Jump to content
Dogomania

Nie wiem co napisać, nie wiem jak zatytułować.. Coraz trudniej o pomoc. Ale on nie może czekać. Spróbuję. Zapraszam, pomóżmy psu z chorymi oczami.

Recommended Posts

Posted

Samiś pozdrawia Was.

Jeszcze tylko kilka dni będzie w kołnierzu, wizyta u okulistki we wtorek. Miejmy nadzieję, że oczko zagojone, że wreszcie trochę psisko odsapnie od tych wizyt.

IMG-20260403-WA0035.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 14.04.2026 o 12:55, agat21 napisał:

Na 15.00 jedziemy znowu do wetki. Powiedzcie, że zdejmujecie mi już też abażur... plisss..

Bardzo Ci tego życzę Sami 🙂

Posted
Dnia 14.04.2026 o 20:49, agat21 napisał:

Kolejna wizyta za 10 dni. Oczko się nie goi.. 

Może jeszcze gdzieś uda się zdobyć Solcoseryl okulistyczny. Ja mam troszkę, ale zwykły, z Austrii sprowadzałam.

Posted
Dnia 14.04.2026 o 20:49, agat21 napisał:

Kolejna wizyta za 10 dni. Oczko się nie goi.. 

Przykro mi, biedny Samuś  😰 

Posted
Dnia 14.04.2026 o 21:51, rozi napisał:

Może jeszcze gdzieś uda się zdobyć Solcoseryl okulistyczny. Ja mam troszkę, ale zwykły, z Austrii sprowadzałam.

A co to za lek? Jakiś specjalny?

Posted

Rozmawiałam z okulistką Samisia dziś. Jeśli oczko po tym drugim zabiegu wycięcia fałdów rogówki się nadal nie zagoi pozostanie albo próbowanie leczenia odpowiednimi lekami (przeciwbólowe i przeciwzapalne do odstawienia, bo utrudniają gojenie) lub amputacja oczka, bo i tak nic na nie nie widzi.

Oby przy kolejnej kotroli za 10 dni okazało się, że oko jednak zaczęło się goić.. 😕

• Like 1
Posted
Dnia 15.04.2026 o 19:18, agat21 napisał:

Rozmawiałam z okulistką Samisia dziś. Jeśli oczko po tym drugim zabiegu wycięcia fałdów rogówki się nadal nie zagoi pozostanie albo próbowanie leczenia odpowiednimi lekami (przeciwbólowe i przeciwzapalne do odstawienia, bo utrudniają gojenie) lub amputacja oczka, bo i tak nic na nie nie widzi.

Oby przy kolejnej kotroli za 10 dni okazało się, że oko jednak zaczęło się goić.. 😕

Mocno trzymam kciuki za oczka Samiego! 

Agatno, czy nie obrazisz się, jeśli tu zaproszę na bazarek imienny, który zrobiłaś dla mojej nowej podopiecznej? Mało nas tam niestety:(

Posted
Dnia 16.04.2026 o 10:01, Ewa Marta napisał:

Mocno trzymam kciuki za oczka Samiego! 

Agatno, czy nie obrazisz się, jeśli tu zaproszę na bazarek imienny, który zrobiłaś dla mojej nowej podopiecznej? Mało nas tam niestety:(

Oczywiście, że nie. 🙂

Posted

Znajoma Anecik podarowała 100 zł na karmę specjalistyczną dla Samisia. Anecik dokłada resztę kwoty i kupuje karmę na następny miesiąc dla naszego smoka 🐲

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Znajoma Anecik podarowała 100 zł na karmę specjistyczną dla Samisia - bardzo bardzo dziękuję 🌷🌷🌷 Anecik dołoży resztę kwoty i zakupi karmę na następny miesiąc dla naszego smoka 🐲

Posted

Przepraszam za podwójny post, ale dogo zaczęło mi w trakcie pierwszego szaleć i informować, że nie można zapisać tego postu. Zostawiłam go więc w cholerę i zaczęłam pisać drugi, który udało mi się napisać bez problemu. 

No to okazuje się, że są oba.. 🙄

Niech już zostanie ta dobra wiadomość podwojona 😁