Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagdaNS']Ulka robisz takie piękne aukcje psiakom na Allegro, że człowiek najchętniej wszystkie te psiaki by zabrał do domu... Masz niesamowity dar do pięknego pisania o pieskach :loveu: Zresztą Kolusia jest tego najlepszym dowodem :loveu:
Magda, te ostatnie aukcje to Radunia pisala do nich teksty. Jarusiowi tez. A o Kolusi to sie przyznaje, ze to moja tworczosc ;) Dobrze, ze Radunia zadeklarowala pomoc, bo w ten sposób wiecej psow wystawimy, tresc ogloszen byla nasza slaba strona ( w porownaniu z innymi schroniskami i ich wolontariuszami).

Murka, to zmienie opis Jarusia, rzeczywiscie on jak sheltik pod wzgledem siersci.

Posted

Mokro, brzydko, ale nie pada, więc zrobiłam parę fotek i filmiki.
Jaruś świetnie się klimatyzuje i ośmiela. Jest jednak bardzo płochliwy, wystarczy byle dźwięk, ruch, obca osoba, pies by sztandary mu opadły (druga fotka). Cięzko mu jeszcze zrobić ładne fotki, bo się wierci i jak ma uszka postawione to za moment odwraca głowę lub opada ogon.. no, ale sami zobaczcie jaki słodziak :loveu:

Posted

Wierzyć się nie chce, aż się wzruszyłam. Cudny kudłaczek, po prostu nie do poznania. To się nadaje na metamorfozy. Murka dziękujemy za Jarusia bardzo, bardzo:Rose:.