Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doszły pieniążki od bebcikowej

KOCHANE CIOTECZKI!!! TRAGEDIA, fundacja Niemiecka, która pomagała nam co miesiąc dokładając 200zł powiedziała STOP i koniec z pomocą;( Ich zdaniem to trwa już za długo i nie będą już pomagać. Nie wspomnę juz o tym, że nasze PSIE KONTO groszem nie śmierdzi;(

PILNIE MUSIMY ZACZĄĆ ZBIERAĆ DEKLARACJE, bo inaczej trzeba będzie zabrać Dropsa do ... schroniska...

roześlijcie proszę apele do swoich znajomych (którzy lubią pomagać):D

przydałby się tez banerek z apelem o pomoc.

Posted

Ok, deklaruję się na stałe ale proszę o przypominanie zawsze 1 miesiąca :) bo ja gapa jestem. Na stałe 25 zł a czasem i więcej, w zależności od sytuacji w danym miesiącu. Gdyby udało mi się rzucić palenie to byłoby więcej ale ..:(

Posted

kurcze...niedobrze...:( może wykupcie jakis pakiet ogłoszeniowy...juz nei wiem co...on powinien mieć swojego ludzika do kochania:(:( ja juz nie dam rady więcej dołożyć...

Posted

andziu, ciebie nawet już nie brałam pod uwagę:) ale on te podstawowe ma...chyba. Allegro napewno, ty masz kolejne podstawowe, a czy ktoś jeszcze ma jego ogłoszenia?:( my nawet nie mamy na taki pakiet:(

Posted

Co ja robię na wątku amstaffa?!!!!!!!!! Jeszcze nie wiem, piechcia wzywa, więc jestem - jej nie sposób odmówić. Jutro sobie poczytam wątek tego potwora o jakże słodkim imieniu (miałam kiedyś psa Dropsa, ale wyglądał zgoła inaczej) i może coś wymyślę. Fanki amstafków wiedzą o istnieniu Dropsa?

Posted

Dagmara z niebieskiego forum co jakiś czas robi Dropsowi ogłoszenia, więc myslę że w necie go widać.
Ja bym spróbowała w lokalnej prasie, ale pojęcia nie mam gdzie w tamtej okolicy mozna załatwić cośtakiego.

Posted

a ja szukam pomocy dla Ivo:

IVO - bardzo potrzebuje tymczasu - ma czas do końca tygodnia i zostanei uśpiony

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4135

Nowego domu poszukuje pitbull red nose IVO.
Ivo ma ok. 5 lat, jest psem domowym, bardzo dobrze utrzymanym, z aktualnymi szczepieniami.
Jest posłuszny, miły. Lubi aktywność, np. w postaci biegania przy rowerze.

Ivo potrafi grzecznie zostawać w domu, nic nie zniszczy przez wiele godzin...pomóżmy mu!!!
Jego właściciel jest jak podejrzewamy pod presją rodziny (w domu jest małe dziecko)

Posted

"(w domu jest małe dziecko)"

Tośmy się doczekali - to już nie psy są zagrożeniem dla dla dzieci, tylko dzieci (małe!!!) dla psów! Miał rację mój mądry tata, mawiając: "dzieci są zakałą ludzkości".

Posted

słuchajcie Drogie Cioteczki Dropsikowe.
Piszę do was bo wyniknęła taka, a nie inna sytuacja finansowa Dropsa i niestety nie stać już nas na Bogatynię:(
DAGA1505 zaproponowała mi na PW (mam nadzieję że moge o tym napisać):) aby przenieć Dropsika do Azylu prowadzonego przez GŁOGOWSKIE STOWARZYSZENIE POMOCY ZWIERZĘTOM AMICUS. Płacilibyśmy tylko za karmę.
Miałby duzy nowy boks, kontakt z ludźmi, treserką w postaci prezeski stowarzyszenia oraz DAGĘ:D
Daga chciałaby pojechać do Bogatyni aby p.Marek przedstawił jej naszego dżentelmena i instrukcję jego obsługi. Sama ma "wymagającego" pitbulla więc wie o czym mówi.
Nie chciałabym sama podejmować decyzji. Oczywiście nigdzie nie będzie miał lepiej niż w Bogatynii, ale sytuacja nas zmusza do takich decyzji:(
napiszę do p.Marka co o tym sądzi i czy taka zmiana może wpłynąć na juz okiełznany charakter Dropsa.
no i najważniejszy argument...w Azylu przewija się więcej ludzi, jest więcej adopcji i większa szansa, ze ktoś psiura wypatrzy
czekam na komentarze

Drops ma opłacony hotel do 21.04 a potem....??????????????