sacred PIRANHA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):Wpływy: 50,00 - pidzej 250,00 - coronaaj 20,00 - Poker 2,00 - irysek 25,00 - GoskaGoska 15,00 - sacred Piranha 100,00 - leni356 (za sierpień) 100,00 - ala123 (za sierpień) 100,00 - p.Stasia (za sierpień) Razem 662zł Wydatki: 182zł -hotelik (03.08 - 16.08 => 13zł x 14dni) 182zł -hotelik (17.08 - 30.08 ) 30zł - odrobaczanie + szczepienie od wirusówek w hoteliku Razem 394zł 662zł - 394zł = 268zł zatem na chwilę obecną mamy opłacony pobyt Majki do 30sierpnia i zostało nam 268zł PS.deklarowane przez panią Anete z Gdyni 20zł miesięcznie jeszcze nie dotarło na moje konto, uwzględnie je jak tylko do mnie dotrze;) doszło 20zł od p.Anety zatem mamy na plusie 288zł na moim koncie i 91zł (za opłacone nadliczbowe 7 dni pobytu)na koncie jamora z powodów osobistych robię sobie chwilową przerwe z działalnością na dogo, będę zaglądać oczywiście, podrzucać wątki, może jakiś bazarek zorganizuje ale nie moge sobie pozwolić na wzięcie na swoje barki aktualnie żadnego psiaka schroniskowego, odpisywania na tysiące maili/odbieranie milonów telefonów itd więc chciałabym się rozliczyć ze wszytskich pieniążków które mam i je odesłać z mego konta żeby mi nikt nie zarzucił że na lokate wpłaciłam i zarabiam;) zatem: 91zł wpłacone na konto jamora zostało przekazane na pobyt w tymże hoteliku Orena- psiaka bliźniaka Majki zakochanego w niej po uszy:loveu: 50zł - przekazałam na pobyt w hoteliku Gronia - ślicznego sznaucera średniego wyciągniętego ze schroniska- sznaucery to moja miłość niespełniona i nie mogłam nie pomóc choć tak:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-piekny-czarny-gron-szuka-domu-krk-145106/ rozmawiałam z Murką którą szanuję wyjątkowo na temat najbardziej zadłużonych psiaków u niej w hoteliku i postanowiłam po 50zł przekazać na Remka- psiego kudłatego staruszka który po śmierci pana szuka swojego nowego miejsca na końcówke życia http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-starszy-sznaucer-mix-po-smierci-pana-czeka-na-nowe-zycie-u-murki-143531/ i Rufiego - psiaka z mieleckiego schroniska który ma wyjątkowego pecha i nie dośc że już długo domku szuka i znaleźć jakoś nie może to jeszcze teraz wylazła prostata, trzeba opłacić odjajczanie, planowały dziewczyny ogłaszanie w MP i ciągle bidak jest na minusie http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-rufi-w-hoteliku-u-murki-potrzebne-fundusze-102788/ pozostałe 138zł przekazuję leni356 bo wiem, że spożytkuje je dobrze na jakiegoś psiego kudłacza:loveu: i wiem,że jak kiedyś zgłosze się do niej po pomoc z kudłatym nieszczęściem to nie odmówi i coś wymyśli:diabloti: dziękuje serdecznie WSZYSTKIM którzy pomagali Majce w jakikolwiek sposób (transport, bannerki, podrzucanie wątku, odwiedzanie jej u jamora, masa ogłoszeń, pieniążki, wizyta przedadopcyjna Poker:loveu:) obiecuje zamieszczać w miare regularnie nowiny z domu od Majki i oczywiście wklejać foty Quote
pidzej Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 świetnie:multi: gdybyście jej nie wyciągnęły, siedziałaby tam dożywotnio uznana za agresywną... super, że malutkiej się udało. Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):doszło 20zł od p.Anety zatem mamy na plusie 288zł na moim koncie i 91zł (za opłacone nadliczbowe 7 dni pobytu)na koncie jamora z powodów osobistych robię sobie chwilową przerwe z działalnością na dogo, będę zaglądać oczywiście, podrzucać wątki, może jakiś bazarek zorganizuje ale nie moge sobie pozwolić na wzięcie na swoje barki aktualnie żadnego psiaka schroniskowego, odpisywania na tysiące maili/odbieranie milonów telefonów itd więc chciałabym się rozliczyć ze wszytskich pieniążków które mam i je odesłać z mego konta żeby mi nikt nie zarzucił że na lokate wpłaciłam i zarabiam;) zatem: 91zł wpłacone na konto jamora zostało przekazane na pobyt w tymże hoteliku Orena- psiaka bliźniaka Majki zakochanego w niej po uszy:loveu: 50zł - przekazałam na pobyt w hoteliku Gronia - ślicznego sznaucera średniego wyciągniętego ze schroniska- sznaucery to moja miłość niespełniona i nie mogłam nie pomóc choć tak:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-piekny-czarny-gron-szuka-domu-krk-145106/ rozmawiałam z Murką którą szanuję wyjątkowo na temat najbardziej zadłużonych psiaków u niej w hoteliku i postanowiłam po 50zł przekazać na Remka- psiego kudłatego staruszka który po śmierci pana szuka swojego nowego miejsca na końcówke życia http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-starszy-sznaucer-mix-po-smierci-pana-czeka-na-nowe-zycie-u-murki-143531/ i Rufiego - psiaka z mieleckiego schroniska który ma wyjątkowego pecha i nie dośc że już długo domku szuka i znaleźć jakoś nie może to jeszcze teraz wylazła prostata, trzeba opłacić odjajczanie, planowały dziewczyny ogłaszanie w MP i ciągle bidak jest na minusie http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-rufi-w-hoteliku-u-murki-potrzebne-fundusze-102788/ pozostałe 138zł przekazuję leni356 bo wiem, że spożytkuje je dobrze na jakiegoś psiego kudłacza:loveu: i wiem,że jak kiedyś zgłosze się do niej po pomoc z kudłatym nieszczęściem to nie odmówi i coś wymyśli:diabloti: dziękuje serdecznie WSZYSTKIM którzy pomagali Majce w jakikolwiek sposób (transport, bannerki, podrzucanie wątku, odwiedzanie jej u jamora, masa ogłoszeń, pieniążki, wizyta przedadopcyjna Poker:loveu:) obiecuje zamieszczać w miare regularnie nowiny z domu od Majki i oczywiście wklejać foty Piranha, wielkie dzięki. Dzięki Majusi dom znalazł też Orenek :loveu: Poszukam jaki kudłacz jest w największej potrzebie Quote
sacred PIRANHA Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 leni356 napisał(a):Piranha, wielkie dzięki. Dzięki Majusi dom znalazł też Orenek :loveu: Poszukam jaki kudłacz jest w największej potrzebie życzyłyśmy sobie najlepszych domków pod słońcem dla Majki i dla Orena i oba psiaki wygrały los na loterii...normalnie cud:loveu: Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ciotki, zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/staruszki-jamniki-po-smierci-pani-musza-znalezc-dom-inaczej-pojda-do-schroniska-142963/index9.html Quote
leni356 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='sacred PIRANHA'] pozostałe 138zł przekazuję leni356 bo wiem, że spożytkuje je dobrze na jakiegoś psiego kudłacza:loveu: i wiem,że jak kiedyś zgłosze się do niej po pomoc z kudłatym nieszczęściem to nie odmówi i coś wymyśli:diabloti: Czy zgadzacie się aby pozostałą kwotę przeznaczyć po połowie na Tuptusia który nie ma funduszy, za to ma dziurę po wydłubanym oku, która trzeba leczyć oraz na jamniki 2 staruszki które zaraz zostaną wysadzone z ciepłej kanapy po śmierci ich właścicielki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-bez-oczka-z-lancucha-do-hoteliku-u-jamora-potrzebne-pieniadze-dom-staly-140194/ http://www.dogomania.pl/forum/f1166/staruszki-jamniki-po-smierci-pani-musza-znalezc-dom-inaczej-pojda-do-schroniska-142963/ 138 zł po połowie to wychodzi 69 zł Quote
leni356 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='leni356']Czy zgadzacie się aby pozostałą kwotę przeznaczyć po połowie na Tuptusia który nie ma funduszy, za to ma dziurę po wydłubanym oku, która trzeba leczyć oraz na jamniki 2 staruszki które zaraz zostaną wysadzone z ciepłej kanapy po śmierci ich właścicielki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-bez-oczka-z-lancucha-do-hoteliku-u-jamora-potrzebne-pieniadze-dom-staly-140194/ http://www.dogomania.pl/forum/f1166/staruszki-jamniki-po-smierci-pani-musza-znalezc-dom-inaczej-pojda-do-schroniska-142963/ 138 zł po połowie to wychodzi 69 zł Tak sobie czytam wątek biednego Tuptusia i z kasą tam tak krucho że chętnie przekażę pozostałe Majusiowe pieniądze na Tuptusia, a na jamniorki będę zbierać, bo ich jest dwa, ale i tak mają coś niecoś w skarpecie, a Tutuś chory i jakoś marnie z funduszami :shake: Citki, zajrzyjcie proszę na oba wątki. Wasza pomoc potrzebna bardzo tym biedakom Quote
sacred PIRANHA Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ja nie mam nic przeciwko, reszta niech się wypowie:cool3: co do Majki to cieczke Agnieszka zdecvydowała się jednak zatrzymać. Majka się rewelacyjnie dogaduję z rezydentką Leną...ewidentnie lepiej jej wychodzią relacje z psami niż z ludźmi...boi się facetów. Tzta Agnieszki zaczyna tolerowac powoli, na wszelkie nieznane odgłosy reaguję lękiem...duzo pracy przed dzuewczynami ale wszyscy jesteśmy dobrej myśli;) Czekam na obiecana sesje zdjęciowią dwóch panieneczek:loveu: Quote
leni356 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tylko czy tu jeszcze ktoś zagląda? :lol: Super wieści o Majce, bardzo się cieszę i też nie mogę doczekać się fot :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 leni356 napisał(a):Tylko czy tu jeszcze ktoś zagląda? :lol: Super wieści o Majce, bardzo się cieszę i też nie mogę doczekać się fot :lol: na fotki czekam, jak tylko dostane to wkleje (na razie u Agnieszki są rodzice więc nie ma dziewczyna czasu skrobac maili:evil_lol:) Quote
hop! Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 leni356 napisał(a):Tylko czy tu jeszcze ktoś zagląda? :lol: Super wieści o Majce, bardzo się cieszę i też nie mogę doczekać się fot :lol: Zagląda. Jak ma czas. ;) Quote
Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 już wróciłam i chyba sie pokuszę o telefon do DS Majeczki.Mogę? Pani Agnieszka bardzo gorąco mnie zapraszała. Quote
sacred PIRANHA Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Poker napisał(a):już wróciłam i chyba sie pokuszę o telefon do DS Majeczki.Mogę? Pani Agnieszka bardzo gorąco mnie zapraszała. jasne:loveu: i porób fotek troszkę wspólnych z Leną bo Aga to mi obiecuje obiecuje i nie może tego maila wysłać:diabloti: Quote
Poker Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 pani nie odbierała po południu, a potem ja nie miałam czasu.Jutro ponownie zrobię próbę. Quote
Poker Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 rozmawiałam dziś z panią Agnieszką.Sytuacja z Mają powoli się stabilizuje.Obie sunie żyją ze sobą zgodnie, bawią się i leżą razem. Do ludzi Maja zaczyna nabierać zaufanie,ale ciągle boi się mężczyzn.Optymistyczne jest to,że rzadziej pokazuje ząbki, ale jeszcze ciągle powarkuje. Ale i tak wszyscy ją kochają , bo jest przesłodka. Na spotkanie wybiorę się jak będę miała trochę czasu. Zdjęcia zostały wysłane mejlowo do Lidki.Nie wiem kto to jest,ale mogłaby je wkleić na wątku.:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 ja jestem Lidka:cool3: wchodzę na maila i zaraz wstawie zaraz po tym jak uśpie córkę;) Quote
sacred PIRANHA Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 dziecko poszło na spacer do kuchni...senne jakos nie jest:roll: więc ja wstawiam fotki:cool3: Lena i Majka na jednym posłąniu:loveu: Lena, Majka i ich kolega Shrek Quote
sacred PIRANHA Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Agnieszka dziękuje wszytskim cioteczkom zaangażowanym w adopcje Majki i pozdrawia p.Artura (jamor) i jego rodzine :loveu: a gdzie jest najwygodniej??:cool3: Quote
GameBoy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 boska Majeczka :loveu: jak dobrze widziec ja we własnym domu :p Quote
leni356 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Rzeczywiście cudniaste :loveu: A zdjęcia rozczulają.. Quote
Poker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Majki nie widziałam jeszcze na żywo,ale Lena jest w realu ładniejsza niż na zdjęciu. Szrek to"braciszek" :evil_lol: pani Agnieszki, bo to pies jej rodziców czyli "wujek" dziewczynek :eviltong: Quote
Recommended Posts