Basia1968 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mureczko źle zrozumiałam NIkusia - kurde, ale jest jutro transport ze Śląska do Zamościa. Jak coś zadzwoń do mnie. Quote
Filipki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Magda S, bardzo się cieszę ,że się zdecydowałaś na drugiego psa i że jest to Red. On tyle przeszedł, a pozostał taki pogodny. Mój syn kiedy przeczytał jego historię, koniecznie chciał go wziąć, ale my już mamy 4 i to musi być liczba ostateczna. Muszę jednak przyznać,że świetnie się zgadzają i godzinami można na nie patrzeć. Swietnie, że bierzesz dla Kolusi towarzysza.Razem będzie im raźniej. Quote
eloise Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 u nas też są 4 i też jest to liczba ostateczna. moja mama twierdzi, że przede wszystkim dlatego, że 3 psa już w łóżku nie zmieszczą :evil_lol: wystarczy, że dwóm obecnym się usuwają, żeby pieskom było wygodnie ;) bardzo bardzo się cieszę, że Kolusia będzie miała towarzystwo tak miłego i radosnego Reda Czerwonego :) Quote
MagdaNS Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja też się bardzo cieszę, że Red u nas zamieszka i Kolusia będzie miała takiego fajnego kolegę :loveu: Quote
anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 U nas jeden, chociaż marzę o drugim, choćby kotku. TŻ jest twardy, ale pracuję nad nim ;). Quote
Filipki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pracuj na pewno się uda. Naprawdę jeśli się z zgadzają to nie jest kłopot, a jak się super bawią. Quote
robkowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Magda gratuluję dobrego wyboru:cool3: cieszę się że Redzik w końcu się doczekał! tyle ogłoszeń a tu wśród swoich znalazł miejsce dla siebie;) Quote
Ulka18 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 U mnie sa 2 suczki (1 mielecka) i 2 koty (1 mielecka) i znakomicie sie dogaduja. Kilka zwierzakow zdecydowanie lepiej sie chowa. Trzymam kciuki za Reda :kciuki: Quote
Tola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Redziku szykuj się do drogi:cool3: Quote
MagdaNS Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Mój kochany psiaku, znalazłam Cię wreszcie z powrotem w tej zawierusze na dogo :) Twoja budka już doszła, czekamy na sobotę z niecierpliwością :) Całuski w Twój kochany psi pyszczek :) Quote
Ra_dunia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 teraz znalezienie jakiegokolwiek wątku graniczy z cudem... Redzik się już pewnie powoli pakuje ;) Quote
jogi Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 teraz dogo to jakas porażka normalnie:/ Ciesze się, że Redzik jedzie, bo zasłużył sobie chłopina na super domek:) Anciaahk pracuj nad mężem;), bo ja mam przesymaptyczną młodą koteczkę, mega przytulastą, która szuka domu. A ode mnie są zawsze fajne koty hihihi Quote
anciaahk Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jogi ;) dla mnie najlepiej chyba jakiegoś starszego kota, tylko ja dużo jeżdżę i pies jeździ z nami. Z kotkiem chyba gorzej, bo nie wiem, czy może np. na cały dzień czy dwa zostać sam :(, zwłaszcza młodym kotkiem. Chyba, że byłby to kociak lubiący jazdę. I może bać się psów, bo Karmel atakuje koty. Są takie kotki ? ;) Wtedy bym miała szansę na zgodę męża :D Redzik pakuj się pakuj, ciotki Ci tu kotami wątek zaśmiecają. Aha a jak znajdujecie swoje subskrypcje tematów? Quote
tomcug Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 anciaahk napisał(a): Aha a jak znajdujecie swoje subskrypcje tematów? Na razie nie da się. Jak zadziała zakładka ustawienia (bądź panel kontrolny) to z lewej strony otwiera się okno i w dolnej części kolumny są subskrybowane tematy. Quote
Ulka18 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Redziku juz niedlugo, jeszcze tylko 2 dni i bedziesz w swoim domu. Czy macie moze kontakt z ludzmi z tych blokow, ktorzy dbali i troszczyli sie o Reda? Oni wiedza, ze juz niedlugo skonczy sie jego tulaczka. Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Anciaahk u góry na pasku jest takie coś jak Szybkie Menu, jak na to klikniesz i rozwiniesz, to tam jest Subskrybowane tematy - o ile dogfo akurat się nie wywala z errorami to ten skrót przenosi do wszystkich subskrybowanych tematów. Codziennie opowiadam Kolusi, że już niedługo przyjedzie do niej super fajny kolega i będzie miała z kim się bawić :). Quote
Murka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Redzika jeszcze chyba wykąpiemy przed wyjazdem :p W kwestii finansowej: niedawno minęło kolejne 30 dni pobytu Reda u nas i powinnam zrobić rozliczenie, ale zrobię je jak już Red pojedzie. Przyszło jeszcze 40 zł od Anny z Zamościa :loveu: Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Murka baaardzo dziękujemy za wykąpanie Redzika :) Quote
Ra_dunia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ba - facet musi być przygotowany na spotkanie z damą ;) Quote
Tola Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Trzymam kciuki za Redzika. I mam mała tremę... Quote
Jo37 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czy to już dzisiaj szczęśliwy dzień Reda? Quote
MagdaNS Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Szczęśliwy dzień mojego Reda jest jutro :). Też mam żołądek skręcony ze strachu, jak to się wszystko uda, ale jestem dobrej myśli :). Adresówkę to mu jeszcze w aucie przypnę :) Quote
Recommended Posts