Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się ciągle czuję jakby to była bajka i jakbym to nie była ja, tylko jakaś obca Paulina, którą widziałam z boku. Jak orkiestra zaczęła grać pod domem, to nie mogłam uwierzyć, że to wreszcie dla mnie - zawsze jak słyszałam ten marsz, to sobie wyobrażałam, że to dla mnie grają. Dwa razy łza mi się w oku zakręciła: jak zgasili światło i wprowadzili tort, a zespół zagrał "Sen o Victorii" Dżemu. Nie ustalałam tego, to była niespodzianka. A drugi raz, jak składałam rodzicom życzenia z okazji rocznicy ślubu. Ech...

Posted

Zdjęć jeszcze nie mam, ale przypomniało mi się coś fajnego! :) Na weselu świadek miał przemowę, którą zaczął od słów: "Oto Państwo Młode, a zważając na fakt, że posiadają miłego i włochatego pieska Jarka, to nawet można powiedzieć, że to Pańciostwo Młode!" :) Już do końca imprezy zwracał się do nas per "Pańciostwo Młode"! :)

• 2 weeks later...
Posted

Kąpiemy się! A potem schniemy!

Zdjęcia ślubne będą po Wszystkich Świętych.

Eloise, co do książek, to nie mam kiedy zrobić bazarku. Wszystko mam przygotowane, ale nie wrzuciłam zdjęć na serwer a to trwa. Zresztą teraz znowu mnie nie będzie, bo jadę na Wszystkich Świętych do rodziców i kto tego przypilnuje?

Posted

ale na co nam bazarek? ty pakuj ksiażki, wyslij mojej Babci- błagam, przed wyjazdem!!! a rozliczymy sie na boku ;) jeśli bazarek byłby na któregoś psa u Murki, to juz robię przelew, Murka potwierdza i mamy z głowy, a Tobie zaoszczędzi to wrzucania zdjeć na serwer :D

Posted

Jelenko pięknie wyglądalas :iloveyou: Naprawdę super pomysl z czerwonymi dodatkami do Twoich ciemnych włosów :D
I świadkowie też pod kolor...chyba świadkowa to Twoja siostra, bardzo podobna. Na ostatnim zdjęciu z postu 1962 wyglądasz jak księzniczka na tronie :fadein: Fryzura świetna, twarzowa , a wlosow to Ty masz eeee, zazdroszcze ;-)

Posted

Świadkowa to akurat moja przyjaciółka z liceum. Niestety, posiadam tylko brata, ale on akurat nie jest do mnie wcale podobny:

PS. Dajemy Jarkowi Gammolen na piękną sierść i skubany tak się nauczył, że jak słyszy pikanie przypomnienia w telefonie to już stoi i czeka, merda ogonem i powarkuje, żeby mu dać! :D

Posted

AAA to madry Jarus :D skubana sztuka, tak sie nauczyc.

Dobrze, ze masz brata, ja nie mam rodzenstwa i nie jest to fajne czasami, chociaz sie przyzwyczailam. A swiadkowa bardzo do Ciebie podobna, naprawdę :D

Posted

Wow :D
Najlepsze są "szaleństwa weselne" :)

I jak się czujecie jako mąż i żona? Coś się zmieniło? :)
To teraz tylko czekać aż się rodzina powiększy :)

Posted

[quote name='Murka']I jak się czujecie jako mąż i żona? Coś się zmieniło?[/QUOTE]

Tak! Nazwisko! :D :D

[quote name='Murka']To teraz tylko czekać aż się rodzina powiększy :)[/QUOTE]

No myślimy ciągle o drugim psie, ale na razie jeszcze nie wygraliśmy w tego totka, żeby dom kupić! ;-)

Posted

świetne zdjęcia! :) świetnie wyglądałaś z czerwonymi dodatkami, czy Jarcio miał czerwoną muchę, choć na ślubie go nie było?

powiem Wam coś :D
Ania już jakiś czas temu zapowiedziała, że jak będzie dorosła, to się od nas wyprowadzi ( pierwsze takie deklaracje składała chyba jeszcze zanim skończyła 3 lata). Ale zmieniła front. Wczoraj powiedziała mi tak: Wiesz mamuś, bardzo cię kocham. I zdecydowałam, że jak będę dorosła i będę mamą, to będę z Wami mieszkać, bo tu jest fajnie w naszym domku.

Posted

Inteligentna i blyskotliwa ta nasza Jelenka :wink: Odpowiedz godna mistrza szachowego :D
Pokazywalam kolezance w pracy, ktora jest na etapie przygotowania do slubu (8.2013) i bardzo jej/nam sie podobala suknia, szczegolnie ta koronka. Nie widzialysmy tak fajnej, delikatnej sukni w zadnym sklepie internetowym.

Posted

Odsprzedałabym jej, tylko, że w tych szaleństwach weselnych poobrywałam rękawy! ;-) Ulka, powiedz jej, że suknia jest firmy Margarett. Oni prawie w każdym sezonie mają przynajmniej 2 suknie w takim stylu. Mój model nazywał się Nefredette. Powiedz jej, żeby wpisała "suknie ślubne Margarett" w google, to powinien jej się pokazać jakiś sklep internetowy z tymi sukniami - ja pamiętam, że trafiłam na taki, w którym było naprawdę sporo modeli do oglądania. Może pokaże się jej też jakieś info o sklepie w okolicy, który sprzedaje suknie tej firmy. Wtedy może do niego iść i poprosić o katalog i też coś wybierze. Ja pamiętam, że wyhaczyłam tę sukienkę w salonie bardzo dawno temu i jak zapytałam, czy będzie możliwość zamówienia jej na 2012 rok, to pani powiedziała, że nie ma problemu. Nawet jeśli producent nie ma jej na magazynie, to jest możliwość, że uszyje ten model na specjalne zamówienie. Ja ostatecznie swoją suknię znalazłam na gumtree.pl i odkupiłam używaną.

Posted

Jelenko, moja koleżanka jest wyższa od Ciebie, nie 'wjazłaby' w Twoją suknie. Piekne rzeczywiscie te suknie Margarett, takie delikatne, niewyzywające, piekne.
Ta jest cudna Dormita i Donatella : [URL]http://www.margarett.pl/lang/pl/page/kolekcje/id/3/kolekcja/109/[/URL]