madcat1981 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A ja nadal czekam na kasę od Iryska. U mnie sesja przychodząca dopiero po 12 więc jeszcze poczekam. Quote
Onaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zrezygnowałam z miejsca w hoteliku koło Myślenic, myślałam że będzie dla Baranka ale nie mogłam trzymać kogoś w niewiadomym. A jeśli chodzi o wyciąganie psiaka ze schronu gdy nie ma pełnych deklaracji to można tak robić ale gdy osoba która wyciąga psiaka ma w razie czego dołożyć lub założyć potrzebne pieniążki na psiaka, bo czasami zdarzają się nieprzewidziane sytuacje jak np. u Bonusika, a jak ktoś nie ma takich możliwości to z czego dołoży, i co zrobi z psiakiem. Także Baranek nadal potrzebuje wsparcia. Quote
Panca Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 przed chwila wplacilam na nowe konto barankowe:p obiecane 50 zl Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dzięki, Panca, będę monitorować;) A przed chwilką dostałam jeszcze 10 zl od Bambino. Cały czas wpadają też wpłaty za bazarki, jak uzbierają się wszystkie to zrobię podliczenie. Quote
MakS Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 madcat1981 napisał(a):Dzięki, Panca, będę monitorować;) A przed chwilką dostałam jeszcze 10 zl od Bambino. Cały czas wpadają też wpłaty za bazarki, jak uzbierają się wszystkie to zrobię podliczenie. ja też wpłaciłam 20 zł od p.Basi, ale ponieważ u mnie te przelewy schodzą ok. 13, to pewnie na Twoim rachunku będą jutro. od przyszłego miesiąca będę robić 1 przelew za siebie, mamę i p. Basię bo po co mam Ci konto zaśmiecac:)? A poza tym Baranku trzymaj się, już tak niewiele brakuje. Jakby się okazało, ze uzbierało się akurat miesięcznych deklaracji tylko hotelu brak, to - jak już pisałam- Warka (hotel u jamora) jest 60 km od Wwy to ja mogłabym odwiedzac Baranka. Tylko, ze -niestety- nie co weekened, bo lada moment powiększy mi się rodzina o synka i pewnie opieka nad nim trochę mnie pochłonie.... ale jakby co, alternatywa takowa istnieje:) Quote
Onaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Jak tylko skończy się inwentaryzacja w schronisku to napiszcie jak wygląda sytuacja Baranka, czy nadal jest bezpieczny. Quote
szajbus Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Dziekujemy Bambino. Już naniosłam poprawkę w pierwszym poście. Zgodnie z tym co jest napisane na stronie schroniska, jeszcze jutro będzie remanent. Stalych deklaracji mamy na kwotę 310 zł od sierpnia Ps. Dziewczyny nie macie problemów z wejściem na dogo i pisaniem postów? Mnie od 3 dni ciągle wywala, albo nie mogę się w ogóle wejść na forum. Quote
zuzia63 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dzisiaj wyjątkowe problemy z dogo, zwłaszcza przed południem:angryy: Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 MakS napisał(a):ja też wpłaciłam 20 zł od p.Basi, ale ponieważ u mnie te przelewy schodzą ok. 13, to pewnie na Twoim rachunku będą jutro. od przyszłego miesiąca będę robić 1 przelew za siebie, mamę i p. Basię bo po co mam Ci konto zaśmiecac:)? Kasiu, już jest 20 zł od p. Basi - proszę przekazać podziękowania:calus: Może być w jednym przelewie oczywiście:) Wysłałam Iryskowi pw ale na razie nie odpowiedziała i kasy też jeszcze nie mam:sad: :niewiem: Quote
szajbus Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Apel! PILNE ! Wszystkie osoby z Łodzi mogące pomóc w poszukiwaniach zaginionego z lecznicy CM-Vet przy ul Rzgowskiej OWCZARKA NIEMIECKIEGO w trakcie leczenia proszone są o kontakt z Iwoną 886 303 609 lub Sylwią 501 712 216 Dziewczyny o godz. 19:00 wyruszają na kolejne poszukiwania. Uwaga: Pies może się kierować na osiedle Olechów ul.Zakładowa. Jest osłabiony, prawdopodobnie głodny i spragniony. Pies o godz. 10 był widziany w okolicach Rzgowskiej 205, potem w okolicach ulicy Kurczaczki do Careefoura Oto okoliczności zaginięcia psa ewatonieja napisał(a):Drodzy dogomaniacy z Łodzi pilnie potrzebujemy waszej pomocy, dziewczyny od prawie 2 tygodni namierzaŁy i prÓbowĄŁy zŁapaĆ owczarka ktÓry najprawdopodobniej bŁĄkaŁa sie po widzewie od lutego, wczoraj udaŁo sie psa zŁapaĆ, jest w tragicznym stanie, wycieŃczony, ledwo Żyje, bez sierŚci na ogonie i Łapach, trawiony psa umiesciŁy na lecznicy cm -vet , o godzinie 10 otrzymaŁy telefon ze pies uciekŁ, podczas spaceru o godzinie 8 !!!!! Psa ktÓry ledwo czŁapie wyprowadzono poza teren lecznicy, kiedy w obrebie lecznicy jest trawnik i tam mozna byŁo z nim wyjŚc, o fakcie poinformowano nas w opÓŹnieniem, bardzo prosimy o pomoc w poszukiwaniach, dziewczyny juz jada do lecznicy, jesli mozesz pomoc skontaktuj sie z sylwia 501 712 216 tel lub iwonĄ 886 303 309 to juz drugi pies ktÓry "uciekŁ" z tamtej lecznicy, LECZNICA JEST NA UL RZGOWSKIEJ 205 Quote
Onaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 madcat1981 napisał(a):Kasiu, już jest 20 zł od p. Basi - proszę przekazać podziękowania:calus: Może być w jednym przelewie oczywiście:) Wysłałam Iryskowi pw ale na razie nie odpowiedziała i kasy też jeszcze nie mam:sad: :niewiem: Dziwne. Mam nadzieję, że wkrótce już wszystko będzie z finansami tak jak trzeba. Quote
szajbus Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Może jutro dojdzie kasa od iryska? Baranek nadal czeka na wsparcie Quote
zuzia63 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Spokojnej nocki Baranku:lol: jak cię Ciotki już dopadły to nie pozwolą zginąć Quote
Beata J. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zadeklarowałam wpłaty na Baranka, ale niestey nie wiem na jakie konto wpłacać Quote
zuzia63 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Beata J. napisał(a):Zadeklarowałam wpłaty na Baranka, ale niestey nie wiem na jakie konto wpłacać madcat1981 pewnie jutro przyśle Ci numer, Ona jest księgową Baranka:evil_lol: Quote
agata51 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dzisiaj poszło ode mnie 20zł. Już niedługo, Baranku! Quote
ewatonieja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 cholera kasa sie uzbiera a hotelik w łodzi zajety, nawet nie wiemy czy dla Bonusa sie miejsce znajdzie a sezon trwa zawsze wiatr w oczy i pod góre Quote
Onaa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Przecież Baranek pisało gdzieś wcześniej miał iść do jamora. Czyli ja co niepotrzebnie odwoływałam ten hotelik k. Myślenic bo już sama nie wiem ? Quote
madcat1981 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kolejne wpłaty:) Agata51 - 20 zł:loveu: Panca - 50 zł:loveu: Certusowa - 15 zł:loveu: Cioteczki, czy któraś z Was ma bezpośredni kontakt z Iryskiem - numer telefonu, e-mail czy gg - ja nadal czekam na tą wpłatę 320 zł, a moje pw - bez odpowiedzi. Pisałam też dzisiaj (wysyłanie pw przez dogo ostatnio to piekiełko:angryy:), ale chyba nie ma jej na forum. Sprawa nie jest może pilna, ale umawiałyśmy się tak, a nie inaczej. W sumie, nie licząc sporo ponad 100 zł z bazarku, byłoby już na koncie 555 zł - niezła sumka. Quote
elmira Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja, znów sie wtracę, choć moze nie powinnam. Hotel u jamora wydaje się mi być dobrym rozwiązaniem. Obawy, że pies zostanie bez odwiedzin rozumiem, ale ja np. mam 60km i przy okazji pracowych wyjazdów moge psa odwiedzać(od razu mówię, że nie potrafie podać z jaką częstotliwością). Trafiłam na watki psów, które trafiły do hotelu u jamora i widzę, że i ludzie, i psy są zadowolone, a sam jamor pisze watkach co dzieje się z psami. Quote
zuzia63 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 hmmm:hmmmm: a tyle krzyku było i nagle taka cisza... Quote
agata51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A u jamora zdaje się nie ma kolejki. Zajrzyjcie tam, psy mają tam naprawdę świetnie, jest piękny, duży teren do spacerów, sporo chętnych do wyprowadzania, a psy szybko dochodzą do siebie. Quote
Recommended Posts