Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaruś nadjadł nam drzwi :mad:
Pomyśleliśmy, że nie lubi zamknięcia, więc zmieniliśmy mu lokum na taras. Tam zjadł tapicerkę i gąbkę z pufy i zrobił dziuuurę w suszącej się kurtce :roll: Trochę potargał dywan... A zabawki i gryzaki leżały nietknięte :mad:
Teraz jest spokojnie, nawet nie dziamga tak jak w boksie cały czas :roll: Tylko jak kogos widzi z góry odchodzącego to trochę płacze. Już się cieszy na spacerki, więc chyba będzie ok.

Posted

Jasne, że będzie dobrze :)

Fajnie tak poczytać w "obcych" językach. Właśnie miałam napisać, że dziorga to juchta, żeby wam trochę w głowach namieszać ;)
Nie zapomnę jak w Warszawie kupowałam kawiorka... i pani w sklepie od razu stwierdziła, że z poznania jestem :) a ja myślałam, że to tak wszędzie na bułkę pszenną mówią :) Na ale sznekę z glancem to już chyba wszyscy znają :cool3:

Posted

halcia napisał(a):
Eeeee,czyli Jarus zdecydowanie do ogrodu,bo moze niszczyc,a to mało kto zniesie...

Jareczku, ty to jesteś lepszy niż Ambo, on tylko kurtki zdziera z wieszaków ale nie zjada:p
Kochany masz futro wielkie możez nawet na ogrodzie mieszkać, tylko gdzie ten ogród:roll:

Posted

Dobrze, bardzo dobrze, moze Jarus sie troche uspokoi po kastracji. Trzymam kciuki :kciuki:

Mękol - u nas na wsi podkarpackiej tez sie tak mowi na autobus :eviltong:
Bo same takie stare graty jezdzily kiedys, ktore sie męczyly okrutnie nawet na prostej drodze bez pasazerow :evil_lol:

Posted

Wszystko ok.
Ząbki Jaruś miał FATALNE. Beatka wyrwała dwa i resztę wyczyściła, ale mówiła, że są poodsłaniane szyjki i za 1-2 lata trzeba będzie wyrywać kolejne... Beatka ocenia Jarusia na dużo więcej niż w schronisku. Zgadza się to z oceną naszego janowskiego weta, który go szczepił. Jaruś ma ok. 10 lat...

Posted

Ale moze Jarus ma tylko zniszczone, slabe zęby, a nie jest taki stary. Ludzie tez maja rozne zęby, u mnie w pracy jakby kolegow po tym oceniac, to wszyscy mieliby wiecej niz 70 :shake:
Czyli widze z tego, ze pozostaje nam jedyna droga na znalezienie domu dla Jarusia :roll:

Posted

Nasz wet janowski nie patrzył na zęby Jarusia... Ocenił, że to starszy pies po wyglądzie moszny. Nie przejęliśmy się tym specjalnie, ale teraz Beatka potwierdziła ten fakt na podstawie zębów. A ona nigdy pochopnie nie ocenia wieku psów :shake:

Posted

Filipki napisał(a):
Czyli aruś dobrze się czuje po zabiegu? Bo po Sarenku to miałam trochę stracha.

Tak, wszystko jak najbardziej ok, Jaruś czuje się bardzo dobrze, nawet kołnierz niespecjalnie go krępuje ;)