agat21 Posted May 5 Author Posted May 5 Robiąc przelew zajrzałam na konto i znalazłam wpłaty od Nesiowatej Ewy Marty i Elficzkowej - wpłatę podwójną - jak mam ją potraktować? jako deklaracje za maj i czerwiec? Quote
agat21 Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 5.05.2026 o 23:14, Poker napisał: poleciało Dzięki wielkie Quote
agat21 Posted May 6 Author Posted May 6 Samiś chyba daje poczucie bezpieczeństwa dzikiej psince z Ukrainy. Nam nie chciała się nawet pokazać, a tu proszę 5 Quote
Ewa Marta Posted May 6 Posted May 6 Dnia 6.05.2026 o 09:36, agat21 napisał: Samiś chyba daje poczucie bezpieczeństwa dzikiej psince z Ukrainy. Nam nie chciała się nawet pokazać, a tu proszę Samiś został psim terapeutą:) 1 Quote
agat21 Posted May 6 Author Posted May 6 Bardzo pięknie dziękuję za wpłaty Aldrumce Ewie Marcie od p.Rafała i Poker Quote
Ewa Marta Posted May 6 Posted May 6 Dostałam 100 zł od Doroty Ś. dla psiaków. Podzieliłam po 50 zł na Viki i Samiego. Przelew dla Samiego już poleciał:) 3 Quote
agat21 Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2026 o 11:21, Ewa Marta napisał: Dostałam 100 zł od Doroty Ś. dla psiaków. Podzieliłam po 50 zł na Viki i Samiego. Przelew dla Samiego już poleciał:) Tak bardzo Ci dziękuję, że dzielisz się kasą dla psiaków z Samisiem Quote
Ellig Posted May 6 Posted May 6 Dnia 6.05.2026 o 10:49, agat21 napisał: I jeszcze trochę terapii.. Kochane psisko jest z Samisia, przypomina mi psa terapeutę Pluszaka też był u Anety 2 Quote
elficzkowa Posted May 6 Posted May 6 Dnia 5.05.2026 o 19:50, agat21 napisał: Robiąc przelew zajrzałam na konto i znalazłam wpłaty od Nesiowatej Ewy Marty i Elficzkowej - wpłatę podwójną - jak mam ją potraktować? jako deklaracje za maj i czerwiec? Za maj i czerwiec. Quote
agat21 Posted May 7 Author Posted May 7 Dziękuję bardzo za wpłaty Tianku , Ewie Marcie od Doroty Ś. , Joannie S. - koleżancie Tianku , Onna Quote
agat21 Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 6.05.2026 o 21:39, elficzkowa napisał: Za maj i czerwiec. Ok, dziękuję bardzo, zapisane Quote
agat21 Posted May 7 Author Posted May 7 Dziś było echo serca. Wykryło niewielką niedomykalność zastawki, ale nie ma przeciwskazań do narkozy. Quote
agat21 Posted May 7 Author Posted May 7 Blibluś wieczorny, uszka jak u zajączka .. a łapki - takie malutkie.. 6 Quote
DORA1020 Posted May 8 Posted May 8 Zaglądam do Samisia,tak bardzo się cieszę,że ma taką opiekę i jest kochany 1 Quote
Ewa Marta Posted May 8 Posted May 8 Sami kojarzy mi sie z Wolfem... Tak jak do Wolfika lgną do niego inne psy. Czują sie chyba bezpiecznie przy nim. Nie tylko sunia z Ukrainy. Moja Viki też szuka jego towarzystwa Bo Sami to naprawdę super pies Agatko, wybacz, że się szarogęszę, ale musialam wstawic te zdjęcia:) 1 Quote
agat21 Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 8.05.2026 o 10:43, Ewa Marta napisał: Sami kojarzy mi sie z Wolfem... Tak jak do Wolfika lgną do niego inne psy. Czują sie chyba bezpiecznie przy nim. Nie tylko sunia z Ukrainy. Moja Viki też szuka jego towarzystwa Bo Sami to naprawdę super pies Agatko, wybacz, że się szarogęszę, ale musialam wstawic te zdjęcia:) Wtawiaj, wstawiaj, też je dziś dostałam Mają psiaczki leniwy piątek A Vikusia na pewno dużo bardziej go lubi bez abażura. W abażurze denerował ją okropnie. Jak byłyśmy z odwiedzinami w hotelu, Samis podszedł do Viki i chciał ją trącić pyszczkiem, ale oczywiście trącił abażurem i Viki solidnie na niego warknęła. Więc biduś musiał się wycofać. Ale teraz to jest dla niej kawaler jak się patrzy Wysoki, postawny, przystojny, opiekuńczy, ciepły - no ideał po prostu 4 Quote
agat21 Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 8.05.2026 o 11:53, Kamila Proc napisał: jak najwiecej takich szarych gesi słusznie prawisz! 2 Quote
agat21 Posted May 8 Author Posted May 8 Zapraszam na bazarek dla Samisia, zbieram na zabieg oczka i badania. Bazarek oczko Samisia 1 Quote
Kamila Proc Posted May 9 Posted May 9 Dnia 9.05.2026 o 00:05, agat21 napisał: Zapraszam na bazarek dla Samisia, zbieram na zabieg oczka i badania. Bazarek oczko Samisia oczywiscie Quote
elik Posted May 9 Posted May 9 Tak dawno mnie tu nie było Ciągną się moje sprawy A Samiś to piękny pies jest Quote
agat21 Posted May 9 Author Posted May 9 Dnia 9.05.2026 o 20:34, elik napisał: Tak dawno mnie tu nie było Ciągną się moje sprawy A Samiś to piękny pies jest Dzięki Elu, że wracasz tu. Oby Twoje sprawy dobrze się wreszcie zakończyły. Samiś to piękny pies jest - potwierdzam 1 Quote
Recommended Posts