Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Jutro ma wpłacic swoja składke Ewa z Bytomia. To na czyje konto? Jeszcze na Iryska, czy na inne?

Wstrzymaj się cioteczko, zobaczymy co ustali madcat1981 z iryskiem.

Posted

Irysek napisała, by przesłać na moje konto - rozumiem, że macie nową księgową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wiesza mi się internet, dziś prześlę nr konta do bela51 z prośbą o przekazanie Ewie, a jutro pozostałym osobom z deklaracją. Potem rozejrzę się jeszcze komu by tu się przedstawić i o grosik poprosić;)

Póki co, dobrej nocy.

Posted

nocka bedzie super dla optymistow, a bee dla patrzacych na swiat przez czarne okulary ;) hehe

100zl juz poszlo, jutro na konto madcat przeleje jeszcze 320zl i po sprawie.

Posted

Porozsyłałam pw do osób z nickiem z dogomanii. Mam wielką prośbę, by przekazać numer konta osobom spoza dogo, które deklarowały się wpłacać co miesiąc. Jeżeli jeszcze kogoś z dogomaniaków pominęłam, to wystarczy słowo i ślę pw.

Posted

Dotarło na moje konto 10 zł od Ewy z Bytomia. Serdecznie dzięki:loveu:

Wiedziałam, ze o czymś zapomnaiłam - muszę umówić się z Szajbus jak będziemy aktualizować wpłaty:splat:

Posted

dzieki iryskowi to na pewno bedzie jak bułka z masłem, i o co było tyle gadania?żeby tylko porzadzić, pograć 1 skrzypce a potem odwrócić sie i opuscic watek? za to dziekujemy cioteczkom któe przetrwały te perturbacje i pomagaja barankowi dotrzec w bezpieczne miejsce

Posted

ewatonieja napisał(a):
dzieki iryskowi to na pewno bedzie jak bułka z masłem, i o co było tyle gadania?żeby tylko porzadzić, pograć 1 skrzypce a potem odwrócić sie i opuscic watek? za to dziekujemy cioteczkom któe przetrwały te perturbacje i pomagaja barankowi dotrzec w bezpieczne miejsce

wlasnie, ja tez dziekuje tym, ktore tu jeszcze sa mimo ze wyciaganie barana tak sie przedluza.
ja nie mam cierpliwosci.
(wlasnie przed chwila wykradlam sunie zyjaca w beznadziejnych warunkach i umiescilam w dt, nie patrzac czy ktos mnie przylapie, nie bojac sie o kase itd. zyje juz w lepszym swiecie) obys ty baranku tez szybko tego zaznal... :roll:

Posted

szajbus napisał(a):
Dziękujemy w imieniu Baranka. Pierwsza strona uzupełniona.
Pieniądze do tej pory zbierała na swoje konto irysek, ale nie wiem czy nadal zbiera, bo pisała, że wycofuje się z miesięcznych deklaracji i z watku Baranka.

nie, no proszę Was, bez takich tego- to jest piaskownica czy co? nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli, ale to nie znaczy, że od razu mamy się dąsac i rezygnowac z pomocy dla psa "bo tak". to smutne (tak na marginesie, ja też jestem w zaawansowanej ciązy i to w dodatku zagrożonej). podeślijcie mi, proszę, na pw nr rachunku na który mam przelac 20 zł od p. Basi.
I zagadzam sięz szajbuskiem- każdy pies zasługuje na pomoc. A BAranek jest prześliczny i proszę go nie obrażac bo będzie źle:mad:;)

Posted

Wczoraj po południu nie mogłam się zalogować na dogomanii, piewrszy raz takie coś m i się zdarzyło.
Dobrze, że dzisiaj już jest ok.
I co z Barankiem ?
A jak sie sprawa ma z hotelikiem ?
Bo w Łodzi to Bonusik będzie a Baranek gdzie, u jamora, ma tam zarezerwowane miejsce ?

Posted

Nie tylko ty miałaś kłopoty. Mnie wczoraj udało się wejść tylko raz i to na krótko.

Wpłatę Ewy z Bytomia zaznaczyłam w pierwszym poście.

Madcat1981
Irysek na twoje konto zgodnie z wyliczeniami z pierwszego postu powinna ci przelać 420 zł + 10 zł Ewy z Bytomia , które wpłaciła na twoje konto.
Razem Baranek powinien mieć 430 zł.

I jeszcze uwaga dla iryska
.
Proszę nie prowokuj mnie, bo nie chce się z tobą ani kłócić, ani się denerwować. Twoja uwaga do mojego zapisku o niespokojnej nocy była nie na miejscu. W schronisku została pogryziona dotkliwie malutka sunia i głowiłyśmy się z dziewczynami jak ją ratować. Daruj sobie ten sarkazm pod moim adresem. Nie musisz mnie lubić, ale nie wal ślepymi pociskami, bo się po prostu ośmieszasz.
Masz coś do mnie? Pisz na pw, ale nie zaśmiecaj wątku Baranka.
Przepraszam wsystkich za tą uwagę.

Posted

Pieniądze od Ewy z Bytomia trafiły do mnie. Od Iryska wczoraj dotarło 100 zł z adnotacją, że 300 zł przeleje jutro (czyli dziś). Zastanawiam się gdzie "uciekło" 20 zł, ale dopóki nie przyjdzie przelew na konkretną kwotę, nie chcę tego roztrząsać. Acha, na moje konto wpływają również pieniądze z bazarku Elmiry dla Baranka (w tej chwili od jednej osoby). Nadal będę kontaktować ze sobą wpłacających z Elmirą i leni, która dokonuje wysyłki.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Pieniądze od Ewy z Bytomia trafiły do mnie. Od Iryska wczoraj dotarło 100 zł z adnotacją, że 300 zł przeleje jutro (czyli dziś). Zastanawiam się gdzie "uciekło" 20 zł, ale dopóki nie przyjdzie przelew na konkretną kwotę, nie chcę tego roztrząsać. Acha, na moje konto wpływają również pieniądze z bazarku Elmiry dla Baranka (w tej chwili od jednej osoby). Nadal będę kontaktować ze sobą wpłacających z Elmirą i leni, która dokonuje wysyłki.

Zgadza sie, to 20 zł, które ci się na razie nie zgadza to zadeklarowane 20 zł iryska. Resztę tzn 400 przelali na jej konto dogomaniacy. Irysek wycofała sie z miesięcznych wpłat, ale napisała, ze to 20 zł będzie jako deklaracja jednorazowa, więc prawdopodobnie dosle ci pozostałe 300 zł + 20 zł swoich czyli razem 320 zł.

Posted

Dostałam pw od Mad o zmianie księgowej. Jutro wyślę moje deklarowane 10 zł. A od przyszłego miesiąca ( od sierpnia ) będę przekazywała 10 zł. więcej, czyli 20 zł.

Tak gwoli wyjaśnienia. Trochę rozumiem iryska, bo na wątkach psów wrocławskich rzadko się zdarza, żeby były deklaracje na 100% kosztów dt, czy hotelików. Dlatego jak już jest 75% w deklaracjach, to pies jest ratowany. Resztę zazwyczaj udaje się dozbierac z bazarków czy wpłat jednorazowych. Napisałam "zazwyczaj", bo czasami jednak brakuje i pewna dogomaniaczka ( nie ma jej na tym wątku ) nieźle musi się nagłowic, żeby podopinac wszystkie opłaty za hoteliki i płatne DT.
Trzymam kciuki, żeby tych stałych deklaracji przybywało, aż będzie.... 450 zł.