Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

Drops miał w niedzielę odwiedziny... Niestety nic z tego nie wyszło, bo w domu było 9letnie dziecko i pan Marek uznał że Drops się nie nadaje dla tych ludzi.

W ten weekend kolejna wizyta - tym razem ludzie z Zabrza. Mieli 14 lat identycznego amstafa... no trzymać kciuki!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki :loveu:

A jeśli ta rodzina z dzieckiem ok, to może wziąć namiary, na pewno znalazłoby się jakieś bullowate cielątko które nadaje się do starszych dzieci? W końcu 9 lat to już nie takie maluszki ;)

Posted

[quote name='modliszka84']Drops miał w niedzielę odwiedziny... Niestety nic z tego nie wyszło, bo w domu było 9letnie dziecko i pan Marek uznał że Drops się nie nadaje dla tych ludzi.

W ten weekend kolejna wizyta - tym razem ludzie z Zabrza. Mieli 14 lat identycznego amstafa... no trzymać kciuki![/QUOTE]

kciuki mocno zaciśnięte :-)

Posted

[quote name='piechcia15']Proszę cioteczki Dropsowe, te której jeszcze nie wpłaciły aby to zrobiły, bo jutro lub w czwartek muszę zapłacić za dropsa[/QUOTE]

Możesz sprawdzic za jaki miesiąc zalegam? ostatnio miałam trochę problemów finansowych i mogłam coś przeoczyć z wpłatami...

Posted

mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne ale dziękujemy ci ciociu:) a może lepiej dałabyś tą deklarację Dosi cooo??ona tak pilnie potrzebuje kasy a Drops ja ma w całości:( plissss

dzięki tej deklaracji mogłaby już jechać do DT:( dziewczyny proszę:(

Posted

[quote name='piechcia15']mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne ale dziękujemy ci ciociu:) a może lepiej dałabyś tą deklarację Dosi cooo??ona tak pilnie potrzebuje kasy a Drops ja ma w całości:( plissss

dzięki tej deklaracji mogłaby już jechać do DT:( dziewczyny proszę:([/QUOTE]

ok, to niech będzie dla dosi:) Oby Drops juz poszedł do swojego domu

Posted

kurcze:( czyli nici pewnie z adopcji...ech ci ludzie - nawet nie raczą powiadomic:(

kolejne psiaki potrzebujące wsparcia - boshe , z dnia na dzień jest ich coraz więcej:(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/144249-Cudem-unikn%C4%99%C5%82%C4%85-%C5%9Bmierci-kto-da-dom-astce?p=14951428#post14951428[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!/page16[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187403-Pabianice-amstaf-z-odci%C4%99t%C4%85-%C5%82ap%C4%85-po-wypadku-b%C5%82aga-o-pomoc!/page13[/url]

Posted

Już zaległości finansowe wyrównałam :) przepraszam, ale nie zawsze jest tak jak sobie planujemy..
ejże, Dropsik, skacz do gory, po domek :)

Posted

doszły pieniązki od cioteczki bebcikowej:)

cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :(

Posted

doszła wpłata od Yana i od jakiejś Dagmary więc chyba od DAGI?? DAGO pisz proszę swój nick w przelewie bo nie pamiętam wszystkich nazwisk z dogomanii:)

z racji tego że Dropsik ma sporą nadwyżkę finansową poprosiłam Kasię14 aby uśmiechnęła się do Przyjaciela Psa o ogłoszonko dla niego:) szkoda tylko, że tak późno na to wpadłam bo do piątego chyba zgłoszenia przyjmują i w tym miesiącu już się nie załapie:(

jakie są jeszcze płatne ogłoszenia?macie jakiś pomysł??

a nie wiecie co trzeba zrobić aby znaleźć się w PP na stronie pt "Opuszczonym psom pomagamy znaleźć dom" tam umieszczają takie duuuże zdjęcia z duuuzymi opisami psów bezdomniaczków, tylko jak się tam znaleźć?:(

Posted

no nie wiem w gazecie jest zawsze jedna strona podzielona na 4 części i są 4 psy opisane, nie tak jak Bumiś miał małe zdjęcie i dwie linijki tekstu wśród innych ogłoszeń. Te mają po pół strony tekstu:)

a może i tak, bo Bumiś był w :ogłoszeniach drobnych" a to są adopcje. A więc co trzeba zrobić i ile kasiury wyłożyć?:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
no nie wiem w gazecie jest zawsze jedna strona podzielona na 4 części i są 4 psy opisane, nie tak jak Bumiś miał małe zdjęcie i dwie linijki tekstu wśród innych ogłoszeń. Te mają po pół strony tekstu:)

A, to się dowiem. Bo z tych małych ogłoszen nie ma odzewu, sama widzisz...:( Sądze, że albo losowo z tej strony co podałam, albo trzeba się uśmiechnąć :) Jutro do nich napiszę...

Posted

piechcia15 napisał(a):
doszła wpłata od Yana i od jakiejś Dagmary więc chyba od DAGI?? DAGO pisz proszę swój nick w przelewie bo nie pamiętam wszystkich nazwisk z dogomanii:)

z racji tego że Dropsik ma sporą nadwyżkę finansową poprosiłam Kasię14 aby uśmiechnęła się do Przyjaciela Psa o ogłoszonko dla niego:) szkoda tylko, że tak późno na to wpadłam bo do piątego chyba zgłoszenia przyjmują i w tym miesiącu już się nie załapie:(

jakie są jeszcze płatne ogłoszenia?macie jakiś pomysł??

a nie wiecie co trzeba zrobić aby znaleźć się w PP na stronie pt "Opuszczonym psom pomagamy znaleźć dom" tam umieszczają takie duuuże zdjęcia z duuuzymi opisami psów bezdomniaczków, tylko jak się tam znaleźć?:(

Tak Tak Dagmara to ja :-)Zawszę wpisuję nik na końcu, panie u okienku się uparały że muszą być pełne dane.Będę wpisywać nick na początku:-) Długo nie zaglądałam komp siadł i nie miałam go 3 mc prawie miałam nadzieję że Drops już dawno w domu....