Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super :multi:, to się nazywa zdecydowanie :evil_lol:
Wszystko będzie dobrze.
Nie ma żadnego psa do przewiezienia na tej trasie.Szkoda pustych przebiegów,szczególnie ,ze p.Agnieszka deklarowała chęć pomocy w transportach psów.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Agnieszka wyjeżdza jutro z samego rania, ok 10tej powinna być na miejscu u jamora i odbierać Majkę, trzymajmy kciuki:cool3:

Oczywiście trzymam kciuki! ;)

Wczoraj usunęłam wszystkie ogłoszenia. W allegro poinformowałam, że Maja ma dom i wstawiłam Orena oraz Bureczkę. Powinnaś mieć spokój z telefonami w sprawie Majki.

Posted

hop! super, dzięki , może Oren sie załapie dzięki Majeczce.
Jutro już niczego się nie dowiem , ale po powrocie będą czekały na mnie same radosne nowiny :lol:
Jak ja wytrzymam bez dogo :roll:

Posted

Majeczka juz wyjechała z Agnieszką od jamora...Sunia zrobiła nam suprisa...dostała cieczki:shake: więc sterylka sie przesunie a jutro dostanie zastrzyk na powstrzymanie bo Agnieszka w domu ma teraz nie tylko swoją suńkę ale i psa staruszka nie kastrowanego na tymczasie...to się będzie działo:diabloti:
a i oczywiście Agnieszka jest zachwycona Mają, sunia troszkę przestraszona nei wie co się dzieje ale bardzo spokojna...aniołek:loveu:

Posted

no i stalo si etak jak pisalam. majka znalazla dom w niecaly miesiac, takze dobrze wiedzialam, ze nie ma co sie martwic brakiem stalych deklaracji i tym, ze ode mnie poszlo "cale" 2 zl.
bosko, bedzie u nas we wro hihi. a moze Oren skorzysta na tym cudzie Majki.

Posted

"miły" pan odezwał się do mnie
jest spod Warszawy, domek z ogródkiem, brak małych dzieci, brak innych psów, kot rezydent. Pan wyjątkowo uprzejmy...po prostu człowiek na poziomie:-)
podał mi swoje dokładne dane w celu wizyty adopcyjnej, więc szukamy kogoś kto może się przejechac do tego pana (Nadarzyn, Wolica), wspomniałam mu że jak nie Majka to mogę zaproponowac mu inne cudowne psiaki do pokochania...przyznał szczerze że córka zakochała się już w Majce ale myślę, że jest to domek warty sprawdzenia i przedstawienia mu innych psiaków nawet jeśli to nie Majunia akurat tam trafi
szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w miejscowości pod warszawą!

Co z tym panem? Może reflektuje na Orena? Taki podobny do Majki :roll: W razie czego to moje tereny, mogę złożyć panu wizytę :razz:

Posted

a więc tak...
Lena i Maja zachowują się w stosunku do siebie poprawnie, miłości nie ma ale tragedii też nie także to jest w tej chwili tylko kwestia czasu aż się panny pokochają:evil_lol: Lena chce się bawić, przynosi zabawki itd ale Maja się jej nieco obawia więc zabawy na razie ni ma:diabloti:
co do cieczki Majki to okazało się że we Wrocławiu to problem podac ten zastrzyk na powstrzymanie...nigdzie go nie mają...jutro dziewczyny sa umówione na AR, przy okazji Majke obejrzą eksperci w sprawie narządów rozrodu:diabloti:
co jeszcze...hmm Maja ewidentnie pokochała Agnieszkę i chodzi za nią krok w krok...natomiast na razie boi się TZta, ale mamy nadzieję że go nie zje:evil_lol: poza tym jak to podsumowała Aga Majka boi się wszystkiego...trzaskających drzwi, smyczy ciągnącej się za nia, smsa...ale wiecie co...ona jest tam po prostu maksymalnie kochana juz teraz więc wszytsko to kwestia czasu a zaufa, nauczy się świata na nowo i wreszcie zrozumie że trafiłą się jej gwiazdka z nieba w postaci Agnieszki:loveu:

Posted

kochani podsumowanie finansowe Majuni:

zostało nam 288zł na moim koncie (doszła wpłata p.Anety z Gdyni - dziękujemy:loveu:)
i 91zł na koncie jamora (pobyt majuni opłaciłam do 30sierpnia włącznie a sunia opuściła hotelik w niedziele 23sierpnia)
zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami nadpłate za pobyt przesunełam u jamora na hotelikowanie Orena, więc pozostaje nam zastanowić się co zrobimy z tymi pieniążkami...

Posted

Niestety, można się było spodziewać, że w nowym domu, w zupełnie innych warunkach, niż w hotelu wyjdą różne sprawy... Dobrze, że Maja trafiła do takiego kochającego i wyrozumiałego domu. :loveu:

Sacred PIRANHA, dzięki za wieści. ;)

Posted

anawa wysłałam Ci PW z adresem i nr telefonu do tego pana, zadzwon, pogadaj, umowcie się, pokaz zdjęcia orenka...trzymam kciuki:cool3:

No i dobrze trzymałaś te kciuki :multi:. Wysłałam wczoraj do pana wszystkie dostępne zdjęcia Orena i przed godziną pan zadzwonił do mnie z info, że decyduje się na przygarnięcie Orena. Warunki kapitalne:dom z ogródkiem, pod lasem, w Wolicy k/Warszawy. Piesek oczywiście będzie mieszkał w domu ale ogród do dyspozycji. Wizyty przed- i poadopcyjne O.K. W ogóle to przemiły człowiek. Jest chętny, żeby w sobotę pojechać do Jamora i poznać pieska :lol:.

Ale jest pewien problem: pan spóźnił się raz na Majkę a teraz widzę na wątku Orena, że są jakieś trzy chętne panie :crazyeye: PIRANHA ratuj, zrobiłam panu nadzieję, nie chcę go zawieść :placz:

Posted

anawa napisał(a):
No i dobrze trzymałaś te kciuki :multi:. Wysłałam wczoraj do pana wszystkie dostępne zdjęcia Orena i przed godziną pan zadzwonił do mnie z info, że decyduje się na przygarnięcie Orena. Warunki kapitalne:dom z ogródkiem, pod lasem, w Wolicy k/Warszawy. Piesek oczywiście będzie mieszkał w domu ale ogród do dyspozycji. Wizyty przed- i poadopcyjne O.K. W ogóle to przemiły człowiek. Jest chętny, żeby w sobotę pojechać do Jamora i poznać pieska :lol:.

Ale jest pewien problem: pan spóźnił się raz na Majkę a teraz widzę na wątku Orena, że są jakieś trzy chętne panie :crazyeye: PIRANHA ratuj, zrobiłam panu nadzieję, nie chcę go zawieść :placz:

Pan zgłosił się pierwszy, ja o tym pamiętam. Jeśli domek będzie super i Orenowi pan też się spodoba ;) Trzymam kciuki za wizytę i spotkanie u Jamora

Posted

haha nie mam co ratować:cool3:...Pan jest pierwszy, był chętny już na Maję ale otwarty na inne propozycje...no i naprawdę wyjątkowo miły w rozmowie, kulturalny, takich ludzi ja doceniam;)
Wybieraj się na wizytę, pan niech pakuje się do auta i w drogę zapoznać się z Orenem:multi:
zatem znów trzymam kciuki:loveu: