ania z poznania Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cioteczki, przedstawiam Kikę: http://www.dogomania.pl/threads/182977-Kika-PITBULLKA-REDNOSKA-szuka-nowego-domu?p=14408988#post14408988 Quote
piechcia15 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 a oto i nowa wiosenna galeria Dropsika:) doszłam do wniosku, że tego psa ziemia parzy w łapy:)on na każdym zdjęciu jest w powietrzu:) GALERIA buzi buzi:) Quote
DAGA1505 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 he he no dobre:-) Super foty:-) Coraz częściej myśle aby odwiedzić Dropsa w realu ale w ciąż brak czasu... Gdzie dokładnie mieści się Bogatynia? Quote
oska1983 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Piękny jest Dropsik :) taka wiosenna radość na pysku Quote
piechcia15 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 aaa weź sobie wygoogluj mapę i zobacz:) nie no żartuje:) pod Zgorzelcem przy granicy (lewy dolny róg Polski):) Quote
piechcia15 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 doszły pieniążki od bebcikowej KOCHANE CIOTECZKI!!! TRAGEDIA, fundacja Niemiecka, która pomagała nam co miesiąc dokładając 200zł powiedziała STOP i koniec z pomocą;( Ich zdaniem to trwa już za długo i nie będą już pomagać. Nie wspomnę juz o tym, że nasze PSIE KONTO groszem nie śmierdzi;( PILNIE MUSIMY ZACZĄĆ ZBIERAĆ DEKLARACJE, bo inaczej trzeba będzie zabrać Dropsa do ... schroniska... roześlijcie proszę apele do swoich znajomych (którzy lubią pomagać):D przydałby się tez banerek z apelem o pomoc. Quote
bebcik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ok, deklaruję się na stałe ale proszę o przypominanie zawsze 1 miesiąca :) bo ja gapa jestem. Na stałe 25 zł a czasem i więcej, w zależności od sytuacji w danym miesiącu. Gdyby udało mi się rzucić palenie to byłoby więcej ale ..:( Quote
andzia69 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 kurcze...niedobrze...:( może wykupcie jakis pakiet ogłoszeniowy...juz nei wiem co...on powinien mieć swojego ludzika do kochania:(:( ja juz nie dam rady więcej dołożyć... Quote
piechcia15 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 andziu, ciebie nawet już nie brałam pod uwagę:) ale on te podstawowe ma...chyba. Allegro napewno, ty masz kolejne podstawowe, a czy ktoś jeszcze ma jego ogłoszenia?:( my nawet nie mamy na taki pakiet:( Quote
piechcia15 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 np na jego allegro: http://allegro.pl/item984688702_drops_piekny_dostojny_amstaf.html można dodać nowe fotki z pierwszego postu Quote
agata51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Co ja robię na wątku amstaffa?!!!!!!!!! Jeszcze nie wiem, piechcia wzywa, więc jestem - jej nie sposób odmówić. Jutro sobie poczytam wątek tego potwora o jakże słodkim imieniu (miałam kiedyś psa Dropsa, ale wyglądał zgoła inaczej) i może coś wymyślę. Fanki amstafków wiedzą o istnieniu Dropsa? Quote
bebcik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wiedzą, wiedza ale tych biedaków jest takie mnóstwo że nie sposób wszystkie ogarnąć :( Quote
modliszka84 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dagmara z niebieskiego forum co jakiś czas robi Dropsowi ogłoszenia, więc myslę że w necie go widać. Ja bym spróbowała w lokalnej prasie, ale pojęcia nie mam gdzie w tamtej okolicy mozna załatwić cośtakiego. Quote
andzia69 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a ja szukam pomocy dla Ivo: IVO - bardzo potrzebuje tymczasu - ma czas do końca tygodnia i zostanei uśpiony http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4135 Nowego domu poszukuje pitbull red nose IVO. Ivo ma ok. 5 lat, jest psem domowym, bardzo dobrze utrzymanym, z aktualnymi szczepieniami. Jest posłuszny, miły. Lubi aktywność, np. w postaci biegania przy rowerze. Ivo potrafi grzecznie zostawać w domu, nic nie zniszczy przez wiele godzin...pomóżmy mu!!! Jego właściciel jest jak podejrzewamy pod presją rodziny (w domu jest małe dziecko) Quote
bebcik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ludziom na głowę coś szkodzi Takiego pięknego psa się chcą pozbyć??? Quote
agata51 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 "(w domu jest małe dziecko)" Tośmy się doczekali - to już nie psy są zagrożeniem dla dla dzieci, tylko dzieci (małe!!!) dla psów! Miał rację mój mądry tata, mawiając: "dzieci są zakałą ludzkości". Quote
oska1983 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :) Dropsik będzie zbyt mądry jak będzie tyle czasu na szkoleniu w Bogatyni Quote
piechcia15 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 słuchajcie Drogie Cioteczki Dropsikowe. Piszę do was bo wyniknęła taka, a nie inna sytuacja finansowa Dropsa i niestety nie stać już nas na Bogatynię:( DAGA1505 zaproponowała mi na PW (mam nadzieję że moge o tym napisać):) aby przenieć Dropsika do Azylu prowadzonego przez GŁOGOWSKIE STOWARZYSZENIE POMOCY ZWIERZĘTOM AMICUS. Płacilibyśmy tylko za karmę. Miałby duzy nowy boks, kontakt z ludźmi, treserką w postaci prezeski stowarzyszenia oraz DAGĘ:D Daga chciałaby pojechać do Bogatyni aby p.Marek przedstawił jej naszego dżentelmena i instrukcję jego obsługi. Sama ma "wymagającego" pitbulla więc wie o czym mówi. Nie chciałabym sama podejmować decyzji. Oczywiście nigdzie nie będzie miał lepiej niż w Bogatynii, ale sytuacja nas zmusza do takich decyzji:( napiszę do p.Marka co o tym sądzi i czy taka zmiana może wpłynąć na juz okiełznany charakter Dropsa. no i najważniejszy argument...w Azylu przewija się więcej ludzi, jest więcej adopcji i większa szansa, ze ktoś psiura wypatrzy czekam na komentarze Drops ma opłacony hotel do 21.04 a potem....?????????????? Quote
oska1983 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jeśli miałby tam dobre warunki, to jest to jakieś wyjście:) Quote
andzia69 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Piechcia...lepsze to nizby miał wracac do schronu i znowu miałby się cofnąć...skoro będzie sie z nim pracować to jestem za;) Quote
Recommended Posts