bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zdjęcia extra, zwłaszcza to, jak tak fajnie łapki na "X" skrzyżował:lol: Pozdrawiamy mamę Marinki:lol: i pytamy kiedy to Marinka przestanie się chować za aparatem i wrzuci tu nam swoje fotę z Karo?:cool3::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ALeż KAro wypiękniał , cóż ta miłość i pełna micha żarcia nie robi z psem :multi: Quote
Wiedźma Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Piękne psisko. No ale wyżełki tak mają! Quote
Marinka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Karo :loveu: , a co tu tak cichutko u Ciebie :placz: Quote
DORA1020 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 No,Marinko,ale sesja zdjeciowa:-o:loveu:Karo moze nie wyglada najlepiej,no coz osypka zrobila swoje,ale za to wpatrzony w Ciebie jak w obrazek,to juz nie ten sam smutasek.Sliczne zdjecia. Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 o matko, on te miny bosskie strzela. jeszcze chudzinka, no nic dziwnego. ale oczy - juz inne :multi: Quote
Ajula Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bico napisał(a):Zdjęcia extra, zwłaszcza to, jak tak fajnie łapki na "X" skrzyżował:lol: wygląda jakby balet tańczył :evil_lol: piękny piesek i pomysleć ile takich cudeniek spędza całe życie w biedzie na tych ochydnych łańcuchach :shake: Quote
Marinka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam, ponieważ od dwóch dni bezskutecznie próbuję dostać się na dogo założyłam konto dodatkowe... co mam w tej sprawie zrobić...do kogo zwrócić się o pomoc Pozdrawiam Marinka Quote
Marinka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ick napisał(a)::loveu:Piękniś wyżełkowaty ! [FONT=Comic Sans MS]Ick[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Witamy Cię serdecznie na wątku naszego przystojniaka[/FONT] :bye::Rose::Rose::Rose: Quote
Marinka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pragnę powiedzieć, że Pani Rena dotrzymała danego słowa i wpłaciła 50 złotych na Karo [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy, :Rose: Pani Reno [/FONT]:loveu::Rose::Rose::Rose: Quote
Marinka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Marinkaa napisał(a):Witam, ponieważ od dwóch dni bezskutecznie próbuję dostać się na dogo założyłam konto dodatkowe... co mam w tej sprawie zrobić...do kogo zwrócić się o pomoc Pozdrawiam Marinka Napisałam w tej sprawie do moda i do admina...czekam na efekty :roll: Quote
Marinka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Najnowsze wpłaty na Karo: 1. POLUBEK_K ----15zl 2.p.Gosia i Andrzej B. z Poznania ----40zl 3.RENA (2???) ----50zl 4.AFURMI_RU --------15zl 5.ANNA JANINA N. z ZIELONEJ GORY -----50zl 6.BEN_ANI -----40zl 7.AGNIESZKA MAŁGORZATA B. Z KRAKOWA --------5z Razem: 215,00 złotych plus wcześniejsze rozliczenie: daje razem 480 złotych :eviltong: [FONT=Verdana]Rozliczenie wpłat na konto fundacji na dzień dzisiejszy:[/FONT] [FONT=Verdana]5zl -nick Magnolia-M9[/FONT] [FONT=Verdana]20zl- nick Kobietka83[/FONT] [FONT=Verdana]20zl- Alegierka [/FONT] [FONT=Verdana]70zl-Rixer[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-IrenaKa[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-Majqa[/FONT] [FONT=Verdana]50zl-Bico[/FONT] [FONT=Verdana]Na dzień dzisiejszy dla Karo jest : 265zl.[/FONT] Quote
Marinka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Century Gothic]Witam, oto plakat Karo :loveu: wykonany przez [/FONT][FONT=Century Gothic]anett[/FONT] :loveu: [FONT=Arial]Proszę drukujcie i wywieszajcie, gdzie się da ![/FONT] oryginalny rozmiar obrazka: 1654*2238 Quote
Marinka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale właśnie znalazł się chętny do adopcji Karo... jeszcze nic konkretnego nie wiem, ale trzymajcie mocno kciuki Cieszyłabym się ogromnie, bo dom ma referencje ... i z wizytami nie byłoby problemu Quote
magda222 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Marinkaa napisał(a):Dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale właśnie znalazł się chętny do adopcji Karo... jeszcze nic konkretnego nie wiem, ale trzymajcie mocno kciuki Cieszyłabym się ogromnie, bo dom ma referencje ... i z wizytami nie byłoby problemu Czekamy na konkrety. Nie cieszymy się. Quote
Marinka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 magda222 napisał(a):Czekamy na konkrety. Nie cieszymy się. Konkrety na chwilę obecną są takie: dom z ogrodem (oba do dyspozycji Karo), zakochani w psiaku Państwo z 8 letnim dzieckiem. Karo będzie miał dzisiaj robioną morfologię krwi, wczoraj został odrobaczony. Jest prywatnie dokarmiany przez panią pracującą w laboratorium (notabene uwielbiającą go) i na jej prośbę w nocy biega sobie swobodnie po wybiegu na tyłach Kliniki. Zaczął przybierać na wadze. Jest coraz bardziej radosny :lol: Quote
magda222 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Marinkaa napisał(a): Cieszyłabym się ogromnie, bo dom ma referencje ... i z wizytami nie byłoby problemu A referencje domek ma od kogo? Quote
Marinka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 magda222 napisał(a):A referencje domek ma od kogo? Od osoby pracującej w Klinice... nie ma obawy zostanie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna ...jutro będziemy to domawiać Quote
magda222 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Marinkaa napisał(a):Od osoby pracującej w Klinice... nie ma obawy zostanie przeprowadzona wizyta przedadopcyjna ...jutro będziemy to domawiać Super :) A Karusiowi za 6 godzin kończy się allegro. Mam nadzieję,że nie trzeba będzie odnawiać :) Quote
2010 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :loveu:Trzymamy mocno kciuki :loveu: To do jutra!!! Quote
Recommended Posts