Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torusia napisał(a):
super :multi::multi::multi:w końcu się doczekał :loveu:a kiedy jedzie?

Szukamy kogos, kto za zwrotem kosztów podwiezie Redzika do domku.

Posted

Kochane Cioteczki, to do nas jedzie Red :loveu: Potrzebna jest pomoc w transporcie choć kawałek od Murki w kierunku Nowego Sącza, bo ja nie dam rady zrobić 700 km w obie strony. Red musi dość szybko do nas pojechać, bo do Murki wrócił inny piesek i jest tam teraz za pełno :cool1:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Cud że znalazł się ktoś z dogomaniaków mogący jeszcze psiaka zmieścić.

Isadora, świat jest pełen cudów i cudownych ludzi. Bardzo sie cieszę. Czerwony Hrabia Red , pryskaj do domu i nie oglądaj sie za siebie :loveu:

Posted

Czy ktoś mógłby już zmienić Redowi tytuł wątku na "Cudowny Red czeka na transport do swojego domku" ??? :loveu::loveu::loveu:
Załatwiam wszystko, sprawy przybrały tempa lawinowego, ale wszystko pod kontrolą :evil_lol:

Posted

Madziu i wreszcie się doczekałaś :loveu: Tak się cieszę :)
Red będzie pełnił zaszczytną funkcję dogoterapeuty :cool3: Magdy sunia jest nieufna i jeszcze nie za bardzo wie po co w zasadzie jest ten człowiek oprócz napełniania miski :evil_lol: Red jako super bezkonfliktowy i radosny psiak na pewno wiele nauczy nową koleżankę :D

Posted

MagdaNS napisał(a):
Czy ktoś mógłby już zmienić Redowi tytuł wątku na "Cudowny Red czeka na transport do swojego domku" ??? :loveu::loveu::loveu:
Załatwiam wszystko, sprawy przybrały tempa lawinowego, ale wszystko pod kontrolą :evil_lol:

Tytuł powinnam zmienic, ale nadal nie mogę się zalogowac:mad:
Wieczorem napiszę do moda

Posted

makabi napisał(a):
Tytuł powinnam zmienic, ale nadal nie mogę się zalogowac:mad:
Wieczorem napiszę do moda

Mod zadziałał :)))
Bardzo dziękuję :loveu:
Jestem w trakcie organizowania transportu dla Reda, może uda się go połączyć z transportem do Murki dwóch piesków z Rudy Śląskiej. Czekam na budę tapicerską dla Redzika, jutro sąsiad ma przygotować ocieplaną obudowę, czekamy też na adresówkę dla Reda.
No i przede wszystkim czekamy na samego Reda :loveu:

Posted

anciaahk napisał(a):
Redzik, nareszcie doczekałeś się swojego ludzia. I Kolusia będzie miała swojego dogoterapeutę :D

Oj Kolusi dogoterapeuta bardzo potrzebny :loveu: Mam nadzieję, że szybko ją przekona, że ludź jest fajny nie tylko do zapełnienia miski i gadania do świerków, pod którymi gdzieś leży pies :evil_lol: