piechcia15 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 a wiesz ile to kosztuje?bo nie mam czasu nawet przejrzeć tego:( no nie wiem wymyślcie jakąś kampanię reklamową dla niego:) Quote
fioneczka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 spróbuję się czegoś dowiedzieć na temat ogłoszeń w lokalnej prasie ... koszt itp spróbujemy wstawić ogłoszenia tutaj [url]http://www.zinfo.pl/[/url] i [url]http://www.zgorzelec.info/[/url] jest jakis gotowy tekst do ogłoszeń ? i na kogo kontakt ? Quote
piechcia15 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 tekst można brać z allegro jest w pierwszym poście a kontakt albo modliszka też jest w allegro lub ja (pierwszy post) a jeśli to ma być krótki tekst i samo gęste to: kastrat, przyszły dom-bez psów, wymaga dużo ruchu, wiek 3lata Quote
bebcik Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 poszły dziś pieniądze wiec niedługo dotrą :) dla Dropsa :) Quote
wojtuś Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Witam, pieknie witam:) Kampania Ogłoszeniowa dla Dropsika - Dzięki:) Z pozdrowieniami;);) Quote
piechcia15 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 doszły pieniążki od andzi i Beaty M czyżby to ty bebcik? Quote
fioneczka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 piechcia15 napisał(a):tekst można brać z allegro jest w pierwszym poście a kontakt albo modliszka też jest w allegro lub ja (pierwszy post) a jeśli to ma być krótki tekst i samo gęste to: kastrat, przyszły dom-bez psów, wymaga dużo ruchu, wiek 3lata odradzono mi "zawracanie" sobie głowy ogłoszeniem w lokalnym brukowcu (pracownik gazety ;)) najpóźniej jutro wieczorem zamieszczę ogłoszenia na naszych stronach lokalnych Quote
piechcia15 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 aha ok czyli myślimy nad czymś innym,a może by dać do innej gazety innych miast tam jakoś w okolicy?Legnica, Wałbrzych?co myślicie o tym? Quote
fioneczka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 z tym naszym brukowcem to jest tak że czyta go mało ludzi bo w nim g..wno jest większość informacji na lokalnych www gazetę kupują babcie bez dostępu do neta myślę że ogłoszenia przede wszystkim w necie bo ogłoszenia bez zdjęć "nie mają mocy" ... a w gazetach przede wszystkim takie ludzie to wzrokowcy więc zdjęcia to podstawa Quote
bebcik Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 piechcia15 napisał(a):doszły Beaty M czyżby to ty bebcik? taa... człowiek chce zachować anonimowość a tu na dogo niestety są tacy sprytni szpiedzy że wszystko wyszpieguja :) czujni i przebiegli :) to wielka zaleta w walce z takimi z CZK :) tak, to ja :) Quote
piechcia15 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 sory bebcikowa trzeba było dodać w tytule anonim, to wtedy wiem o co chodzi:) fundacja niemiecka wspierająca niegdyś Dropsa tym razem jednak przywiozła pieniążki 200zł więc na nowy miesiąc mamy, ale myślę że jeśli mamy nadwyżkę to można by poszaleć z ogłoszeniami w gazecie lub np w Przyjacielu Psie, wie ktoś jak to się odbywa i ile kosztuje? Quote
piechcia15 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 ZAPRASZAM NA KOLEJNE BAZARKI, smycze odblaskowe,obroże itp. LINK W PODPISIE Quote
fioneczka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ogłoszenia będą jutro bo jak się okazało żeby ogłoszenie ze zdjęciem dodać trzeba zapłacić w formie sms (jutro doładuję tel bo mam całe nic na koncie) bez zdjęć sensu raczej nie ma zamieszczać Quote
piechcia15 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 oo to fajnie:) to potem mi napisz ile cię to wyniosło i ci kasiurkę dam:) Quote
fioneczka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 piechcia15 napisał(a):oo to fajnie:) to potem mi napisz ile cię to wyniosło i ci kasiurkę dam:) no wiesz co :obrazic: jutro zrobię ... i głupio mi że dziś nie zrobiłam :oops: Quote
oska1983 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Znalazłam takie coś odnośnie ceny za ogłoszenia w gazecie Moj pies: Przyjmujemy ogłoszenia drobne do publikacji w miesięczniku "Mój Pies" oraz w serwisie internetowym www.psy.pl. Ogłoszenia są płatne. Cena ogłoszenia internetowego to 15 zł za każdy miesiąc emisji. Jednorazowa emisja ogłoszenia w miesięczniku "Mój Pies" kosztuje 10 zł za każdą rozpoczętą linijkę (22 znaki) tekstu. Dodatkowo, aby wyróżnić ogłoszenie oferujemy możliwość opublikowania go w ramce (+15 zł), w ramce ze zdjęciem (+ 55 zł) lub na kolorowym tle (+ 20 proc. kwoty). Ogłoszenia do miesięcznika "Mój Pies" przyjmujemy do 5. dnia miesiąca poprzedzającego emisję. Dowód wpłaty za ogłoszenie prosimy przesłać na adres: "Mój Pies", dział reklamy, ul. Postępu 18b (budynek Orion), 02-676 Warszawa lub faxem: (022) 606-05-48. Telefon : (022) 874-51-36 Quote
modliszka84 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 W Moim Psie można też zamieścić bezpłatnie w kąciku adopcyjnym, ale baaardzo długo się czeka. Quote
fioneczka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jedno już jest http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/4050 drugie za chwilkę bo nie wiem jak się do niego zabrać (blondynka ;)) EDIT jest i drugie http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=704&id=14188 ogłoszenie będzie w serwisie do 9 czerwca muszę jeszcze sprawdzić czy mogę je jeszcze wyróżnić bo w takiej formie zdjęcia widać dopiero po otwarciu Quote
kasia14 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 modliszka84 napisał(a):W Moim Psie można też zamieścić bezpłatnie w kąciku adopcyjnym, ale baaardzo długo się czeka. Mój pies pod tym względem leży, kontakt z redakcją jest fatalny - nie wiem po co podają w ogóle maila, bo pisałam kilka razy w różnych sprawach i ani razu nie dostałam odpowiedzi. Trzeba by pewnie dzwonić i się upominać o odpowiedź. Generalnie ogłoszenie płatne wychodzi bardzo drogo, ze zdjęciem w granicach 140 zł jak dobrze pamiętam. Dużo łatwiej dogadać się z Przyjaciel Pies - tam ogłoszenie płatne dla psa w potrzebie to 50% ceny, czyli ok. 60-70zł ze zdjęciem. Quote
DAGA1505 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='fioneczka']jedno już jest http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/4050 drugie za chwilkę bo nie wiem jak się do niego zabrać (blondynka ;)) EDIT jest i drugie http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=704&id=14188 ogłoszenie będzie w serwisie do 9 czerwca muszę jeszcze sprawdzić czy mogę je jeszcze wyróżnić bo w takiej formie zdjęcia widać dopiero po otwarciu SUPER:multi: ślicznie dziękujemy:lol: Faktycznie 140zł za ogłoszenie to strasznie dużo ale jak Przyjaciel Pies ma taką zniżke to uważam że warto.Piecha chodziło mi o darmową stronę internetową promująca Dropsa taki dostałam pomysł.Ja nie umiem tego robić wieć nie wiem ile coś takiego zajmuje czasu itp więc się Was pytam co o tym myślicie? Quote
Marta666 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Przesłałam na Dropsa końcówkę z deklaracji na Semirka-20zł. Na razie więcej nie mogę pomóc. Quote
oska1983 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Tak patrzę na te zdjęcia z 1 postu - to on jest naprawdę prześliczny, szczególnie na tym zdjęciu portretowym. Miłośnikom rasy powinien się spodobać :) Quote
piechcia15 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 super, fajne te ogłoszonka:) to w takim razie ja tez jestem za ogłoszeniem w PP, tylko, żeby nie było tak jak ostatnio że Kudłaty pojechał do domu kilka miesięcy temu a ostatnio było jego ogłoszenie ze zdjęciem:(to musi być w następnym numerze,da się tak?nie wiecie?trzeba chyba szybko działać:( a co do strony internetowej to jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kto to zrobi:( Quote
kasia14 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 piechcia15 napisał(a):super, fajne te ogłoszonka:) to w takim razie ja tez jestem za ogłoszeniem w PP, tylko, żeby nie było tak jak ostatnio że Kudłaty pojechał do domu kilka miesięcy temu a ostatnio było jego ogłoszenie ze zdjęciem:(to musi być w następnym numerze,da się tak?nie wiecie?trzeba chyba szybko działać:( a co do strony internetowej to jestem jak najbardziej za, tylko pytanie kto to zrobi:( Ale w której gazecie ukazało się ogłoszenie Kudłatego? W MP w kąciku adopcyjnym? Ja go chyba baaaaardzo dawno temu zgłaszałam, ale nie miałam żadnej odpowiedzi więc nie wiem czy o to chodzi.... Jeżeli tak to trochę niepoważne z ich strony, powinni najpierw zapytać czy zgłoszenie z przed kilku miesięcy jest aktualne. W PP płatne ukazuje się w następnym miesiącu, w dziale ogłoszeń drobnych 'psy w potrzebie' czy jakoś tak, bo kąciku adopcyjnego tak jak w MP PP nie ma.... Quote
piechcia15 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 nie pamiętam w tej chwili która gazeta bo kupuje obie;] a szukać mi się nie chce i czasu brak,ale chyba ze 2 miesiące temu.jeszcze agnieszcze pisałam o tym Quote
Recommended Posts