Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spróbuję się czegoś dowiedzieć na temat ogłoszeń w lokalnej prasie ... koszt itp
spróbujemy wstawić ogłoszenia tutaj [url]http://www.zinfo.pl/[/url] i [url]http://www.zgorzelec.info/[/url]

jest jakis gotowy tekst do ogłoszeń ? i na kogo kontakt ?

Posted

tekst można brać z allegro jest w pierwszym poście a kontakt albo modliszka też jest w allegro lub ja (pierwszy post)
a jeśli to ma być krótki tekst i samo gęste to: kastrat, przyszły dom-bez psów, wymaga dużo ruchu, wiek 3lata

Posted

piechcia15 napisał(a):
tekst można brać z allegro jest w pierwszym poście a kontakt albo modliszka też jest w allegro lub ja (pierwszy post)
a jeśli to ma być krótki tekst i samo gęste to: kastrat, przyszły dom-bez psów, wymaga dużo ruchu, wiek 3lata

odradzono mi "zawracanie" sobie głowy ogłoszeniem w lokalnym brukowcu (pracownik gazety ;))
najpóźniej jutro wieczorem zamieszczę ogłoszenia na naszych stronach lokalnych

Posted

z tym naszym brukowcem to jest tak że czyta go mało ludzi bo w nim g..wno jest
większość informacji na lokalnych www
gazetę kupują babcie bez dostępu do neta

myślę że ogłoszenia przede wszystkim w necie bo ogłoszenia bez zdjęć "nie mają mocy" ... a w gazetach przede wszystkim takie
ludzie to wzrokowcy więc zdjęcia to podstawa

Posted

piechcia15 napisał(a):
doszły Beaty M czyżby to ty bebcik?

taa... człowiek chce zachować anonimowość a tu na dogo niestety są tacy sprytni szpiedzy że wszystko wyszpieguja :)
czujni i przebiegli :) to wielka zaleta w walce z takimi z CZK :)
tak, to ja :)

Posted

sory bebcikowa trzeba było dodać w tytule anonim, to wtedy wiem o co chodzi:)

fundacja niemiecka wspierająca niegdyś Dropsa tym razem jednak przywiozła pieniążki 200zł więc na nowy miesiąc mamy, ale myślę że jeśli mamy nadwyżkę to można by poszaleć z ogłoszeniami w gazecie lub np w Przyjacielu Psie, wie ktoś jak to się odbywa i ile kosztuje?

Posted

ogłoszenia będą jutro bo jak się okazało żeby ogłoszenie ze zdjęciem dodać trzeba zapłacić w formie sms (jutro doładuję tel bo mam całe nic na koncie)
bez zdjęć sensu raczej nie ma zamieszczać

Posted

piechcia15 napisał(a):
oo to fajnie:) to potem mi napisz ile cię to wyniosło i ci kasiurkę dam:)

no wiesz co :obrazic:
jutro zrobię ... i głupio mi że dziś nie zrobiłam :oops:

Posted

Znalazłam takie coś odnośnie ceny za ogłoszenia w gazecie Moj pies:

Przyjmujemy ogłoszenia drobne do publikacji w miesięczniku "Mój Pies" oraz w serwisie internetowym www.psy.pl.

Ogłoszenia są płatne. Cena ogłoszenia internetowego to 15 zł za każdy miesiąc emisji.

Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty).

Ogłoszenia do miesięcznika "Mój Pies" przyjmujemy do 5. dnia miesiąca poprzedzającego emisję.

Dowód wpłaty za ogłoszenie prosimy przesłać na adres: "Mój Pies", dział reklamy, ul. Postępu 18b (budynek Orion), 02-676 Warszawa lub faxem: (022) 606-05-48.
Telefon : (022) 874-51-36

Posted

modliszka84 napisał(a):
W Moim Psie można też zamieścić bezpłatnie w kąciku adopcyjnym, ale baaardzo długo się czeka.

Mój pies pod tym względem leży, kontakt z redakcją jest fatalny - nie wiem po co podają w ogóle maila, bo pisałam kilka razy w różnych sprawach i ani razu nie dostałam odpowiedzi. Trzeba by pewnie dzwonić i się upominać o odpowiedź.

Generalnie ogłoszenie płatne wychodzi bardzo drogo, ze zdjęciem w granicach 140 zł jak dobrze pamiętam.

Dużo łatwiej dogadać się z Przyjaciel Pies - tam ogłoszenie płatne dla psa w potrzebie to 50% ceny, czyli ok. 60-70zł ze zdjęciem.

Posted

[quote name='fioneczka']jedno już jest http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/4050
drugie za chwilkę bo nie wiem jak się do niego zabrać (blondynka ;))

EDIT
jest i drugie http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=704&id=14188
ogłoszenie będzie w serwisie do 9 czerwca
muszę jeszcze sprawdzić czy mogę je jeszcze wyróżnić bo w takiej formie zdjęcia widać dopiero po otwarciu
SUPER:multi: ślicznie dziękujemy:lol:
Faktycznie 140zł za ogłoszenie to strasznie dużo ale jak Przyjaciel Pies ma taką zniżke to uważam że warto.Piecha chodziło mi o darmową stronę internetową promująca Dropsa taki dostałam pomysł.Ja nie umiem tego robić wieć nie wiem ile coś takiego zajmuje czasu itp więc się Was pytam co o tym myślicie?

Posted

super, fajne te ogłoszonka:) to w takim razie ja tez jestem za ogłoszeniem w PP, tylko, żeby nie było tak jak ostatnio że Kudłaty pojechał do domu kilka miesięcy temu a ostatnio było jego ogłoszenie ze zdjęciem:(to musi być w następnym numerze,da się tak?nie wiecie?trzeba chyba szybko działać:(
a co do strony internetowej to jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kto to zrobi:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
super, fajne te ogłoszonka:) to w takim razie ja tez jestem za ogłoszeniem w PP, tylko, żeby nie było tak jak ostatnio że Kudłaty pojechał do domu kilka miesięcy temu a ostatnio było jego ogłoszenie ze zdjęciem:(to musi być w następnym numerze,da się tak?nie wiecie?trzeba chyba szybko działać:(
a co do strony internetowej to jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kto to zrobi:(

Ale w której gazecie ukazało się ogłoszenie Kudłatego? W MP w kąciku adopcyjnym? Ja go chyba baaaaardzo dawno temu zgłaszałam, ale nie miałam żadnej odpowiedzi więc nie wiem czy o to chodzi.... Jeżeli tak to trochę niepoważne z ich strony, powinni najpierw zapytać czy zgłoszenie z przed kilku miesięcy jest aktualne.

W PP płatne ukazuje się w następnym miesiącu, w dziale ogłoszeń drobnych 'psy w potrzebie' czy jakoś tak, bo kąciku adopcyjnego tak jak w MP PP nie ma....