Ulka18 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 No wreszcie ;-) My tu czekamy na relacje oraz ZDJĘCIA. Dużo zebraliscie karmy? A jak Jarosławek zniosl rozłąke z Panciostwem? Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Jak mówi oficjalny komunikat na stronie Animalsa ostrowieckiego - karmy było ponad 74 kg! :) http://animals.ostrowiecnr1.pl/ Natomiast Jarcio był bardzo dzielny. Pan Młody zaprowadził go w sobotę na 10 rano (ja się akurat czesałam), a odebraliśmy go już wspólnie i wtedy okazało się, że Jarus rezydował u... mojej koleżanki z podstawówki! :D :D :D Quote
eloise Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 :) i na zdjęcia i na bazarek czekam niecierpliwie :) gratuluję udanej imprezki :) na stronie Animalsa można zobaczyć wstęp do fotek!!! :) Quote
Ulka18 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Nom, jest jedno zdjecie :D Super czerwone dodatki :fadein: ja tez takie mialam ponad 20 lat temu. ALE KARMY ZEBRALISCIE :klacz: Zwierzaki sie uciesza. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja się ciągle czuję jakby to była bajka i jakbym to nie była ja, tylko jakaś obca Paulina, którą widziałam z boku. Jak orkiestra zaczęła grać pod domem, to nie mogłam uwierzyć, że to wreszcie dla mnie - zawsze jak słyszałam ten marsz, to sobie wyobrażałam, że to dla mnie grają. Dwa razy łza mi się w oku zakręciła: jak zgasili światło i wprowadzili tort, a zespół zagrał "Sen o Victorii" Dżemu. Nie ustalałam tego, to była niespodzianka. A drugi raz, jak składałam rodzicom życzenia z okazji rocznicy ślubu. Ech... Quote
Reno2001 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jelena, jeszcze raz gratuluję :). Fajnie, że zbieraliście karmę. I Jaruś jaki dzielny był :)! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Zdjęć jeszcze nie mam, ale przypomniało mi się coś fajnego! :) Na weselu świadek miał przemowę, którą zaczął od słów: "Oto Państwo Młode, a zważając na fakt, że posiadają miłego i włochatego pieska Jarka, to nawet można powiedzieć, że to Pańciostwo Młode!" :) Już do końca imprezy zwracał się do nas per "Pańciostwo Młode"! :) Quote
Ulka18 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Super swiadek, dowcipny i widac, ze z sercem, skoro docenil i podkreslil Waszego Jarusia i Wasze Panciostwo. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Kąpiemy się! A potem schniemy! Zdjęcia ślubne będą po Wszystkich Świętych. Eloise, co do książek, to nie mam kiedy zrobić bazarku. Wszystko mam przygotowane, ale nie wrzuciłam zdjęć na serwer a to trwa. Zresztą teraz znowu mnie nie będzie, bo jadę na Wszystkich Świętych do rodziców i kto tego przypilnuje? Quote
eloise Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ale na co nam bazarek? ty pakuj ksiażki, wyslij mojej Babci- błagam, przed wyjazdem!!! a rozliczymy sie na boku ;) jeśli bazarek byłby na któregoś psa u Murki, to juz robię przelew, Murka potwierdza i mamy z głowy, a Tobie zaoszczędzi to wrzucania zdjeć na serwer :D Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Fotki z wesela! Zapraszam serdecznie! Tzw. "przygotowania": Tak mieliśmy ubrany samochodzi: Bukieciki: Wychodzimy z domu: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Przed USC: Obrączki: Ze świadkami: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Przysięga. I przy okazji możecie zobaczyć, jak z tyłu wyglądała fryzura: Zakładanie obrączek: Podpisanie aktu małżeństwa: Pierwszy taniec: Quote
Ulka18 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jelenko pięknie wyglądalas :iloveyou: Naprawdę super pomysl z czerwonymi dodatkami do Twoich ciemnych włosów :D I świadkowie też pod kolor...chyba świadkowa to Twoja siostra, bardzo podobna. Na ostatnim zdjęciu z postu 1962 wyglądasz jak księzniczka na tronie :fadein: Fryzura świetna, twarzowa , a wlosow to Ty masz eeee, zazdroszcze ;-) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Szaleństwa weselne: Taniec z tatą: Najlepsza świadkowa: Z mamą i najlepszymi ciociami na świecie: Koniec! :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Świadkowa to akurat moja przyjaciółka z liceum. Niestety, posiadam tylko brata, ale on akurat nie jest do mnie wcale podobny: PS. Dajemy Jarkowi Gammolen na piękną sierść i skubany tak się nauczył, że jak słyszy pikanie przypomnienia w telefonie to już stoi i czeka, merda ogonem i powarkuje, żeby mu dać! :D Quote
Ulka18 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 AAA to madry Jarus :D skubana sztuka, tak sie nauczyc. Dobrze, ze masz brata, ja nie mam rodzenstwa i nie jest to fajne czasami, chociaz sie przyzwyczailam. A swiadkowa bardzo do Ciebie podobna, naprawdę :D Quote
Murka Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Wow :D Najlepsze są "szaleństwa weselne" :) I jak się czujecie jako mąż i żona? Coś się zmieniło? :) To teraz tylko czekać aż się rodzina powiększy :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Murka']I jak się czujecie jako mąż i żona? Coś się zmieniło?[/QUOTE] Tak! Nazwisko! :D :D [quote name='Murka']To teraz tylko czekać aż się rodzina powiększy :)[/QUOTE] No myślimy ciągle o drugim psie, ale na razie jeszcze nie wygraliśmy w tego totka, żeby dom kupić! ;-) Quote
eloise Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 świetne zdjęcia! :) świetnie wyglądałaś z czerwonymi dodatkami, czy Jarcio miał czerwoną muchę, choć na ślubie go nie było? powiem Wam coś :D Ania już jakiś czas temu zapowiedziała, że jak będzie dorosła, to się od nas wyprowadzi ( pierwsze takie deklaracje składała chyba jeszcze zanim skończyła 3 lata). Ale zmieniła front. Wczoraj powiedziała mi tak: Wiesz mamuś, bardzo cię kocham. I zdecydowałam, że jak będę dorosła i będę mamą, to będę z Wami mieszkać, bo tu jest fajnie w naszym domku. Quote
halcia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Fajne foteczki,fajnie wyglądasz.Podoba mi sie odpowiedz,na temat powiększenia rodziny...że myślicie o drugim psie...:diabloti::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Inteligentna i blyskotliwa ta nasza Jelenka :wink: Odpowiedz godna mistrza szachowego :D Pokazywalam kolezance w pracy, ktora jest na etapie przygotowania do slubu (8.2013) i bardzo jej/nam sie podobala suknia, szczegolnie ta koronka. Nie widzialysmy tak fajnej, delikatnej sukni w zadnym sklepie internetowym. Quote
Murka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Mi też się podoba suknia, taka w moim stylu, elegancka, prosta, bez udziwnień, piękna sama w sobie :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Odsprzedałabym jej, tylko, że w tych szaleństwach weselnych poobrywałam rękawy! ;-) Ulka, powiedz jej, że suknia jest firmy Margarett. Oni prawie w każdym sezonie mają przynajmniej 2 suknie w takim stylu. Mój model nazywał się Nefredette. Powiedz jej, żeby wpisała "suknie ślubne Margarett" w google, to powinien jej się pokazać jakiś sklep internetowy z tymi sukniami - ja pamiętam, że trafiłam na taki, w którym było naprawdę sporo modeli do oglądania. Może pokaże się jej też jakieś info o sklepie w okolicy, który sprzedaje suknie tej firmy. Wtedy może do niego iść i poprosić o katalog i też coś wybierze. Ja pamiętam, że wyhaczyłam tę sukienkę w salonie bardzo dawno temu i jak zapytałam, czy będzie możliwość zamówienia jej na 2012 rok, to pani powiedziała, że nie ma problemu. Nawet jeśli producent nie ma jej na magazynie, to jest możliwość, że uszyje ten model na specjalne zamówienie. Ja ostatecznie swoją suknię znalazłam na gumtree.pl i odkupiłam używaną. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jelenko, moja koleżanka jest wyższa od Ciebie, nie 'wjazłaby' w Twoją suknie. Piekne rzeczywiscie te suknie Margarett, takie delikatne, niewyzywające, piekne. Ta jest cudna Dormita i Donatella : [URL]http://www.margarett.pl/lang/pl/page/kolekcje/id/3/kolekcja/109/[/URL] Quote
Recommended Posts