modliszka84 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Drops miał w niedzielę odwiedziny... Niestety nic z tego nie wyszło, bo w domu było 9letnie dziecko i pan Marek uznał że Drops się nie nadaje dla tych ludzi. W ten weekend kolejna wizyta - tym razem ludzie z Zabrza. Mieli 14 lat identycznego amstafa... no trzymać kciuki! Quote
oska1983 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 O kurczę to trzymamy kciuki:) A on się nie nadaje dla takich większych dzieci?? Ja myslałam że złagodniał :( Quote
pinkmoon Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Trzymam kciuki :loveu: A jeśli ta rodzina z dzieckiem ok, to może wziąć namiary, na pewno znalazłoby się jakieś bullowate cielątko które nadaje się do starszych dzieci? W końcu 9 lat to już nie takie maluszki ;) Quote
Yana Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='modliszka84']Drops miał w niedzielę odwiedziny... Niestety nic z tego nie wyszło, bo w domu było 9letnie dziecko i pan Marek uznał że Drops się nie nadaje dla tych ludzi. W ten weekend kolejna wizyta - tym razem ludzie z Zabrza. Mieli 14 lat identycznego amstafa... no trzymać kciuki![/QUOTE] kciuki mocno zaciśnięte :-) Quote
piechcia15 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Proszę cioteczki Dropsowe, te której jeszcze nie wpłaciły aby to zrobiły, bo jutro lub w czwartek muszę zapłacić za dropsa Quote
andzia69 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='piechcia15']Proszę cioteczki Dropsowe, te której jeszcze nie wpłaciły aby to zrobiły, bo jutro lub w czwartek muszę zapłacić za dropsa[/QUOTE] Możesz sprawdzic za jaki miesiąc zalegam? ostatnio miałam trochę problemów finansowych i mogłam coś przeoczyć z wpłatami... Quote
oska1983 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Piechcia, skoro Sara juz się dobrze zaklimatyzowała w nowym domku, to możesz dopisać mnie 50zł/mies w stałych. Chyba że może nie będzie juz takiej potrzeby:D Quote
piechcia15 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne ale dziękujemy ci ciociu:) a może lepiej dałabyś tą deklarację Dosi cooo??ona tak pilnie potrzebuje kasy a Drops ja ma w całości:( plissss dzięki tej deklaracji mogłaby już jechać do DT:( dziewczyny proszę:( Quote
oska1983 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='piechcia15']mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne ale dziękujemy ci ciociu:) a może lepiej dałabyś tą deklarację Dosi cooo??ona tak pilnie potrzebuje kasy a Drops ja ma w całości:( plissss dzięki tej deklaracji mogłaby już jechać do DT:( dziewczyny proszę:([/QUOTE] ok, to niech będzie dla dosi:) Oby Drops juz poszedł do swojego domu Quote
piechcia15 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 niestety nikt nie przyjechał do Dropsika:( może zapomnieli??:( Aga weź no napisz do nich, może pogubili telefony albo co?:( Quote
oska1983 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 :( ale i tak fajnie że ktoś zaczyna się interesować Dropsem Quote
andzia69 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 kurcze:( czyli nici pewnie z adopcji...ech ci ludzie - nawet nie raczą powiadomic:( kolejne psiaki potrzebujące wsparcia - boshe , z dnia na dzień jest ich coraz więcej:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/144249-Cudem-unikn%C4%99%C5%82%C4%85-%C5%9Bmierci-kto-da-dom-astce?p=14951428#post14951428[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!/page16[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/187403-Pabianice-amstaf-z-odci%C4%99t%C4%85-%C5%82ap%C4%85-po-wypadku-b%C5%82aga-o-pomoc!/page13[/url] Quote
bebcik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Już zaległości finansowe wyrównałam :) przepraszam, ale nie zawsze jest tak jak sobie planujemy.. ejże, Dropsik, skacz do gory, po domek :) Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 doszły pieniązki od cioteczki bebcikowej:) cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
bebcik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 I jeszcze raz przepraszam za zaległosci i proszę o przypominanie mi gdy się zagapię :) skacz do góry Dropsik, Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 doszła wpłata od Yana i od jakiejś Dagmary więc chyba od DAGI?? DAGO pisz proszę swój nick w przelewie bo nie pamiętam wszystkich nazwisk z dogomanii:) z racji tego że Dropsik ma sporą nadwyżkę finansową poprosiłam Kasię14 aby uśmiechnęła się do Przyjaciela Psa o ogłoszonko dla niego:) szkoda tylko, że tak późno na to wpadłam bo do piątego chyba zgłoszenia przyjmują i w tym miesiącu już się nie załapie:( jakie są jeszcze płatne ogłoszenia?macie jakiś pomysł?? a nie wiecie co trzeba zrobić aby znaleźć się w PP na stronie pt "Opuszczonym psom pomagamy znaleźć dom" tam umieszczają takie duuuże zdjęcia z duuuzymi opisami psów bezdomniaczków, tylko jak się tam znaleźć?:( Quote
kasia14 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Chodzi Ci o to? http://www.pies.pl/psy_do_adopcji_k352.html Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 no nie wiem w gazecie jest zawsze jedna strona podzielona na 4 części i są 4 psy opisane, nie tak jak Bumiś miał małe zdjęcie i dwie linijki tekstu wśród innych ogłoszeń. Te mają po pół strony tekstu:) a może i tak, bo Bumiś był w :ogłoszeniach drobnych" a to są adopcje. A więc co trzeba zrobić i ile kasiury wyłożyć?:) Quote
kasia14 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 piechcia15 napisał(a):no nie wiem w gazecie jest zawsze jedna strona podzielona na 4 części i są 4 psy opisane, nie tak jak Bumiś miał małe zdjęcie i dwie linijki tekstu wśród innych ogłoszeń. Te mają po pół strony tekstu:) A, to się dowiem. Bo z tych małych ogłoszen nie ma odzewu, sama widzisz...:( Sądze, że albo losowo z tej strony co podałam, albo trzeba się uśmiechnąć :) Jutro do nich napiszę... Quote
DAGA1505 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 piechcia15 napisał(a):doszła wpłata od Yana i od jakiejś Dagmary więc chyba od DAGI?? DAGO pisz proszę swój nick w przelewie bo nie pamiętam wszystkich nazwisk z dogomanii:) z racji tego że Dropsik ma sporą nadwyżkę finansową poprosiłam Kasię14 aby uśmiechnęła się do Przyjaciela Psa o ogłoszonko dla niego:) szkoda tylko, że tak późno na to wpadłam bo do piątego chyba zgłoszenia przyjmują i w tym miesiącu już się nie załapie:( jakie są jeszcze płatne ogłoszenia?macie jakiś pomysł?? a nie wiecie co trzeba zrobić aby znaleźć się w PP na stronie pt "Opuszczonym psom pomagamy znaleźć dom" tam umieszczają takie duuuże zdjęcia z duuuzymi opisami psów bezdomniaczków, tylko jak się tam znaleźć?:( Tak Tak Dagmara to ja :-)Zawszę wpisuję nik na końcu, panie u okienku się uparały że muszą być pełne dane.Będę wpisywać nick na początku:-) Długo nie zaglądałam komp siadł i nie miałam go 3 mc prawie miałam nadzieję że Drops już dawno w domu.... Quote
Recommended Posts