agat21 Posted May 10 Author Posted May 10 No dobra, skoro tak Was to życie w komunie tak rajcuje, to nacieszta oczy 4 1 Quote
agat21 Posted May 11 Author Posted May 11 No, szaleństwa straszne odchodzą A teraz bardzo bardzo dziękuję za kolejne wpłaty dla Samisia: Lipsik za niespodziewany prezent Anonimowemy Darczyńcy za sporą kwotę Elik za majową deklarację Quote
agat21 Posted May 12 Author Posted May 12 Dziś Samiś był na badaniu krwi. Czekamy na wyniki. Dziękuję też bardzo za wpłaty P. Irence z Katowic oraz Limonce Quote
agat21 Posted May 12 Author Posted May 12 Wyników jeszcze nie ma, ale jest za to Samiś z dzisiejszej przebieżki pogabinetowej 3 Quote
agat21 Posted May 12 Author Posted May 12 Zapomniana faktura od wetki za zeszły miesiąc. Za badanie krwi w zeszłym miesiącu. Za Samisia wypadło 109 zł. Quote
Poker Posted May 14 Posted May 14 Z Samisia wielki elegancik. Białe skarpetki ma cały czas czyste. Chyba codziennie pierze 2 Quote
Ewa Marta Posted May 14 Posted May 14 Jak inne jest jego obecne życie od tego schroniskowego. Widać, jaką mu radość sprawia wylegiwanie sie na miękkiej kanapie 4 Quote
agat21 Posted May 14 Author Posted May 14 Dnia 14.05.2026 o 10:22, Poker napisał: Z Samisia wielki elegancik. Białe skarpetki ma cały czas czyste. Chyba codziennie pierze Bo on dbający o siebie dżentelmen jest. Taki prawdziwy lord angielski 1 Quote
agat21 Posted May 14 Author Posted May 14 Ogromnie dziękuję Nesiowatej za kolejną wpłatę dla Samisia Quote
agat21 Posted May 14 Author Posted May 14 Dnia 14.05.2026 o 10:30, Ewa Marta napisał: Jak inne jest jego obecne życie od tego schroniskowego. Widać, jaką mu radość sprawia wylegiwanie sie na miękkiej kanapie On był na pewno kiedyś u kogoś na kanapie. 1 Quote
agat21 Posted May 16 Author Posted May 16 Są wyniki badania krwi. Wraz z wynikami ekg poszły do okulistki. Mam nadzieję, że będzie ok. Quote
agat21 Posted May 16 Author Posted May 16 Samisiowi kończy się karma. Zamówiłam worek 12 kg. Powinien na wtorek być. Zamówione produkty BRIT GF Veterinary Diets dog Gastrointestinal-Low Fat 12kg, 1 szt. Rozmiar: uniwersalny 297,74 zł Quote
elik Posted May 17 Posted May 17 Dnia 17.05.2026 o 12:45, agat21 napisał: Wzorcowy niedzielny poranek Błogie lenistwo Quote
agat21 Posted May 18 Author Posted May 18 Śpiący aniołek Nie wiem jak Was, ale mnie bardzo rozczulają śpiące spokojnie w zrelaksowanych pozach zwierzaki. Jest to dla mnie symbol ich dobrego bezpiecznego życia. 4 Quote
Recommended Posts