wszystkie psy, z którymi przebywa są małe i łagodne. Tosia potrzebuje domu, to wrażliwa istotka, jak długo przeżyje w boksie?

:(

Czy ma domek i gdzie przebywa

Posted

hmmm nie wiem czy ma domek - zniknęła ze strony schroniska, podobno ktoś ją wziął do DT i niedługo ma iść do adopcji - ale nie wiem nic ponadto niestety ale z Łodzią nie potrafię się dogadać...