Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
niech się hartuje:)

dokładnie tym bardziej że psów w typie amstafów jest coraz więcej w samej polsce tylko w schronach ładnych parę setek:-(
niech się przyzwyczaja

Posted

Wyskok w górę Dropsik, nie po patyk tylko po domek :) śliczny jestesi taki na dodatek mądry że powinni sie po ciebie w kolejce ustawiać. Skacz wysoko bo domki sie zagapiły :)

Posted

widzę że dziewczyny ostro pchają Dropsa na góre a psisko wielkie:-)więc i ja pomogę.Tak ostatnio myślałam gdzie w okolicach Bogatyni(mam na myśli gazety) można pozamieszczać ogłoszenia o Dropsie wiecie może?I p Prezes podsuneła mi pomysł żeby utworzyć mu stronę gdzie były by wszystkie aktualne informacje i zdjęcia bez zbędnych gadanin jak tu na forum.Co o tym myślicie?Wiem że można to zrobić bez nakładów finansowych są darmowe strony np org oht(czy cuś takiego)

Posted

ale w sensie co, strona internetowa?? bo w pierwszym poście są wszystkie informacje, cała galeria zdjęć, jeśli o to chodzi.
Nikt nie mieszka w tamtych okolicach aby jakąś gazetę lokalna podłapać?zapytam p.Marka

Posted

ale o co Wam chodzi o ogłoszenie w lokalnej gazecie ?

ja jestem z tego terenu, lokalny brukowiec to czarno-biała gazeta niekoniecznie chętnie kupowana

ogłoszenia zamieszczane w kwadraciku 2/4 cm ok ...

Posted

[quote name='piechcia15']myślisz że jest sens dać dam ogłoszenie?[/QUOTE]

wiesz, spróbować mozna lecz wątpię ze ktoś zagląda w te ogłoszenia
jeśli ktos szuka psiaka szuka w necie
a wygląda to tak [url]http://gazetaregionalna.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1[/url] (na papierze identycznie)
wejdź w ogłoszenia - zwierzęta (ogłoszenia bez zdjęć)