agat21 Posted April 11 Author Posted April 11 Samiś pozdrawia Was. Jeszcze tylko kilka dni będzie w kołnierzu, wizyta u okulistki we wtorek. Miejmy nadzieję, że oczko zagojone, że wreszcie trochę psisko odsapnie od tych wizyt. 2 Quote
elik Posted April 11 Posted April 11 Dnia 11.04.2026 o 18:19, agat21 napisał: wreszcie trochę psisko odsapnie od tych wizyt. Oby Quote
agat21 Posted April 12 Author Posted April 12 Samiś już śpi i Wam też życzy dobrej nocy. Stan jego kołnierza pokazuje intensywność Samisiowego życia 7 Quote
agat21 Posted April 13 Author Posted April 13 Bardzo dziękuję za duże wpłaty dla Samisia: P.Irenie z Katowic Limonce 1 Quote
agat21 Posted April 14 Author Posted April 14 Na 15.00 jedziemy znowu do wetki. Powiedzcie, że zdejmujecie mi już też abażur... plisss.. 4 Quote
Ewa Marta Posted April 14 Posted April 14 Dnia 14.04.2026 o 12:55, agat21 napisał: Na 15.00 jedziemy znowu do wetki. Powiedzcie, że zdejmujecie mi już też abażur... plisss.. Bardzo Ci tego życzę Sami Quote
rozi Posted April 14 Posted April 14 Dnia 14.04.2026 o 20:49, agat21 napisał: Kolejna wizyta za 10 dni. Oczko się nie goi.. Może jeszcze gdzieś uda się zdobyć Solcoseryl okulistyczny. Ja mam troszkę, ale zwykły, z Austrii sprowadzałam. Quote
elik Posted April 14 Posted April 14 Dnia 14.04.2026 o 20:49, agat21 napisał: Kolejna wizyta za 10 dni. Oczko się nie goi.. Przykro mi, biedny Samuś Quote
agat21 Posted April 14 Author Posted April 14 Dnia 14.04.2026 o 21:51, rozi napisał: Może jeszcze gdzieś uda się zdobyć Solcoseryl okulistyczny. Ja mam troszkę, ale zwykły, z Austrii sprowadzałam. A co to za lek? Jakiś specjalny? Quote
agat21 Posted April 14 Author Posted April 14 Już doczytałam. Wycofany z Polski ze względów etycznych. Nie ma tematu. Quote
agat21 Posted April 15 Author Posted April 15 Rozmawiałam z okulistką Samisia dziś. Jeśli oczko po tym drugim zabiegu wycięcia fałdów rogówki się nadal nie zagoi pozostanie albo próbowanie leczenia odpowiednimi lekami (przeciwbólowe i przeciwzapalne do odstawienia, bo utrudniają gojenie) lub amputacja oczka, bo i tak nic na nie nie widzi. Oby przy kolejnej kotroli za 10 dni okazało się, że oko jednak zaczęło się goić.. 1 Quote
Ewa Marta Posted April 16 Posted April 16 Dnia 15.04.2026 o 19:18, agat21 napisał: Rozmawiałam z okulistką Samisia dziś. Jeśli oczko po tym drugim zabiegu wycięcia fałdów rogówki się nadal nie zagoi pozostanie albo próbowanie leczenia odpowiednimi lekami (przeciwbólowe i przeciwzapalne do odstawienia, bo utrudniają gojenie) lub amputacja oczka, bo i tak nic na nie nie widzi. Oby przy kolejnej kotroli za 10 dni okazało się, że oko jednak zaczęło się goić.. Mocno trzymam kciuki za oczka Samiego! Agatno, czy nie obrazisz się, jeśli tu zaproszę na bazarek imienny, który zrobiłaś dla mojej nowej podopiecznej? Mało nas tam niestety:( Quote
agat21 Posted April 16 Author Posted April 16 Dnia 16.04.2026 o 10:01, Ewa Marta napisał: Mocno trzymam kciuki za oczka Samiego! Agatno, czy nie obrazisz się, jeśli tu zaproszę na bazarek imienny, który zrobiłaś dla mojej nowej podopiecznej? Mało nas tam niestety:( Oczywiście, że nie. Quote
agat21 Posted April 16 Author Posted April 16 Znajoma Anecik podarowała 100 zł na karmę specjalistyczną dla Samisia. Anecik dokłada resztę kwoty i kupuje karmę na następny miesiąc dla naszego smoka 2 1 Quote
agat21 Posted April 16 Author Posted April 16 Znajoma Anecik podarowała 100 zł na karmę specjistyczną dla Samisia - bardzo bardzo dziękuję Anecik dołoży resztę kwoty i zakupi karmę na następny miesiąc dla naszego smoka Quote
agat21 Posted April 16 Author Posted April 16 Przepraszam za podwójny post, ale dogo zaczęło mi w trakcie pierwszego szaleć i informować, że nie można zapisać tego postu. Zostawiłam go więc w cholerę i zaczęłam pisać drugi, który udało mi się napisać bez problemu. No to okazuje się, że są oba.. Niech już zostanie ta dobra wiadomość podwojona Quote
agat21 Posted April 17 Author Posted April 17 Samiś był wczoraj na pobraniu krwi. Był bardzo dzielny. To pies złoto Czekamy na wyniki. Może dziś już będą. Quote
agat21 Posted April 19 Author Posted April 19 Na wyniki badania krwi wciąż czekamy, a tymczasem bardzo zapraszam na bazarek dla Samisia, głównie na leczenie jego oczka Bazarek Quote
agat21 Posted April 19 Author Posted April 19 Są wyniki badania krwi! Uffff... chociaż tu jest dobrze Quote
Recommended Posts