Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda S, bardzo się cieszę ,że się zdecydowałaś na drugiego psa i że jest to Red. On tyle przeszedł, a pozostał taki pogodny. Mój syn kiedy przeczytał jego historię, koniecznie chciał go wziąć, ale my już mamy 4 i to musi być liczba ostateczna. Muszę jednak przyznać,że świetnie się zgadzają i godzinami można na nie patrzeć. Swietnie, że bierzesz dla Kolusi towarzysza.Razem będzie im raźniej.

Posted

u nas też są 4 i też jest to liczba ostateczna. moja mama twierdzi, że przede wszystkim dlatego, że 3 psa już w łóżku nie zmieszczą :evil_lol: wystarczy, że dwóm obecnym się usuwają, żeby pieskom było wygodnie ;)

bardzo bardzo się cieszę, że Kolusia będzie miała towarzystwo tak miłego i radosnego Reda Czerwonego :)

Posted

Mój kochany psiaku, znalazłam Cię wreszcie z powrotem w tej zawierusze na dogo :) Twoja budka już doszła, czekamy na sobotę z niecierpliwością :) Całuski w Twój kochany psi pyszczek :)

Posted

teraz dogo to jakas porażka normalnie:/

Ciesze się, że Redzik jedzie, bo zasłużył sobie chłopina na super domek:)

Anciaahk pracuj nad mężem;), bo ja mam przesymaptyczną młodą koteczkę, mega przytulastą, która szuka domu.
A ode mnie są zawsze fajne koty hihihi

Posted

Jogi ;) dla mnie najlepiej chyba jakiegoś starszego kota, tylko ja dużo jeżdżę i pies jeździ z nami. Z kotkiem chyba gorzej, bo nie wiem, czy może np. na cały dzień czy dwa zostać sam :(, zwłaszcza młodym kotkiem. Chyba, że byłby to kociak lubiący jazdę.
I może bać się psów, bo Karmel atakuje koty.
Są takie kotki ?
;)
Wtedy bym miała szansę na zgodę męża :D

Redzik pakuj się pakuj, ciotki Ci tu kotami wątek zaśmiecają.

Aha a jak znajdujecie swoje subskrypcje tematów?

Posted

anciaahk napisał(a):

Aha a jak znajdujecie swoje subskrypcje tematów?

Na razie nie da się. Jak zadziała zakładka ustawienia (bądź panel kontrolny) to z lewej strony otwiera się okno i w dolnej części kolumny są subskrybowane tematy.

Posted

Redziku juz niedlugo, jeszcze tylko 2 dni i bedziesz w swoim domu.

Czy macie moze kontakt z ludzmi z tych blokow, ktorzy dbali i troszczyli sie o Reda? Oni wiedza, ze juz niedlugo skonczy sie jego tulaczka.

Posted

Anciaahk u góry na pasku jest takie coś jak Szybkie Menu, jak na to klikniesz i rozwiniesz, to tam jest Subskrybowane tematy - o ile dogfo akurat się nie wywala z errorami to ten skrót przenosi do wszystkich subskrybowanych tematów.
Codziennie opowiadam Kolusi, że już niedługo przyjedzie do niej super fajny kolega i będzie miała z kim się bawić :).

Posted

Redzika jeszcze chyba wykąpiemy przed wyjazdem :p

W kwestii finansowej: niedawno minęło kolejne 30 dni pobytu Reda u nas i powinnam zrobić rozliczenie, ale zrobię je jak już Red pojedzie.

Przyszło jeszcze 40 zł od Anny z Zamościa :loveu:

Posted

Szczęśliwy dzień mojego Reda jest jutro :). Też mam żołądek skręcony ze strachu, jak to się wszystko uda, ale jestem dobrej myśli :). Adresówkę to mu jeszcze w aucie przypnę :)