agnieszkal2 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witam! Dzis z moim synem adoptowalismy sliczna malenka Nuke ze schroniska,ale we Wroclawiu. Czy nadajemy sie:)? Quote
Marlena:) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Taki super pomysł...no bierzmy się do roboty!! Ja chętnie pomogę:eviltong: ... Quote
wtatara Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 na banerku jest Adka- piesek zabrany miesiąc temu ze schroniska. Są tam zdjęcia- mogę wysłać inne. Oprócz tego mogę wysłać zdjęcia mojego kundelka- jedno uszko klapnięte Quote
MustaVeri Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 My z Hansem tez sie mozemy podpiac jak potrzebujecie zdjec;] mamy nawet calkiem ladne [url]http://img85.imageshack.us/my.php?image=ss850969rh5.jpg[/url] moge dac wiecej jak ktos zainteresowany Quote
black_cat Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ten kalendarz to superpomysł, moze by cos ruszyć? Quote
AguśSosnowiec Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oj tak tak!!! Moja Zuzienka nadawalaby sie swietnie! :diabloti: Quote
MustaVeri Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 tak tak .zrobmy wreszciwe kaklendarz.zdjec bedzie pewnie pod dostatkiem;] ja tez moge sie zaoferowac.I chetnie pomoge w realizacji projektu:razz: Quote
Ania&Andzia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :) ja też chętnie pomogę :) obrobię zdjęcia, chętnie nawet zaproszę dogomaniakoow z Warszawy i okolic na sesję z ich ukochanymi psiaczkami :) Quote
black_cat Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ja tez, moge pomoc w grafice i obrobce zdjęc Quote
hovomaniaczka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No to dobry pomysł. A ponieważ nie śledziłam wątku od początku - przeczytałam tylko pierwszy post - czy powstał kiedyś taki kalendarz? Czarnula ja chętnie przyjdę ;) Quote
MustaVeri Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 NO TAK TYLKO ZE KALENDARZ POWSTAJE CHYBA OD POL ROKU I POWSTAC NIE MOZE.CONAJMNIEJ OD POL ROKU:p Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='MustaVeri']NO TAK TYLKO ZE KALENDARZ POWSTAJE CHYBA OD POL ROKU I POWSTAC NIE MOZE.CONAJMNIEJ OD POL ROKU:p[/quote] kalendarz to powstaje ponad 2 lata bo od niego zaczela sie moja przygoda z dogomania. ;) Strasznie zaluje ,ze mojego kapselka juz nie ma bo wyslalam zdjecia i mial byc w kalendarzu (miesiace zimowe)strasznie zaluje ,ze kalendarz wtedy nie powstal mielibysmy piekna pamiatke po ukochanym psiaku :roll:. Osobiscie uwazam ,ze jest to swietny pomysl i warto go zerealizowac. Kochani do dziela taki kalendarz typu metamorfozy naprawde potrafi trafic do ludzi . Wiele osob nawet nie przypuszcza ,ze te chude ,brudne skoltunione psiaki moga tak wypiekniec przy odrobinie czyulosci , milosci . czesto pokazuje znajomym schroniskowe metamorfozy z dzialu dogomani nie moga wyjsc z podziwu jak to mozliwe ,ze psy tak pieknieja w oczach :shake:. Mylse ,ze kandydatow z dogo bedzie bardzo duzo :)) Quote
black_cat Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Może powinniśmy zareklamować ideę kalendarza na całym dogo? jakiś banerek? możnaby zrobić kampanię reklamową na dogo poprzez wklejanie banerka w wątki, co o tym sądzicie? mogę się podjąć zrobienia banerka Quote
JOWITA Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 JA MAM FOKSIE KTORA KTOS WYRZUCIL W LESIE ALE JESTEM AZ Z LUBINA Z DOLNEGO SLASKA ALE POROBIE ZDJECIA I WYSLE JESLI JEST TAKA MOZLIWOSC POZDARWIAM:loveu: Quote
Ania&Andzia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jakby idea się powiodła, to mogę zebrać pakę dogomaniaków na polach i pstrykać :) Quote
baffi2 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja sie zglaszam do zdjec z moja Nelusia.! :lol: Quote
Figolandia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dysponuję fotami Figi, wyjątkowego schroniskowca, który podbił moje serce wbrew mnie samej i w dodatku zaraził przygodą z psimi sportami. Niestety już za TM... No i jest Gafi, a jej historia na psy.warszawa.pl... Quote
Aggie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jakby co:oops: - mam do zdjęć sztuk 4 - sunia ze schronu w Chrcynnem, ONek po paraliżu z Palucha, ON z pseudohodowli dla policji (nieźle tam mu dali popalić bo się nie nadawał podobno do szkolenia - durny znaczy), ON z tejże hodowli - po operacji z powodu dysplazji. Dodam że oczywiście są piękne nadzwyczajnie :diabloti: i dla szczytnych celów mogą się dać fotografować. Sławy nie szukamy ale jakby to miało pomóc ich pobratymcom - proszę bardzo - jesteśmy gotowi :loveu: AA - zapomniałam dodać - wszystkie moje oczywiście, osobiście zabrane z opisanych miejsc. Sunia szuka domu, ale jako że ja jestem wymagająca to jakoś go nie widać. Quote
Aga900 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wiem, że temat już stary, ale napiszę komentarz. Pomysł wspaniały, i na szczytny cel :multi: Jakby na 2010r. by coś takiego było, to bym nawet wysłała fotki (ale w czerwcu by musiało być zorganizowane, bo wtedy będę miała psa) tylko do Warszawy mam daleko ;//. No, w każdym razie pochwalam pomysł :D Quote
hovomaniaczka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pomysl jest dobry ale brak chetnych do realizacji ;( Quote
olina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja również bardzo chętnie dorzucę zdjęcia mojego "schroniskowca"...Apollo wypiękniał w oczach, więc może ruszy jakieś serduszka... Quote
black_cat Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A nie lepiej pokazac jakie macie fotki do zaoferowania? wtedy moze by sie cos zaczelo dziac, mozna zrobic glosowanie jakie fotki sie wybierze i zrobic projekt. Quote
jestem_wredna Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 My bardzo chętnie z naszym Łatkiem z Wąsoszek, ale my z Lublina... :-( Quote
Recommended Posts