Wola Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Przeszłam wczoraj wieczorem wszystkie znane mi "sklepowiska" i znalazłam tylko jedno ogłoszenie o znalezionym psie i zapewniam że to nie Viza (było to ogłoszenie o nie dużym psie na moje oko trochę jamikowatym z klapniętymi uszami). innego ogłoszenia nie widziałam... Quote
Betbet Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 zgadza się, tlyko to ogłoszenie jest wo kolicy Quote
Izis1984 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ul. Jagiellońska, skalada sie z dwóc prostych-prostopadlych do siebie ulic- obydwie są sprawdzone? Przepraszam ze tak dopytuje, zapewne mieszkancy wiedza :oops: Ale w razie W" moge podjechac i tez sie porozglądać :oops: Quote
Wola Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Racja, składa się z dwóch ulic tylko że ta przyjmijmy główna ma sklepy prawie na całej długości, a ta druga ma tylko na początku, potem są same bloki. Rozejrzałam się na obu... Quote
eskimoteam Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mam informacje o Vizie!!!!!!!!!!!! Była widziana dzisiaj!!!!!!! ( uważam, że to ona, opis bardzo pasuje ze względu na obrożę, wygląd i zachowanie ). ...o godz. 13.30 w lesie na drodze leśnej pomiędzy dużą gwiazdą a małą gwiazdą (nazwa własna miejsc w lesie). Suka unika ludzi, ale daje sie podejśc na pewna odległość. Aby tam trafić do lasu wchodzi się od konca ul. 23 marca w Sopocie. To bardzo duży obszar. Wszystkie osoby, które mogą jeszcze pomóc proszę o pomoc w poszukiwaniach i drukowaniu i przyklejaniu tam ogłoszeń. Ja własnie się urtywam z pracy i jadę. Jestem pewien, że to ONA! 601 48 66 11 B. Quote
AMIŚKA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [COLOR=Blue]Zycze Tobie, abyś z nia wrócił!!!:lol:[/COLOR]:lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Canaveral-staff Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 aż mi ciarki po plecach przeszły :-o:-o trzymam kciuki za Wasze spotkanie i mam nadzieje że jak siądę do komputera wieczorem odczyatam wspaniałe wiadomości:multi: Quote
pinkmoon Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 O kurczę, może w końcu będzie pozytywny przełom w sprawie! Quote
Habibi Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi wracaj, cholero jedna :) Quote
ASICAiBREGO Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bartek w tej chwili jest przy Wielkiej Gwieździe- skrzyżowanie leśnych sopockich dróg Vizki narazie nie ma, ale to dopiero poczatek poszukiwań. Rozważane są znowu opcje pt. Rozbijamy obóz i szukamy, szukamy, szukamy Ja niestety mam grypisko jakiś, wiec pomagać bede tylko wirtualnie. Quote
Kuna Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Vizy niestety nadal nie ma... ale cały czas pełni jestesmy nadziei. Jutro znowu zostanie założony obóz, juz są chetni do pomocy:multi:. Jestescie wszyscy cudowni!! Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Naprawdę nie można zostawić nic "zapachowego",co kojarzyłaby z właścicielem? Może jakiś podkoszulek? Przecież zapach "pana" chyba powinna kojarzyć? Wtedy jest szansa,że trzymałaby się tego miejsca? I wracała do niego? Quote
Vidge Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No wreszcie jakieś info! A ja mam jak na złość pracujący weekend:angryy: Trzymam kciuki, żeby się spotkali Quote
Canaveral-staff Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 słowa uznania dla wszystkich niosących pomoc w poszukiwaniach Quote
Betbet Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 o matkoooo żeby się znalazła nooo:/ jak raz leżę z obolałym gardłem i nie wime co mi się rozwija:/ Quote
pinkmoon Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 wszyscy chyba czekają w napięciu na upragnione dobre wiadomości.. Quote
iwi10 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jak ktoś ma możliwość pomocy to obóz jest w Borodzieju. Quote
Narvana Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 czesc, tydzien temu przeprowadzilam sie do Gdanska i mieszkam na Zabiance. Codziennie razem z moja Garuda szukamy Vizy. Jak na razie bez skutku. Nie mam pojecia gdzie jest Borodziej, ale jak bedziecie sie umawiac na Zabiance badz Przymorzu, to jestem do dyspozycji. Quote
Karolina Kolumna Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Borodziej to leśniczówka na Spacerowej - między zoo a Realem, jak jedziesz w strone obwodnicy po prawej jest znak. Quote
Narvana Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 u, zoo mniej wiecej wiem gdzie jest... daleko stad :/ Quote
bartek22 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wędrowałam wczoraj po lesie od AWF do Sopotu i nic . Myślę ,że dzikie zwierzaki zaczynają schodzić bliżej osiedli bo mój pies tropił jak oszalały ,musiałam go zapiąć na smycz. Quote
Betbet Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Około 14 ruszamy z PKP Oliwa do zoo. No chyba że lunie jakoś mocno. Będziemy się rozglądać. Quote
Iwona. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='eskimoteam']Mam informacje o Vizie!!!!!!!!!!!! Była widziana dzisiaj!!!!!!! ( uważam, że to ona, opis bardzo pasuje ze względu na obrożę, wygląd i zachowanie ). ...o godz. 13.30 w lesie na drodze leśnej pomiędzy dużą gwiazdą a małą gwiazdą (nazwa własna miejsc w lesie). Suka unika ludzi, ale daje sie podejśc na pewna odległość. Aby tam trafić do lasu wchodzi się od konca ul. 23 marca w Sopocie. To bardzo duży obszar. Wszystkie osoby, które mogą jeszcze pomóc proszę o pomoc w poszukiwaniach i drukowaniu i przyklejaniu tam ogłoszeń. Ja własnie się urtywam z pracy i jadę. Jestem pewien, że to ONA! 601 48 66 11 B.[/quote] Witam, dopiero co znalazłam ten wątek, kilka dni temu widziałam psa podobnego do Vizy, (tak mi się przynajmniej wydaje, czy ona miała jakąś ciemną, szeroką obrożę?) w okolicy osiedla Przylesie (ul.23 Marca) w Sopocie. Wynika z tego, że błąka się gdzieś w okolicy, będziemy się rozglądać. Quote
Recommended Posts