agat21 Posted April 24 Author Posted April 24 Echhh.... Trzeci raz rogówka przycinana, tylko tym razem nie ma założonej soczewki ochronnej i zmienione będą jedne krople na maść. Kolejna kotrola za 10 dni. Może tym razem się wygoi lepiej?. Quote
agat21 Posted April 24 Author Posted April 24 Bardzo bardzo dziękuję Bakusiowej za spory dodatek do deklaracji kwietniowej. 🩵 Quote
elik Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2026 o 11:27, agat21 napisał: Link przenosi do zbiórki Samisia, Tola pomyliła się w poście. Co ślepemu po oczach Udostępniłam na swoim profilu na fb i nie zauważyłam, że to zbiórka dla Samusia. Gapa. Quote
elik Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2026 o 15:24, agat21 napisał: Trzeci raz rogówka przycinana, tylko tym razem nie ma założonej soczewki ochronnej i zmienione będą jedne krople na maść. Kolejna kotrola za 10 dni. Może tym razem się wygoi lepiej?. Quote
elik Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2026 o 12:09, Tola napisał: ? To zbiórka Samisia https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/sami Skąd ten znak zapytania? W pierwszej wersji postu postu było napisane, że to dla Andżeli więc tak napisałam. Quote
Tola Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2026 o 15:50, elik napisał: Skąd ten znak zapytania? W pierwszej wersji postu postu było napisane, że to dla Andżeli więc tak napisałam. Znak zapytania dotyczy adresu zbiórki, a był prawidłowy; błąd był w treści, jak napisała Agat21. Quote
elik Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2026 o 16:32, Tola napisał: Znak zapytania dotyczy adresu zbiórki, a był prawidłowy; błąd był w treści, jak napisała Agat21. Moja uwaga nie odnosiła się do adresu zbiórki, tylko do tego, dla kogo została zorganizowana. Napisałaś, że dla Andżeli i to podpowiedziałam. Quote
Ellig Posted April 26 Posted April 26 Dnia 24.04.2026 o 15:24, agat21 napisał: Echhh.... Trzeci raz rogówka przycinana, tylko tym razem nie ma założonej soczewki ochronnej i zmienione będą jedne krople na maść. Kolejna kotrola za 10 dni. Może tym razem się wygoi lepiej?. Musi być lepiej. Quote
elik Posted April 27 Posted April 27 Kurcze nie mogę przeboleć, że nie można założyć mu oponki, zamiast tego abażura Quote
agat21 Posted April 27 Author Posted April 27 Dnia 27.04.2026 o 13:27, elik napisał: Kurcze nie mogę przeboleć, że nie można założyć mu oponki, zamiast tego abażura Elu, nie można. Oponka nie ochroni oczu ani z zewnątrz (inne psiaki, krzaczki) ani z wewnątrz - że się tak wyrażę. Samiś swoimi pięknymi długimi łapkami sięgnąłby do oka przy oponce. 1 Quote
elik Posted April 27 Posted April 27 Dnia 27.04.2026 o 13:33, agat21 napisał: Elu, nie można. Oponka nie ochroni oczu ani z zewnątrz (inne psiaki, krzaczki) ani z wewnątrz - że się tak wyrażę. Samiś swoimi pięknymi długimi łapkami sięgnąłby do oka przy oponce. No tak, wiem, że to konieczne, ale i tak mi go żal Quote
agat21 Posted April 28 Author Posted April 28 "Co?! Ja nie dam rady? Ja?! No to patrzcie tylko!" 2 Quote
agat21 Posted April 28 Author Posted April 28 Bardzo dziękuję za dodatkową wpłatę Nesiowatej dla Samisia Quote
agat21 Posted April 30 Author Posted April 30 Na nic tyle psiego wysiłku.. jest nowy abażur 2 1 Quote
agat21 Posted May 1 Author Posted May 1 Dzisiaj był piękny dzień. Mogłam poznać Samisia osobiście! Na początku trochę się bał dwóch obcych kobiet (dzięki Limonko za dołączenie do wyprawy ) i uciekał do domu przed nami, ale zwabiony smaczkami dał się szybko obłaskawić 3 Quote
agat21 Posted May 1 Author Posted May 1 Na zdjęciach ze smaczkami jest Viki, która okazała się wielką łakomczuszką Mocno domagała się następnych i następnych i nawet próbowała przechwycić niektóre kierowane do pyszczka samisiowego 1 Quote
agat21 Posted May 1 Author Posted May 1 A teraz trochę mniej żartobliwie - w poniedziałek kolejna kontrola oczka. Zobaczymy czy wreszcie są jakieś postępy w gojeniu rogówki. Quote
Ewa Marta Posted May 2 Posted May 2 Ech, zazdroszczę Wam poznania Samisia i Viki No i Anecik osobiście Quote
agat21 Posted May 2 Author Posted May 2 Dnia 2.05.2026 o 11:55, Ewa Marta napisał: Ech, zazdroszczę Wam poznania Samisia i Viki No i Anecik osobiście Dać Ci znać jak będę szykować następną wyprawę? Quote
Recommended Posts