elik Posted April 4 Posted April 4 Dnia 4.04.2026 o 12:29, Aska7 napisał: Z Niunią Co racja, to racja Dzięki Quote
mari23 Posted April 4 Author Posted April 4 Mnie się dzisiaj trafił świąteczny "zajączek" - szczeniak znaleziony w lesie przy drodze pomiędzy dwoma wsiami, a że szczeniaczki radosne są, to święta będą miłe Z całego serca dziękuję Wam wszystkim za to, że nasza Niunia świętuje już pod stołem u kikou Niech to dobro do Was powróci a wielkanocne święta niech przyniosą radość i wiele pięknych chwil! 3 Quote
Ellig Posted April 5 Posted April 5 Niech te Święta Wielkanocne przyniosą Wam spokój, nadzieję i dużo ciepła – nie tylko w sercu, ale i w codziennych chwilach spędzanych z tymi, którzy kochają bezwarunkowo Wesołych, ciepłych, pogodnych Świąt Wielkanocnych 2 Quote
mari23 Posted April 7 Author Posted April 7 Dnia 7.04.2026 o 11:06, Aska7 napisał: Jak apetyt ? Miejmy nadzieję, że coraz lepszy Czekamy na poświąteczne wieści. Niunia to bardzo mądra sunia i raczej w miarę szybko zrozumie, że już nie musi się bać ani chować. Proszę o nr konta... no i się uśmiechnęłam, bo skoro np. pani minister to teraz "ministra"....to jak nazwiemy naszą Skarbnik ? Quote
elik Posted April 8 Posted April 8 Dobre wieści poświąteczne od Niuni Jest zdrowa, zaczęła jeść i macha ogonkiem Na dowód, bo trudno w to uwierzyć, króciutki filmik. 6 1 Quote
elik Posted April 8 Posted April 8 Dnia 8.04.2026 o 19:56, agat21 napisał: Cóż za widok Jejku Nooo, aż mi sie micha uśmiechnęła na ten widok Quote
mari23 Posted April 9 Author Posted April 9 Dnia 8.04.2026 o 19:30, elik napisał: Dobre wieści poświąteczne od Niuni Jest zdrowa, zaczęła jeść i macha ogonkiem Na dowód, bo trudno w to uwierzyć, króciutki filmik. wieści cudowne a ja tam uśmiech nawet widzę 2 Quote
elik Posted April 9 Posted April 9 Dnia 9.04.2026 o 08:34, mari23 napisał: a ja tam uśmiech nawet widzę Ja też Quote
mari23 Posted April 12 Author Posted April 12 Tylko 95 złotych...i aż 95 złotych... Tyle brakuje stałych deklaracji, żeby Niunia miała zapewniony "czynsz" miesięczny. Ale najważniejsze, że już bezpieczna i spokojna, a nawet się uśmiecha machając nieśmiało ogonkiem pierwsze badania nie wykazały nic złego.... i to cieszy! z całą resztą sobie poradzimy! 2 Quote
elik Posted April 12 Posted April 12 Konto Niuni zasiliły kolejne wpłaty: 20,00 zł od Onaa III - 7.04. 60,00 zł od elficzkowa IV - 10.04. Bardzo serdecznie dziękujemy oraz 50,00 zł od mari23 III - 8.04. 1 Quote
kikou Posted April 12 Posted April 12 Nasza Niusia Klusia w koncu czuje sie jak u siebie. Szczeka przy plocie na przechodniow. Biega z innymi pieskami i uwielbia kanape na tarasie (tę samą co Bonusek też sobie cenił ) 10 1 Quote
elik Posted April 12 Posted April 12 Pięknie dziękuję za wspaniałe wieści. Super się ogląda takie obrazki 1 Quote
elik Posted April 12 Posted April 12 Dnia 12.04.2026 o 07:28, mari23 napisał: Tylko 95 złotych...i aż 95 złotych... Tyle brakuje stałych deklaracji, żeby Niunia miała zapewniony "czynsz" miesięczny. Ale najważniejsze, że już bezpieczna i spokojna, a nawet się uśmiecha machając nieśmiało ogonkiem pierwsze badania nie wykazały nic złego.... i to cieszy! z całą resztą sobie poradzimy! Bardzo, bardzo, bardzo prosimy o wsparcie Niuni Quote
mari23 Posted April 12 Author Posted April 12 Cudne fotki, cudne wieści - naprawdę sam miód! I dowód na to, że WARTO te starsze wyciągać ze schroniska, oj, jak bardzo WARTO !!! 3 Quote
kikou Posted April 13 Posted April 13 Z minusów: goni kotki tak na poważnie, nie dla zabawy. Koty zestresowane muszą wychodzic innym wejsciem. Z rozczarowania kotka Renata nasikała wnkuchni na blat I teraz masz babo placek, suni szkoda i kotkow szkoda Nie ma mowy o chodzeniu na smyczy. Proby koncza sie piskiem paniką, szarpaniem sie. Dlatego u weterynarza musialam ją na rekach nosić. Nawet złapanie za obroże to już dla niej ogromny stres. 1 Quote
Recommended Posts