Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaciłam 98 zł od Marcela. Zastanawiałam się, czy nie wstrzymać się w związku z tym domkiem :cool3: ale nie znam dobrze sytuacji finansowej psa, pewnie transport też byłby potrzebny. Więc tak czy owak, spożytkujcie je dobrze tylko najpierw potwierdzcie proszę czy dotarły :)

Posted

doszły pieniążki:) jeśli Dropsik znajdzie domek to semir odziedziczy jego kasę:)

Wczoraj przyjechała Pani zainteresowana, ale w oko wpadł jej jeszcze Semir i jeszcze jakiś inny psiak. Wyszła z Semirem na spacer, jutro z Dropsem a w niedzielę z tym trzecim i dopiero podejmie decyzję. Dlatego też wstrzymaliśmy się z wpłatą za miesiąc.

Posted

piechcia15 napisał(a):
doszły pieniążki:) jeśli Dropsik znajdzie domek to semir odziedziczy jego kasę:)

Wczoraj przyjechała Pani zainteresowana, ale w oko wpadł jej jeszcze Semir i jeszcze jakiś inny psiak. Wyszła z Semirem na spacer, jutro z Dropsem a w niedzielę z tym trzecim i dopiero podejmie decyzję. Dlatego też wstrzymaliśmy się z wpłatą za miesiąc.

czyli dalej nic nie wiadomo....no nic, czekamy w takim razie:)

Posted

już wiadomo...wiadomo, że babsko niezdecydowane wybrało...czwartego psa:(a raczej sunię cane corso!! tylko baba coś takiego mogła wymyślić...za duży wybór miała:(

czyli niestety z bólem serca robię przelew na kolejne 400zł:(

Posted

ech....no nic - ważne, że jakiś psiak znalazł domek - mam nadzieję, ze to już ostateczna decyzja...a suni też się należało - chyba Ecia albo bryza - nie wiem która akurat tej pani spasowała...ale chyba Ecia bidulka

Posted

daga i co z twoją wpłatą??bo nadal nie doszła:( może konto pomyliłaś? a jak robiłaś przelew?bo jeśli na poczcie to jeszcze poczekamy:)

ciociu andziu wpłać pieniążki na Dropsika:)

Posted

dzięki dzięki:), modlę sie aby i w tym miesiącu Niemcy przywieźli kasę, bo nic nie pisali, a bez tych 200zł ani rusz:( mamy pustki na koncie:(

PONOWNIE WYSTAWIŁAM BAZARKI Z PSIMI AKCESORIAMI ZAPRASZAM SERDECZNIE link w podpisie:) to próba reanimacji naszego Psiego Konta:(

Posted

nie no nie wpłacaj, chyba że masz za dużo:) przecież nie twoja wina, że kasa zginęła, albo sprawdź nr konta, może pomyliłaś. Zapytaj na poczcie czy nie ma szansy na wyjaśnienie tej sprawy.Może jednak?