Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schronisko MEDOR
AKCJA TV ŁÓDŻ !!! Wpisany przez Dominika Poniedziałek, 07 Grudzień 2009 12:38 [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2] W SOBOTĘ 19 GRUDNIA ŁÓDZKI ODZIAŁ TELEWIZJI POLSKIEJ [/FONT]

ORGANIZUJE ZBIÓRKĘ " POMAGANIE NA MERDANIE"
TYM RAZEM ZGODNIE Z SUGESTIAMI ŁODZIAN
CZEKAMY NA PAŃSTWA W MANUFAKTURZE
W GODZINACH OD 12-20 ( OD STRONY SKLEPU ZOOLOGICZNEGO KAKADU)

ZBIERAMY PUSZKI , SUCHĄ KARMĘ, MAKARON , RYŻ, PŁATKI KUKURYDZIANE
( PRZYSMAKI, GRYZAKI, SMYCZE, OBROŻE, PUSZORKI ,MISKI)
WSZYSTKO CO MOŻE PRZYDAĆ SIĘ W SCHRONISKACH DLA ZWIERZĄT.
W NASZĄ AKCJĘ WŁĄCZYŁO SIĘ WIELE ZNANYCH OSÓB
NIE MOŻE WAS ZABRAKNĄĆ !!!!
GDYBYŚCIE NIE MOGLI ZNALEŹĆ DZWOŃCIE 506761221
DO AKCJI ZACHĘCA ZESPÓŁ BLUE CAFFE SKOPIUJ LINK
http://ww6.tvp.pl/6882,20091214948681.strona

NA KONCIE MAMY TYLKO 20 TYSIĘCY I PONAD 100 ZWIERZĄT NA UTRZYMANU !!!

PROSIMY JAKĄKOLWIEK POMOC !!!!

91 10501461 1000002289529931- NR KONTA

Posted

WITAMY
Dziś o 6.00 do Warszawy przyjedzie, jak narazie no name "DŻek"

Chłopiec o TERIEROWAT0-SZNAUCEROWATEJ mordeczce i usposobieniu
NIEKONFLIKTOWY I ZABAWOWY - człowiek potrzebny od ZARAZ...mały uwielbia sie bawić...
z psami NIEKONFLIKTOWY - nawet jak obrywa ...
towarzyski strasznie
mieszka u mnie w łazience jak narazie, ale moje dziewczyny mają wstręt do facetów!!!!
POMOCY
DT PILNY OD ZARAZ!!!!!!!!
a najlepiej DOMEK NA STAŁE Z CZŁOWIEKIEM - co lubi sie bawic!!!!

zdjęcie w dniu przechwycenia z mrozu -20

Jak narazie nic o nim nie wiemy, jak to, że zamarzał na ulicach miasta, o kt ostatni dośc głośno :/
http://www.dogomania.pl/threads/1722...ht=anita_happy

http://www.psianiol.org.pl/

JEGO WĄTEK na DOGO

http://www.dogomania.pl/threads/1761...0#post13739890

zapraszamy do współpracy :)
szukamy DT - maluch będzie u mnie tymczasowym tymczasie
MOZE znajdzie sie jakaś osoba w potrzebie i zakocha sie w tym pyszczku :)

ZDJĘCIE Z DNIA DZISIEJSZEGO!!!!!!!!!!!przed chwila aktualizowane
wykąpany.wyczesany/wyglaskany/nakarmiony

Posted

Warszawa - pies adoptowany z Palucha ok miesiąc temu - fajny, przyjazny do ludzi i innych zwierząt, grzeczny w domu główne śpi, jest wykastrowany ma około 4-5 lat. GROZI MU POWRÓT NA PALUCH PO ŚWIĘTACH... ponieważ sika w domu podczas nieobecności opiekunki - wg mnie to jest reakcja na stres psa porzuconego, lęk separacyjny, któremu można zaradzić, ale trzeba chcieć, może klatka na czas nieobecności... ale trzeba chcieć - nie pozwólmy mu wrócić do schroniska :(

Posted

Jakie cudo czarne!!! Matko święta, co jest z tymi ludźmi? My dogrywamy sprawę transportu lemona do hoteliku, bo też mu groził pobyt w schronie, a tu taka przykra wiadomośc. Waszka, głupie pytanie zadam. Czy ktoś ma z tą "właścicielką" jakiś kontakt? Trzeba by jej na spokojnie wytłumaczyć, że przez miesiąc piesek nie czuje się jeszcze na tyle spokojny żeby zapanował nad fizjologią?

Posted

a z jakiego powodu ta kobieta pozbywała się swojego rodowodowego chyba 8-letniego pieprzaka ???
Bo teraz na allegro jest tylko aukcja z czarnym,parę dni temu był też pieprzak z identycznym opisem, od tego samego autora.

Posted

eria napisał(a):
a z jakiego powodu ta kobieta pozbywała się swojego rodowodowego chyba 8-letniego pieprzaka ???
Bo teraz na allegro jest tylko aukcja z czarnym,parę dni temu był też pieprzak z identycznym opisem, od tego samego autora.

aukcję wystawiała inne osoba tamtego pieprzaka - tylko opis został skopiowany - pierwszy był pieprzaka - ten szuka domu bo wyje podczas nieobecności opiekunki - nie niszczy, nie sika, ale wyje - jakiśczas temu już znalazł dom, ale wrócił bo ludzie, którzy go wzięli kupili szczeniaka sznupka i ten zaczał już zawadzać... ja nigdy nie zrozumiem ludzi nigdy....

Posted

nie wiadomo czy to on czy ona ... na razie jest ono ... ja również mam podobne zdjęcia ... psiak nawet się na smakołyki nie skusił by wyjść z budy ...

Posted

suczkom też się zdarza gwałcenie ;)

hmm no i z takim foto co mamy zrobić? jest szansa na to żeby było widać całego psiaka albo chociaż główkę? zapowiada się słodko, ale nie każdy sobie potrafi wyobrazić ;)

Posted

Dawno nie było nowych nie??? :(

Koszalin - 2 letni Czardasz - średniak, w schronie już 2 miesiące!!!! oddał go "właściciel" TFU!!!

Częstochowa - ok 2 letnia KARLI - w schronisku już ROK!!!!!!! siedziała na wybiegu dzikusów i cóż - z kim przestajesz takim się stajesz - niedawno wzięta na postrzyżyny pokazała, że nie jest dzika- jest kochana, towarzyska, przylepka!!!!! Sterylizowana!