Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted

Robiąc przelew zajrzałam na konto i znalazłam wpłaty od Nesiowatej ❤️ Ewy Marty ❤️ i Elficzkowej ❤️ - wpłatę podwójną - jak mam ją potraktować? jako deklaracje za maj i czerwiec? 

Posted
Dnia 6.05.2026 o 09:36, agat21 napisał:

Samiś chyba daje poczucie bezpieczeństwa dzikiej psince z Ukrainy. Nam nie chciała się nawet pokazać, a tu proszę 😁

Samiś został psim terapeutą:)

• Like 1
Posted
Dnia 6.05.2026 o 11:21, Ewa Marta napisał:

Dostałam 100 zł od Doroty Ś. dla psiaków. Podzieliłam po 50 zł na Viki i Samiego. Przelew dla Samiego już poleciał:)

Tak bardzo Ci dziękuję, że dzielisz się kasą dla psiaków z Samisiem 💚❤️💙🧡

Posted
Dnia 6.05.2026 o 10:49, agat21 napisał:

I jeszcze trochę terapii..😍

IMG-20260506-WA0003.jpg

IMG-20260506-WA0002.jpg

Kochane psisko jest z Samisia, przypomina mi psa terapeutę Pluszaka też był u Anety ❤️

• Like 2
Posted
Dnia 5.05.2026 o 19:50, agat21 napisał:

Robiąc przelew zajrzałam na konto i znalazłam wpłaty od Nesiowatej ❤️ Ewy Marty ❤️ i Elficzkowej ❤️ - wpłatę podwójną - jak mam ją potraktować? jako deklaracje za maj i czerwiec? 

Za maj i czerwiec.

Posted

Sami kojarzy mi sie z Wolfem... Tak jak do Wolfika lgną do niego inne psy. Czują sie chyba bezpiecznie przy nim. Nie tylko sunia z Ukrainy. Moja Viki też szuka jego towarzystwa 🙂 Bo Sami to naprawdę super pies ❤️ 

Agatko, wybacz, że się szarogęszę, ale musialam wstawic te zdjęcia:)

Viki_Sami01.jpg

Viki042.jpg

Sami21.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 8.05.2026 o 10:43, Ewa Marta napisał:

Sami kojarzy mi sie z Wolfem... Tak jak do Wolfika lgną do niego inne psy. Czują sie chyba bezpiecznie przy nim. Nie tylko sunia z Ukrainy. Moja Viki też szuka jego towarzystwa 🙂 Bo Sami to naprawdę super pies ❤️ 

Agatko, wybacz, że się szarogęszę, ale musialam wstawic te zdjęcia:)

Viki_Sami01.jpg

Viki042.jpg

Sami21.jpg

Wtawiaj, wstawiaj, też je dziś dostałam 😃 Mają psiaczki leniwy piątek 😉

A Vikusia na pewno dużo bardziej go lubi bez abażura. W abażurze denerował ją okropnie. Jak byłyśmy z odwiedzinami w hotelu, Samis podszedł do Viki i chciał ją trącić pyszczkiem, ale oczywiście trącił abażurem i Viki solidnie na niego warknęła. Więc biduś musiał się wycofać. Ale teraz to jest dla niej kawaler jak się patrzy 😉 Wysoki, postawny, przystojny, opiekuńczy, ciepły  - no ideał po prostu 😎

• Like 4
Posted
Dnia 9.05.2026 o 20:34, elik napisał:

Tak dawno mnie tu nie było  😞  Ciągną się moje sprawy 😞  A Samiś to piękny pies jest  🙂  

Dzięki Elu, że wracasz tu. Oby Twoje sprawy dobrze się wreszcie zakończyły. Samiś to piękny pies jest - potwierdzam 😉

• Like 1