Energy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale super wiadomość:multi::multi::multi::multi::multi: Czy Redzik będzie mieszkał w domu? Quote
anciaahk Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Magda gratulacje :). Biedny bezdomny Redzik nareszcie znalazł swego ludzia. Quote
ala123 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hurra! To kiedy chłopak zaczyna nowy etap w swoim życiu? Quote
Torusia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 super :multi::multi::multi:w końcu się doczekał :loveu:a kiedy jedzie? Quote
Tola Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Torusia napisał(a):super :multi::multi::multi:w końcu się doczekał :loveu:a kiedy jedzie? Szukamy kogos, kto za zwrotem kosztów podwiezie Redzika do domku. Quote
MagdaNS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kochane Cioteczki, to do nas jedzie Red :loveu: Potrzebna jest pomoc w transporcie choć kawałek od Murki w kierunku Nowego Sącza, bo ja nie dam rady zrobić 700 km w obie strony. Red musi dość szybko do nas pojechać, bo do Murki wrócił inny piesek i jest tam teraz za pełno :cool1: Quote
MagdaNS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jeszcze muszę odhaczyć subskrypcję :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cud że znalazł się ktoś z dogomaniaków mogący jeszcze psiaka zmieścić. Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Isadora7 napisał(a):Cud że znalazł się ktoś z dogomaniaków mogący jeszcze psiaka zmieścić. Isadora, świat jest pełen cudów i cudownych ludzi. Bardzo sie cieszę. Czerwony Hrabia Red , pryskaj do domu i nie oglądaj sie za siebie :loveu: Quote
MagdaNS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czy ktoś mógłby już zmienić Redowi tytuł wątku na "Cudowny Red czeka na transport do swojego domku" ??? :loveu::loveu::loveu: Załatwiam wszystko, sprawy przybrały tempa lawinowego, ale wszystko pod kontrolą :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Madziu i wreszcie się doczekałaś :loveu: Tak się cieszę :) Red będzie pełnił zaszczytną funkcję dogoterapeuty :cool3: Magdy sunia jest nieufna i jeszcze nie za bardzo wie po co w zasadzie jest ten człowiek oprócz napełniania miski :evil_lol: Red jako super bezkonfliktowy i radosny psiak na pewno wiele nauczy nową koleżankę :D Quote
REJA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cudownie Redzik.Bardzo sie cieszę.:multi::multi: Quote
Tola Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 MagdaNS napisał(a):Czy ktoś mógłby już zmienić Redowi tytuł wątku na "Cudowny Red czeka na transport do swojego domku" ??? :loveu::loveu::loveu: Załatwiam wszystko, sprawy przybrały tempa lawinowego, ale wszystko pod kontrolą :evil_lol: Tytuł powinnam zmienic, ale nadal nie mogę się zalogowac:mad: Wieczorem napiszę do moda Quote
Filipki Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bardzo się cieszę, Red to wspaniały pies. Od początku śledzę jego losy i jestem szczęśliwa, że trafił do takiego domku. Quote
tomcug Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Redziku, nareszcie będziesz miał swój własny dom. :loveu: Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 makabi napisał(a):Tytuł powinnam zmienic, ale nadal nie mogę się zalogowac:mad: Wieczorem napiszę do moda Mod zadziałał :))) Bardzo dziękuję :loveu: Jestem w trakcie organizowania transportu dla Reda, może uda się go połączyć z transportem do Murki dwóch piesków z Rudy Śląskiej. Czekam na budę tapicerską dla Redzika, jutro sąsiad ma przygotować ocieplaną obudowę, czekamy też na adresówkę dla Reda. No i przede wszystkim czekamy na samego Reda :loveu: Quote
anciaahk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Redzik, nareszcie doczekałeś się swojego ludzia. I Kolusia będzie miała swojego dogoterapeutę :D Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 anciaahk napisał(a):Redzik, nareszcie doczekałeś się swojego ludzia. I Kolusia będzie miała swojego dogoterapeutę :D Oj Kolusi dogoterapeuta bardzo potrzebny :loveu: Mam nadzieję, że szybko ją przekona, że ludź jest fajny nie tylko do zapełnienia miski i gadania do świerków, pod którymi gdzieś leży pies :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Będzie super :) Już nie tylko będziemy czytać o przygodach Kolusia ale też i Reda :) Quote
Becia2222 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dziewczynki nasz Redzik jedzie do Madzi a może udałoby się przeznaczyć parę jego groszy na Oziego? sorry za pytanie. http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-wyrwany-z-psiego-piekla-nie-ma-za-co-oplacic-hotelu-deklaracje-na-cito-172964/ Quote
Tola Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Becia2222']Dziewczynki nasz Redzik jedzie do Madzi a może udałoby się przeznaczyć parę jego groszy na Oziego? sorry za pytanie. http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-wyrwany-z-psiego-piekla-nie-ma-za-co-oplacic-hotelu-deklaracje-na-cito-172964/ Wyslalam pv;) Quote
ala123 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No to Red - Zamojszczaku; doczekałeś się prawdziwego domu a nie tak dawno nie wiedziałeś nawet,że coś takiego istnieje. Quote
MagdaNS Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 eloise napisał(a):Magda, ale się cieszę! eolise, ja też się cieszę jak nie wiem co :loveu: Quote
Recommended Posts