Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I chyba masz racje bo kuzwa ciagłe przepychanki...ja mam czas ,zaglądam i pisze,a potem sie denerwuje innymi wpisami.Ale to juz tak jest i pewnie sie nie zmieni.POzdrowienia dla Jeleny i podziekowania za tekst i mizianko dla Jarka.

Posted

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]Ja tez skladam najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe kochanej Jelence[/B][/COLOR][/SIZE] :Rose::new-bday: :Rose:

I przepraszam za spoznienie ;-)

• 1 month later...
Posted

Za dwa tygodnie zmieniamy z TZ-etem stan cywilny. Długo zastanawialiśmy się co w tym dniu zrobić z naszym Jareczkiem, bo to jednak spory stres dla psa. Nie dość, że dom pełen obcych ludzi, to jeszcze muzyka, a potem pustka i to dłuuuuga.

Ostatecznie zgłosiłam się do ostrowieckiego oddziału Animals z pytaniem o poradę w sprawie wyboru hotelu w naszej okolicy i pani zaproponowała nam przetymczasowanie Jarka w jednym z ich domowych domów tymczasowych. Udało mi się dodzwonić do jednego Pana i już jesteśmy umówieni. Ogólnie wsparcie od Animalsa otrzymałam w tej materii dość duże i postanowiliśmy z TZ-etem, że to właśnie im przekażemy naszą karmę zebraną na weselu.

A w ogóle to będziemy szli do ślubu w takt walca z filmu "Noce i dnie"! :)

Posted

Ja również gratuluję i widzę, że już wiecie dlaczego dzień ślubu, to najszczęśliwszy dzień w życiu- bo to koniec tego cyrku przed ;) pamiętam jak bardzo czekałam na nasz ślub, żeby już to szaleństwo było za nami :)

• 2 weeks later...
Posted

dokładnie!!! :)
i pamiętaj Jelena- do ślubu dałam Ci wolne, ale po... nie wymigasz się od wysłania książek mojej Babci!!! Biedna babcia nie ma już czego czytać!!! :)

Posted

OOO to jest to problem, jak Babcia nie ma czego czytac. Moja Mama - Babcia Ulki wymienia sie ksiazkami z dwiema sasiadkami. ALe nie daj boże nie mialaby czegos do czytania ;-)

JELENKO - CZEKAMY NA ZDJĘCIA ZEŚLUBOWE :D

Posted

Hejka! :D

Wróciłam do świata internetu!

Bazarek przygotowałam jeszcze przed ślubem, ale nie wystawiałam, bo nie miałby go kto pilnować. ;-)

Zdjęcia powinnam mieć w przeciągu dwóch tygodni, to wstawię, jak tylko będę mieć.

Powiem Wam, że biba była świetna. Nie żałuję ani złotówki wydanej na to wesele. Zespół był świetny, żarcia od groma. Goście wyjechali naprawdę zadowoleni. A jak szaleli! Miło było popatrzeć.