agat21 Posted May 18 Author Posted May 18 Dziś ostatni dzień z tym chorym oczkiem. Jutro o 9.00 zabieg. Trzymajcie kciuki! 2 Quote
agat21 Posted May 18 Author Posted May 18 Bardzo bardzo dziękuję Bakusiowej za wpłatę deklaracji z dużym prezentem dla Samisia na leczenie. Quote
elik Posted May 18 Posted May 18 Dnia 18.05.2026 o 15:58, agat21 napisał: Dziś ostatni dzień z tym chorym oczkiem. Jutro o 9.00 zabieg. Trzymajcie kciuki! Biedny Samuś przez to oczko ale i tak wygląda na szczęśliwego. Oczywiście trzymam kciuki. Bez tego chorego oczka będzie jeszcze bardziej szczęśliwy. 1 Quote
agat21 Posted May 18 Author Posted May 18 Bardzo Wam dziękuję Samiś też na pewno czuje, że mu kibicujecie i trzymacie za niego kciuki. 1 Quote
Poker Posted May 18 Posted May 18 To oko bardzo mu dokucza. Chwilę pocierpi, a potem będzie lepiej. Czy z okiem czy bez, i tak jest przystojnym facetem. Quote
rozi Posted May 19 Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 12:46, Aska7 napisał: I jak ? Jeszcze operacja trwa. Quote
Aska7 Posted May 19 Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 13:11, rozi napisał: Jeszcze operacja trwa. Tak długo ? Quote
rozi Posted May 19 Posted May 19 Anecik mówi, że zaopatrzony w leki, spaceruje normalnie w tym kołnierzu. Za dwa tygodnie zdjęcie szwów. 1 Quote
agat21 Posted May 19 Author Posted May 19 Byłam dziś w podróży. Rozmawiałam tylko chwilę z Anetą. Mam zdjęcia Samisia i wieści, ale widzę, że już ktoś wcześniej poczuł się w obowiązku zająć się sprawą.. Bardzo dziękuję. Samiś zniósł dobrze narkozę na szczęście, a bałam się jak to będzie. Po powrocie z lecznicy nie był wcale osłabiony czy niemrawy, normalnie się zachowywał i chodził. Bardzo mnie to cieszy. Oczko już widzieliście, czy raczej jego brak, ale nie wygląda na szczęście źle, teraz musi się spokojnie zagoić bez szczególnych zabiegów. Zdejmowanie szwów to pewnie będzie osobna historia.. Taki spokojny pysiaczek. 3 Quote
agat21 Posted May 19 Author Posted May 19 Abażur niestety przez kolejne 2 tygodnie, ale oby to już był ostatni abażur w jego życiu Quote
agat21 Posted May 19 Author Posted May 19 Dziękuję Wam za kciuki i dobre myśli, na pewno pomogły! 🩵 1 Quote
rozi Posted May 19 Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 20:36, agat21 napisał: Byłam dziś w podróży. Rozmawiałam tylko chwilę z Anetą. Mam zdjęcia Samisia i wieści, ale widzę, że już ktoś wcześniej poczuł się w obowiązku zająć się sprawą.. Nie ktoś, tylko ja. Coś nie tak? Wydawało mi się, że wszyscy czekali na wiadomości, więc przekazałam, co wiedziałam od Anetty. No nic. Quote
agat21 Posted May 19 Author Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 20:55, rozi napisał: Nie ktoś, tylko ja. Coś nie tak? Wydawało mi się, że wszyscy czekali na wiadomości, więc przekazałam, co wiedziałam od Anetty. No nic. Uprzejmie Ci dziękuję za zainteresowanie. Jakbyś chciała jeszcze dorzucić choć grosz do jego operacji, badań, leków, specjalnej karmy czy hotelowania, to będę podwójnie wdzięczna za troskę o Samisia. 3 1 Quote
Recommended Posts