Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.04.2026 o 11:26, agat21 napisał:

Bo to cudny chłopak jest 😉 

Najcudniejszy z cudnych   😋      

• Like 2
Posted
Dnia 22.04.2026 o 23:23, agat21 napisał:

Proszę o ciepłe myśli i dobrą energię dla Samisia.

Są. Niezmiennie  🙂  

• Like 1
Posted
Dnia 23.04.2026 o 00:04, elik napisał:

Są. Niezmiennie  🙂  

Dnia 23.04.2026 o 05:38, Ellig napisał:

Trzymaj się Chłopaku,  powodzenia!

Dziękuję Wam bardzo, ale pomyłka w datach wizyt - wizyta będzie jutro. Myślę, że do jutra Wasze dobre myśli jeszcze nabiorą dodatkowej mocy 😉 

• Like 2
Posted

Poszę o udostępnianie zbiórki Samisia na Ratujemy Zwierzaki, rozsyłanie jej do znajomych, bo bez tego nie ma szans na powodzenie. Nie ma wpłat, bo tej zbiórki nikt nie widzi, na Ratujemy Zwierzaki jest widoczna tylko przez 3 pierwsze dni i  wtedy wpłacają stali pomagacze. Na wątku jest sporo osób, każdy ma znajomych, rodzinę.   https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/sami 

Posted
Dnia 23.04.2026 o 09:50, Tola napisał:

Poszę o udostępnianie zbiórki Andzeli na Ratujemy Zwierzaki, rozsyłanie jej do znajomych, bo bez tego nie ma szans na powodzenie. Nie ma wpłat, bo tej zbiórki nikt nie widzi, na Ratujemy Zwierzaki jest widoczna tylko przez 3 pierwsze dni i  wtedy wpłacają stali pomagacze. Na wątku jest sporo osób, każdy ma znajomych, rodzinę.   https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/sami 

Tak, ja już rozsyłałam, kilkoro znajomych wpłaciło. I chodzi o zbiórkę Samisia, tak? Jeszcze pomyślę kogo pomęczyć.

Posted

No to dziś. Już niebawem dowiemy się jak się miewa oczko Samisia. 

A na razie cudny kochany pychol śmieje się do Was i życzy dobrego piątku 

IMG-20260423-WA0003.jpg

IMG-20260423-WA0002.jpg

IMG-20260423-WA0006.jpg

IMG-20260423-WA0004.jpg

• Like 5
Posted

Słodki, kochany Samuś czekamy na dobre wieści odnośnie oczka. 

Wydaje mi się, że zębusie są w tragicznym stanie 😞  i też będą wymagały interwencji weta, ale może była już o tym mowa.  

• Like 1
Posted
Dnia 23.04.2026 o 20:47, agat21 napisał:

Tak, ja już rozsyłałam, kilkoro znajomych wpłaciło. I chodzi o zbiórkę Samisia, tak? Jeszcze pomyślę kogo pomęczyć.

To zbiórka dla Andżeli.

Posted
Dnia 24.04.2026 o 10:19, elik napisał:

Słodki, kochany Samuś czekamy na dobre wieści odnośnie oczka. 

Wydaje mi się, że zębusie są w tragicznym stanie 😞  i też będą wymagały interwencji weta, ale może była już o tym mowa.  

Tak, też widzę, że zęby dramat, ale na razie do oagrnięcia były i są inne rzeczy u Samisia. Na zęby przyjdzie niedlugo też pora.

• Like 1