Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

Piechcia dziękuję za zaproszenie:-)
Mam już trochę deklaracji, a tu chyba jeszcze nie odpowiedziałem na 4 PW,
tak więc mogę deklarować 10 zł/mies.
Z pozdrowieniami:-)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtuś napisał(a):
Piechcia dziękuję za zaproszenie:-)
Mam już trochę deklaracji, a tu chyba jeszcze nie odpowiedziałem na 4 PW,
tak więc mogę deklarować 10 zł/mies.
Z pozdrowieniami:-)

Dziękujemy ślicznie:-)
Moja wpłata też już poszła

Posted

oczywiście, że dziękujemy:)

KOCHANI MAMY JUŻ CAŁĄ SUMĘ 400ZŁ!!! ale oczywiście nie zaszkodzi zbierać dalej na kolejny miesiąc,aczkolwiek ja Dropsa w maju widzę już w wypasionym domku z ogrodem:)

a więc zbierajmy jeśli ktoś jeszcze ma zbędny grosz,lepiej mieć zapas niż za miesiąc znowu ból głowy.

Posted

jeśli zdarzy się tak wspaniale że Drops niedługo znajdzie dom, to resztę jego pieniędzy powędruje do jego kumpla "z celi" z tego samego naszego schroniska i tez jest w Bogatyni, na dodatek tak samo prawie wygląda:) to oczywiście Semir:)

jeszcze raz dziękuje ogromnie za wpłaty

Posted

piechcia15 napisał(a):
oczywiście, że dziękujemy:)

KOCHANI MAMY JUŻ CAŁĄ SUMĘ 400ZŁ!!! ale oczywiście nie zaszkodzi zbierać dalej na kolejny miesiąc,aczkolwiek ja Dropsa w maju widzę już w wypasionym domku z ogrodem:)

a więc zbierajmy jeśli ktoś jeszcze ma zbędny grosz,lepiej mieć zapas niż za miesiąc znowu ból głowy.

Piechcia, KAse trzeba dalej zbierac i szukac ludzi, którzy jeszcze nie maja świecących pustkami portfeli........ Mam nadzieje ze DROPS znajdzie domek, ale aby nie bylo nerwowej sytuacji w maju - zbierajmy kase dalej....

DROPSIK - mizianko!!!

Posted

dziś dzwoniła do mnie jakaś dziewczyna z Głogowa tam z tego Azylu chyba że jest jakiś fajny facet chętny na Dropsa!! miała mu dać namiary na mnie i powiedzieć, że najpierw jest obowiązkowe sprawdzanko domku:D czyli kolejne światełko w tunelu....

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziś dzwoniła do mnie jakaś dziewczyna z Głogowa tam z tego Azylu chyba że jest jakiś fajny facet chętny na Dropsa!! miała mu dać namiary na mnie i powiedzieć, że najpierw jest obowiązkowe sprawdzanko domku:D czyli kolejne światełko w tunelu....

no to :kciuki:

Posted

piechcia15 napisał(a):

To była Nasza Ania:-)
Coraz więcej osób interesuje się Dropsem:-)
Trzymamy kciuki mocno:-)

Posted

Cieszę się, że udało się zebrać kasę na hotel :lol:. Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu już hotel nie będzie potrzebny bo Dropsik będzie miał swój własny domek.